Nefer 04.09.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dzień dobry już powiem, bo nie wiem o której jutro się zwlokę I od razu zjadłaś śniadanie o 12.00 w nocy ? To łatwiejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.09.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Neferko droga, jak nic przed świętami się wprowadzisz Fajnie to zaczyna wyglądać miłego dnia Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A Wam moi drodzy, życzę ekip, efektów i nastroju jaki panuje w domu Tej kobiety.... Zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A Wam moi drodzy, życzę ekip, efektów i nastroju jaki panuje w domu Tej kobiety.... Zazdroszcze Eeeeeee tam - ekipa jak ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Neferko droga, jak nic przed świętami się wprowadzisz Fajnie to zaczyna wyglądać miłego dnia Wszystkim A to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 No z tego co widze to g-k to prawdziwi fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.09.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Neferko droga, jak nic przed świętami się wprowadzisz Fajnie to zaczyna wyglądać miłego dnia Wszystkim A to się okaże teraz to przecież już z górki G-k już się kończą układać, potem malowanie, podłogi, glazurka, mebelki i przeprowadzka Jak nic w takim tempie to na święta powinno się udać Na kiedy szykować winko parapetowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 No z tego co widze to g-k to prawdziwi fachowcy rzeczywiście są nieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 teraz to przecież już z górki G-k już się kończą układać, potem malowanie, podłogi, glazurka, mebelki i przeprowadzka Jak nic w takim tempie to na święta powinno się udać Na kiedy szykować winko parapetowe Jakoś tego nie widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 teraz to przecież już z górki G-k już się kończą układać, potem malowanie, podłogi, glazurka, mebelki i przeprowadzka Jak nic w takim tempie to na święta powinno się udać Na kiedy szykować winko parapetowe Jakoś tego nie widzę.... niedługo zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 dzień dobry Neferciu dzięki Słoneczko ale pomóc to trudno bedzie takie nasze durne realia są pracowniczo-pracodawcowe że teraz to ja w dupe dostaję u siebie zresztą nabazgrałam czemu ale nic może jeden miły pan coś wymyśli zobaczymy łeb mnie tak boli że chętnie przyjełabym pomoc w pozbyciu się go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Szkoda ze sa tacy zajeci chetnie bym ich podkradla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Wu alez prosze http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/ba/Accetta.jpg/270px-Accetta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dorcia Dziewczyno, w końcu wszystko się ułoży. A swoją droga o małż mógły trochę pogadać z w robocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 wiedziałam że na Was zawsze można liczyć markoto a gdzie pomocna dłoń do tego miłego urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dorcia Dziewczyno, w końcu wszystko się ułoży. A swoją droga o małż mógły trochę pogadać z w robocie.. eeee Nefcia to do mnie było czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 wiedziałam że na Was zawsze można liczyć markoto a gdzie pomocna dłoń do tego miłego urządzenia alez prosze bardzo http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4a/Raczka4.jpg/200px-Raczka4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dorcia Dziewczyno, w końcu wszystko się ułoży. A swoją droga o małż mógły trochę pogadać z w robocie.. eeee Nefcia to do mnie było czy nie Do Ciebie, do Ciebie Sorrki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.09.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 wiedziałam że na Was zawsze można liczyć markoto a gdzie pomocna dłoń do tego miłego urządzenia alez prosze bardzo http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4a/Raczka4.jpg/200px-Raczka4.jpg Kobity Wy dajcie se spokój....nie lepiej tom dłoniom sięgnąć po jakieś pyszności...? http://images26.fotosik.pl/251/c44b6d1dd3a17b13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Nefcia własnie wczoraj mąłż gadał, ja gadałam i wielki guzik z tego gadania nam wyszedł markoto o to to mi potrzebne było to jeszcze może jaki pniaczek coby było gdzie położyć nitubaga nie dzisiaj to nie takie pyszności przy takiej migrenie jaką mam dzisiaj to łoooo ale bym ........ lepiej nie mówić co na sam widok łooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts