Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ech, to faktycznie Nefer, takiej ekipy zazdrościć :D :D

Ale półeczki i projektściany świetnie się zapowiadają w tych miejscach....

Bardzo jestem ciekawa tej ściany z TV. Może być niezły czad- zawsze chciałam mieć jedną ścianę krzywą :)

Nie nadążam, no jasna cholera nie nadążam.... z czytaniem tego wszystkiego :-?

Za taką ilość półeczek to pewnie i ja bym Cię znienawidziła :wink: Ale wiesz, to chyba będzie fajnie wyglądać :D :D

NIe wiem, nie wiem.. mebli prawie nie będzie, więc coś musi być :)

Chłopaki twierdzą , że bardzo rzadko Klienci robią takie półki - to ciekawe, bo jak się patrzy na czasopisma :roll:

Ciekawe czy nie przegięłam :) Przyznam szczerze, że nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało :) Ale raz się żyje, nie ?

Bardzo jestem ciekawa tej ściany z TV. Może być niezły czad- zawsze chciałam mieć jedną ścianę krzywą :)

Dobrze,że krzywą ścianę a nie krzywą wieżę :wink:

A swoją drogą to na tę Twoją budowę to już pielgrzymki się organizują :D :D tyle luda chce zobaczyć

Ale ja lubię ludzi :) Mnie nie przeszkadza :) Czuj się zaproszona :) Cały czas :)

Raz się żyje, a kto nie ryzykuje, ten gówno ma ... o!!!! Taka jestem mądra!!!!

Nie bardzo sięgam wyobraźnią z tymi półeczkami przy oknach w salonach, ale ... jeszcze się przyjrzę tym rysunkom jak chwilę odetchne po ciężkiej pracy :D

Raz się żyje, a kto nie ryzykuje, ten gówno ma ... o!!!! Taka jestem mądra!!!!

Nie bardzo sięgam wyobraźnią z tymi półeczkami przy oknach w salonach, ale ... jeszcze się przyjrzę tym rysunkom jak chwilę odetchne po ciężkiej pracy :D

Pracusiu :) Ale wiesz, wszystko w życiu do człowieka wraca to czasem warto poprawcować :)

Dobrze,że krzywą ścianę a nie krzywą wieżę :wink:

A swoją drogą to na tę Twoją budowę to już pielgrzymki się organizują :D :D tyle luda chce zobaczyć

Ale ja lubię ludzi :) Mnie nie przeszkadza :) Czuj się zaproszona :) Cały czas :)

Najchętniej już bym bruma odpalała i hajda , tylko z czym tu na budowę wpaść , bo nie lubię tak z pustymi łapami... :D

I ja dziś padam , dobranoc wszystkim

Najchętniej już bym bruma odpalała i hajda , tylko z czym tu na budowę wpaść , bo nie lubię tak z pustymi łapami... :D

I ja dziś padam , dobranoc wszystkim

NIe żartuj- to budowa jest - siedzi się na styropianie na bloczkach :)

Jakby co jadę jutro koło 13-14 więc mogę Cię zgarnąć po drodze :):)Dobranocki :)

dzień dobry o poranku...

w powietrzu już czuć jesień, ale wciąż jest ciepło....bardzo lubie taka pogodę...prawie tak bardzo jak upalne upały....

zaraz śniadanko i po nim lecimy na działeczkę....Nefercia, a może Ty byś chciała moje włości zobaczyć? będziemy do ok 13, a potem mamy ślub kolego Rafała....a potem znów gdzieś od 17....

jakby co to dzwoń...reszta na priv....zapraszam

nie zaglądałam dawno a tu takie postępy że szok

co do nienawiści w zamian za półeczki to się im nie dziwię :lol:

:) No jak można kogoś nie lubic z powodu kilku (nastu) półeczek :)

Szczególnie, że byłam przekonana, że WSZYSCY robią półeczki :)

________

Cześć Brazunia :)