Nefer 04.09.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Kurde nooooooooooo nie ma sytuacji bez wyjścia. Tylko mieszanie nieposłodzonej herbaty nie sprawi, że będzie słodsza. Dlatego trzeba coś zmienić Wu, i to szybciutko Bo system stosowany do tej pory nie zadziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 w ramach zmiany to najlepsza by była zmiana pracy przez mojego małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 ooo i moze zaczac podazac tym tropem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.09.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Oj coraz tam piekniej Nefer gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.09.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 W dzienniku byłam , foty zobaczyłam i stwierdzam , że nawet pomniejszone wełną wszystkie pomieszczenia wyszły na zdjęciach duuuuuużeeeeeee. Nefer dzięki jeszcze raz za wszystko , może uda mi się jakoś w przyszłym tygodniu urwać i wyrwać i dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Nefer jesteś bardziej niż my do przodu, załamałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Oj coraz tam piekniej Nefer gratulki Dzięki Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 W dzienniku byłam , foty zobaczyłam i stwierdzam , że nawet pomniejszone wełną wszystkie pomieszczenia wyszły na zdjęciach duuuuuużeeeeeee. Nefer dzięki jeszcze raz za wszystko , może uda mi się jakoś w przyszłym tygodniu urwać i wyrwać i dojechać Ależ nie ma za co Dobroszko. Zapraszam, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Nefer jesteś bardziej niż my do przodu, załamałam się Tosinek, ściemniasz. Zaraz do Ciebie zaglądnę to się wszystkiego dowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Tosinka Nie jest tak źle Ale ja nie robiłam 9 prób tynku - nie robiłam w ogóle prób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Cześć Wojowniczko, też spać nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Cześć Wojowniczko, też spać nie możesz Jeszcze troszkę pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja też pracowałam A teraz zrobiłam sobie trochę wolnego i nadrabiam forumowe zaległości, troche ich psia kostka mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja też pracowałam A teraz zrobiłam sobie trochę wolnego i nadrabiam forumowe zaległości, troche ich psia kostka mam... A ja tak jednom nogą tu a drugom tam - jakby w rozkroku ? :) (zara jeszcze wrzuce projekt salonu juz ostateczny chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 No właśnie sobie czytałam co u Ciebie i .... te pięc patoli mnie powaliło!!!!! Zidiociał dokumentnie!!!!!!! Rany boskie, dlaczego ja się nie zajęłam wywózką śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 No właśnie sobie czytałam co u Ciebie i .... te pięc patoli mnie powaliło!!!!! Zidiociał dokumentnie!!!!!!! Rany boskie, dlaczego ja się nie zajęłam wywózką śmieci Prawda ? Pogrzało gości normalnie. Wolę poprosić moich panów od ścianek , podstawić im kontener za 300 pln i dac im 2000 na czterech Bo ich lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Skoro wywiozą to badziewie za 200 na czterech, to ja też Ich lubię Witanko poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Umieram z ciekawości, jak to będzie wyglądało na gotowo. Pewnie imponująco - jak zawsze u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Już się nie mogę doczekac tej wykończeniówki Bo wnętrza zapowiadają się bardzo apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Sama jestem ciekawa, bo zaraz się bierzemy za kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts