braza 05.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Nie nadążam, no jasna cholera nie nadążam.... z czytaniem tego wszystkiego Za taką ilość półeczek to pewnie i ja bym Cię znienawidziła Ale wiesz, to chyba będzie fajnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ech, to faktycznie Nefer, takiej ekipy zazdrościć Ale półeczki i projektściany świetnie się zapowiadają w tych miejscach.... Bardzo jestem ciekawa tej ściany z TV. Może być niezły czad- zawsze chciałam mieć jedną ścianę krzywą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Nie nadążam, no jasna cholera nie nadążam.... z czytaniem tego wszystkiego Za taką ilość półeczek to pewnie i ja bym Cię znienawidziła Ale wiesz, to chyba będzie fajnie wyglądać NIe wiem, nie wiem.. mebli prawie nie będzie, więc coś musi być Chłopaki twierdzą , że bardzo rzadko Klienci robią takie półki - to ciekawe, bo jak się patrzy na czasopisma Ciekawe czy nie przegięłam Przyznam szczerze, że nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało Ale raz się żyje, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Nefcia wróciłam popatrzyłam i ja to normalnie MUSZĘ zobaczyć na żywca jak już będzie świecić i pięknie wyglądac bo że będzie pięknie to moja pojemna wyobraźnia podpowiada Ja nie mam tak pojemnej wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Bardzo jestem ciekawa tej ściany z TV. Może być niezły czad- zawsze chciałam mieć jedną ścianę krzywą Dobrze,że krzywą ścianę a nie krzywą wieżę A swoją drogą to na tę Twoją budowę to już pielgrzymki się organizują tyle luda chce zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Bardzo jestem ciekawa tej ściany z TV. Może być niezły czad- zawsze chciałam mieć jedną ścianę krzywą Dobrze,że krzywą ścianę a nie krzywą wieżę A swoją drogą to na tę Twoją budowę to już pielgrzymki się organizują tyle luda chce zobaczyć Ale ja lubię ludzi Mnie nie przeszkadza Czuj się zaproszona Cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Raz się żyje, a kto nie ryzykuje, ten gówno ma ... o!!!! Taka jestem mądra!!!! Nie bardzo sięgam wyobraźnią z tymi półeczkami przy oknach w salonach, ale ... jeszcze się przyjrzę tym rysunkom jak chwilę odetchne po ciężkiej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Raz się żyje, a kto nie ryzykuje, ten gówno ma ... o!!!! Taka jestem mądra!!!! Nie bardzo sięgam wyobraźnią z tymi półeczkami przy oknach w salonach, ale ... jeszcze się przyjrzę tym rysunkom jak chwilę odetchne po ciężkiej pracy Pracusiu Ale wiesz, wszystko w życiu do człowieka wraca to czasem warto poprawcować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Wraca ... podobno wraca, ale czy wraca czy nie, obiecałam i słowa dotrzymam. Jeno musze odsapnąć, bo mi oczyska już gniją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Wraca ... podobno wraca, ale czy wraca czy nie, obiecałam i słowa dotrzymam. Jeno musze odsapnąć, bo mi oczyska już gniją To lepiej sie prześpij, odpocznij, bo percepcja siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 No zdziebko mi ta percepcja zaniemogła, faktycznie Lecę spać, dobranocka i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.09.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Bardzo jestem ciekawa tej ściany z TV. Może być niezły czad- zawsze chciałam mieć jedną ścianę krzywą Dobrze,że krzywą ścianę a nie krzywą wieżę A swoją drogą to na tę Twoją budowę to już pielgrzymki się organizują tyle luda chce zobaczyć Ale ja lubię ludzi Mnie nie przeszkadza Czuj się zaproszona Cały czas Najchętniej już bym bruma odpalała i hajda , tylko z czym tu na budowę wpaść , bo nie lubię tak z pustymi łapami... I ja dziś padam , dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dobranoc dziewczynki, mam nadzieję że mi się przyśnią półeczki Neferci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Najchętniej już bym bruma odpalała i hajda , tylko z czym tu na budowę wpaść , bo nie lubię tak z pustymi łapami... I ja dziś padam , dobranoc wszystkim NIe żartuj- to budowa jest - siedzi się na styropianie na bloczkach Jakby co jadę jutro koło 13-14 więc mogę Cię zgarnąć po drodze :)Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.09.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Buuu , wyjechani jesteśmy na weekend , ale odezwę się w tygodniu i się jakoś wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Buuu , wyjechani jesteśmy na weekend , ale odezwę się w tygodniu i się jakoś wproszę Nie poganiam Bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.09.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 dzień dobry o poranku... w powietrzu już czuć jesień, ale wciąż jest ciepło....bardzo lubie taka pogodę...prawie tak bardzo jak upalne upały.... zaraz śniadanko i po nim lecimy na działeczkę....Nefercia, a może Ty byś chciała moje włości zobaczyć? będziemy do ok 13, a potem mamy ślub kolego Rafała....a potem znów gdzieś od 17.... jakby co to dzwoń...reszta na priv....zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.09.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nie zaglądałam dawno a tu takie postępy że szok co do nienawiści w zamian za półeczki to się im nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/collections/200807161612/content_11940_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nie zaglądałam dawno a tu takie postępy że szok co do nienawiści w zamian za półeczki to się im nie dziwię No jak można kogoś nie lubic z powodu kilku (nastu) półeczek Szczególnie, że byłam przekonana, że WSZYSCY robią półeczki ________ Cześć Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts