Nefer 03.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 dobra dobra a teraz zdjecia please Konkretny ten Gaweł, konkretny zaraz, zara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Ogromniasty dom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Nie ma hangaru - jest dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 O kurna ale to ogromniaste wnetrza i ta antresola , jeszcze raz potwierdzam a jeszcze nie pobielone nawet. Super!!! Jaki będzie kolor w salonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Rany, nie wiem, gdzie to widzicie Serioooooooo NIe jest taki duży - salon chyba ciągle za mały... Co prawda panowie od ścianek twierdzą , że zrobienie idealnie równego styku skosu z poziomym sufitem na 18 metrach to arcydzieło .. ale mają od tego laserowy sprzęt, nie ? Moja pani architekt była niezwykle zadowolona - twierdzi, że daaawno nie widziała tak ładnie położonych g-k, a ją zadowoloć nie jest łatwo... Gawełku, kolor salonu ni ejest zdecydowany. Będzie w nim na pewno merbau na podłodze, ale na razie najważniejszy jest kominek. Będzie okrągły ( a właściwie cylindryczny), przy tej ścianie po środku salonu ( z tyłu widać schody) Gawełku,Ściany nie będą przyćmiewały kominka na pewno :) Na ścianie koło dużego okna - oddzielającej kuchnię od pokoju - będzie wisiało "coś". A "coś" to będzie kontynuacja motywu obudowy kominka jak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Nefcia tak jak było do przewidzenia jest pięknie i domowo nie wiem na co narzekasz jak masz mnóstwo miejsca i piękne pomieszczenia no a widok na antresolę zwala z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Nefcia tak jak było do przewidzenia jest pięknie i domowo nie wiem na co narzekasz jak masz mnóstwo miejsca i piękne pomieszczenia no a widok na antresolę zwala z nóg Chyba się za bardzo przyzwyczaiłam ... pora budować drugi dom ? Eeeee jeszcze nie - jeszcze tu trochę roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 my zmienilismy po 5 latach kolor ze słonecznegoktóry został skrzywdzony przez malarzy i przypominał stare szczochy , na dulux once "kość słoniowa" http://www.dulux.pl/c_cs_scheme.shtml?name=19 ) efekt zajebisty pokój znacznie sie powiekszył optycznie. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 my zmienilismy po 5 latach kolor ze słonecznegoktóry został skrzywdzony przez malarzy i przypominał stare szczochy , na dulux once "kość słoniowa" http://www.dulux.pl/c_cs_scheme.shtml?name=19 ) efekt super pokój znacznie sie powiekszył optycznie. Polecam! O dzięki serdeczne U mnie odpada jakakolwiek okolica żółtego - mam dość po 8 latach w moim obecnym mieszkaniu. NIe znoszę żółtego na ścianach. Toleruję jako jeden z wielu kolorów glazury - ale musi byc kilka kolorów w tym samym pomieszczeniu. Wiem, brzmi dziwnie, ale może kiedyś pokażę o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 kobieto nie dobijaj jeszcze jednego nie skończyłaś daj innym szansę niech ja chociaż zacznę pierwszy zanim Ty drugi chociaż może Ty prędzej drugi jak ja pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 kobieto nie dobijaj jeszcze jednego nie skończyłaś daj innym szansę niech ja chociaż zacznę pierwszy zanim Ty drugi chociaż może Ty prędzej drugi jak ja pierwszy Eeee nie gadaj - będzie dobrze . Każda podróż zaczyna się od malutkiego kroczka. Na CIebie też przyjdzie pora. Ja dziś wyszłam z domu o 9.00 a wróciłam o 20.00. Czasem mam dość, choć wiem, że bluźnię, bo jakoś tak póki co ta budowa to dla mnie sama przyjemność... Ale czasem mam dość...i nie mam się siły cieszyć. Aczkolwiek dziś strasznie mnie ucieszył mina szefa od g-k - uwielbiam patrzeć na ludzi, którzy są dumni ze swojej pracy Co prawda Jola znalazła jedną szczelinę tak na ok. 1-2 mm -( przed fizeliną ) , więc nieco zdeprecjonowała pracę ekipy, ale uzgodniliśmy , że to wyjątek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 jakoś dzisiaj mi nastrój siadł optymizm wygasł i tak dalej może jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 jakoś dzisiaj mi nastrój siadł optymizm wygasł i tak dalej może jutro będzie lepiej Kochanie, półtora roku kopałam sie z rzędami przed wbiciem łopaty. Miałam cały projekt wnętrz i i instalacji przed wbiciem łopaty. Mało mnie nie rozerwało ze wkurwu :) Uwierz. Nie powiem ile nocy wyłam z bezsilności. A potem - jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 eeeeeee tam urzędy to łatwizna w moim przypadku była mnie dobiła zwykła szara polska rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 eeeeeee tam urzędy to łatwizna w moim przypadku była mnie dobiła zwykła szara polska rzeczywistość Chciałaby pomóc , ale nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dzień dobry już powiem, bo nie wiem o której jutro się zwlokę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.09.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja tez mówię dzieńdoberek.... dzień zapowiada się ciepły i słoneczny...co bardzo mnie cieszy....życzę wszystkim zaglądaczom i gospodyni - miłego dnia.... a ja dziś znów będe u Neferci - ha ha... i pojade na wycieczkę z miłymi panami - ha ha ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja tez mówię dzieńdoberek.... dzień zapowiada się ciepły i słoneczny...co bardzo mnie cieszy....życzę wszystkim zaglądaczom i gospodyni - miłego dnia.... a ja dziś znów będe u Neferci - ha ha... i pojade na wycieczkę z miłymi panami - ha ha ha... I wzajemnie dzień dobry. Choć ja chcę spać. A jedź sobie :) Tylko żadnych mi tam głupot nie wyczyniać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts