Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

dzień dobry

jak ja nienawidzę mojego sprzętu w robocie :evil: nie mogę zobaczyć co powklejałaś w dninniku same czerwone krzyzyki mam między tekstem :evil: ja dojrzę to się wypowiem :wink:

no nie facet się z ch... na łby pomieniał :oops: :wink: 5 koła za trochę ładowania my tam z małżem 4 dni woziliśmy gruz przyczepka i były tak 4-5 kursów dziennie nawrzucać łapkami i zrzucić łapkami a przyczepka ładowności 700 kilo :wink: fakt że łap nie czułam o plecach nie wspomnę ale uważam że jak Twoim panom wyjdzie po 5 stówek to nie bedzie im krzywda tym bardziej że tylko wrzutka :D

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jetsem pod wielkim wrażeniem jak zmieniają się pomieszczenia na poddaszu przed k-g i po k-g :o

Superowo :D

Na święta to już na pewno będziecie w domku mieszkać czego oczywiście życzę całej Twojej rodzince :lol:

A jak się teść czuje?

Cześć Bobowo :) NIe wiem czy przed g-k nie było ładniej :)

Teść raz lepiej raz gorzej, ale jest w domu - to przynajmniej plus.

Zawodowe te Twoje półeczki Neferko 8)

Wyobrażam sobie te między oknami, szczególnie wieczorem podświetlone: czadzik! :p Wszędzie ledami je będziesz podświetlać?

Tak, wszędzie ledy ( chyba prócz oświtlenia antresoli w suficie - tam ma być to oświetlenie a nie podświetlenie.).

Może być fajna gra świateł - troszkę się p[obawimy światłem szczególnie na oświetleniu dachu :)

ale masz tempo :roll:

do pozazdroszczenia,

Nefercio ja Ci w tydzien posprzatam dzialke za polowe tej kwoty :wink:

No, ja bym sobie nie posprzątała, bo leniwa jestem i bardzo nie lubię dżwigać gruzu :):)

Już znalazłam za 2000 - 2500 :) Przemiły pan Michał :)

dzień dobry

jak ja nienawidzę mojego sprzętu w robocie :evil: nie mogę zobaczyć co powklejałaś w dninniku same czerwone krzyzyki mam między tekstem :evil: ja dojrzę to się wypowiem :wink:

no nie facet się z ch... na łby pomieniał :oops: :wink: 5 koła za trochę ładowania my tam z małżem 4 dni woziliśmy gruz przyczepka i były tak 4-5 kursów dziennie nawrzucać łapkami i zrzucić łapkami a przyczepka ładowności 700 kilo :wink: fakt że łap nie czułam o plecach nie wspomnę ale uważam że jak Twoim panom wyjdzie po 5 stówek to nie bedzie im krzywda tym bardziej że tylko wrzutka :D

Poczekam aż przyjdziesz do domku :)

Zawodowe te Twoje półeczki Neferko 8)

Wyobrażam sobie te między oknami, szczególnie wieczorem podświetlone: czadzik! :p Wszędzie ledami je będziesz podświetlać?

Tak, wszędzie ledy ( chyba prócz oświtlenia antresoli w suficie - tam ma być to oświetlenie a nie podświetlenie.).

Może być fajna gra świateł - troszkę się p[obawimy światłem szczególnie na oświetleniu dachu :)

Mam mieszane uczucia co do ledów - hłehłe będę mogła je sobie u Ciebie zweryfikować zanim u mnie przyjdzie co do czego :lol:

Ja nie :) Oświetlenie halogenowe nieźle potrafi dać po kieszeni :):)

A tam gdzie chcę jedynie podświetlić nie chcę zbyt mocnego świecenia. Lubię "dolne światło" :)

A co wyjdzie to sie okaże - nigdy nie wiadomo.

Na pewno będę szukac ledów o ciepłym żóltym świetle.

Ja nie :) Oświetlenie halogenowe nieźle potrafi dać po kieszeni :):)

A tam gdzie chcę jedynie podświetlić nie chcę zbyt mocnego świecenia. Lubię "dolne światło" :)

A co wyjdzie to sie okaże - nigdy nie wiadomo.

Na pewno będę szukac ledów o ciepłym żóltym świetle.

No właśnie tego się obawiam: czy ledy mogą dawać naprawdę ciepłe światło?

Tak. Mnie nie podoba się takie zimne, prawie błękitne. Ale są i ciepłe. Mam nadzieję, że już niedługo pokażę jak to świeci...

I hold you to your word :D

Holduj, holduj :):) A zreszta sama se obejrzysz na miejscu :)

Tralalala czy mam to traktować jako zaproszenie? :D

A gdzie Ty dokładnie się budujesz kochana?