wu 05.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 dzień dobry jak ja nienawidzę mojego sprzętu w robocie nie mogę zobaczyć co powklejałaś w dninniku same czerwone krzyzyki mam między tekstem ja dojrzę to się wypowiem no nie facet się z ch... na łby pomieniał 5 koła za trochę ładowania my tam z małżem 4 dni woziliśmy gruz przyczepka i były tak 4-5 kursów dziennie nawrzucać łapkami i zrzucić łapkami a przyczepka ładowności 700 kilo fakt że łap nie czułam o plecach nie wspomnę ale uważam że jak Twoim panom wyjdzie po 5 stówek to nie bedzie im krzywda tym bardziej że tylko wrzutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jetsem pod wielkim wrażeniem jak zmieniają się pomieszczenia na poddaszu przed k-g i po k-g Superowo Na święta to już na pewno będziecie w domku mieszkać czego oczywiście życzę całej Twojej rodzince A jak się teść czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jetsem pod wielkim wrażeniem jak zmieniają się pomieszczenia na poddaszu przed k-g i po k-g Superowo Na święta to już na pewno będziecie w domku mieszkać czego oczywiście życzę całej Twojej rodzince A jak się teść czuje? Cześć Bobowo NIe wiem czy przed g-k nie było ładniej Teść raz lepiej raz gorzej, ale jest w domu - to przynajmniej plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Zawodowe te Twoje półeczki Neferko Wyobrażam sobie te między oknami, szczególnie wieczorem podświetlone: czadzik! Wszędzie ledami je będziesz podświetlać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.09.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 ale masz tempo do pozazdroszczenia, Nefercio ja Ci w tydzien posprzatam dzialke za polowe tej kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Zawodowe te Twoje półeczki Neferko Wyobrażam sobie te między oknami, szczególnie wieczorem podświetlone: czadzik! Wszędzie ledami je będziesz podświetlać? Tak, wszędzie ledy ( chyba prócz oświtlenia antresoli w suficie - tam ma być to oświetlenie a nie podświetlenie.). Może być fajna gra świateł - troszkę się p[obawimy światłem szczególnie na oświetleniu dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 ale masz tempo do pozazdroszczenia, Nefercio ja Ci w tydzien posprzatam dzialke za polowe tej kwoty No, ja bym sobie nie posprzątała, bo leniwa jestem i bardzo nie lubię dżwigać gruzu :) Już znalazłam za 2000 - 2500 Przemiły pan Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 dzień dobry jak ja nienawidzę mojego sprzętu w robocie nie mogę zobaczyć co powklejałaś w dninniku same czerwone krzyzyki mam między tekstem ja dojrzę to się wypowiem no nie facet się z ch... na łby pomieniał 5 koła za trochę ładowania my tam z małżem 4 dni woziliśmy gruz przyczepka i były tak 4-5 kursów dziennie nawrzucać łapkami i zrzucić łapkami a przyczepka ładowności 700 kilo fakt że łap nie czułam o plecach nie wspomnę ale uważam że jak Twoim panom wyjdzie po 5 stówek to nie bedzie im krzywda tym bardziej że tylko wrzutka Poczekam aż przyjdziesz do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Zawodowe te Twoje półeczki Neferko Wyobrażam sobie te między oknami, szczególnie wieczorem podświetlone: czadzik! Wszędzie ledami je będziesz podświetlać? Tak, wszędzie ledy ( chyba prócz oświtlenia antresoli w suficie - tam ma być to oświetlenie a nie podświetlenie.). Może być fajna gra świateł - troszkę się p[obawimy światłem szczególnie na oświetleniu dachu Mam mieszane uczucia co do ledów - hłehłe będę mogła je sobie u Ciebie zweryfikować zanim u mnie przyjdzie co do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ja nie Oświetlenie halogenowe nieźle potrafi dać po kieszeni :) A tam gdzie chcę jedynie podświetlić nie chcę zbyt mocnego świecenia. Lubię "dolne światło" A co wyjdzie to sie okaże - nigdy nie wiadomo. Na pewno będę szukac ledów o ciepłym żóltym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ja nie Oświetlenie halogenowe nieźle potrafi dać po kieszeni :) A tam gdzie chcę jedynie podświetlić nie chcę zbyt mocnego świecenia. Lubię "dolne światło" A co wyjdzie to sie okaże - nigdy nie wiadomo. Na pewno będę szukac ledów o ciepłym żóltym świetle. No właśnie tego się obawiam: czy ledy mogą dawać naprawdę ciepłe światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Tak. Mnie nie podoba się takie zimne, prawie błękitne. Ale są i ciepłe. Mam nadzieję, że już niedługo pokażę jak to świeci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Tak. Mnie nie podoba się takie zimne, prawie błękitne. Ale są i ciepłe. Mam nadzieję, że już niedługo pokażę jak to świeci... I hold you to your word Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Tak. Mnie nie podoba się takie zimne, prawie błękitne. Ale są i ciepłe. Mam nadzieję, że już niedługo pokażę jak to świeci... I hold you to your word Holduj, holduj :) A zreszta sama se obejrzysz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Tak. Mnie nie podoba się takie zimne, prawie błękitne. Ale są i ciepłe. Mam nadzieję, że już niedługo pokażę jak to świeci... I hold you to your word Holduj, holduj :) A zreszta sama se obejrzysz na miejscu Tralalala czy mam to traktować jako zaproszenie? A gdzie Ty dokładnie się budujesz kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Tralalala czy mam to traktować jako zaproszenie? A gdzie Ty dokładnie się budujesz kochana? No kurde - oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Tralalala czy mam to traktować jako zaproszenie? A gdzie Ty dokładnie się budujesz kochana? No kurde - oczywiście To dzie, bo jak to było gdzieś w komentarzach to sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 To dzie, bo jak to było gdzieś w komentarzach to sorry... Resory : )Na priva poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Nefcia wróciłam popatrzyłam i ja to normalnie MUSZĘ zobaczyć na żywca jak już będzie świecić i pięknie wyglądac bo że będzie pięknie to moja pojemna wyobraźnia podpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.09.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ech, to faktycznie Nefer, takiej ekipy zazdrościć Ale półeczki i projektściany świetnie się zapowiadają w tych miejscach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts