malgos2 06.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 a czy ja powiedziałem coś innego Młoda to ja byłam Teraz jestem pani w wieku dojrzałym Sadzac po napisach na kremach, ja tez... Dobra, jutro jadę po nowy krem Ja zawsze mowie, ze takie zakupy mnie odchudzaja, bo jak wydam ostatnie pieniadze na kosmetyki, to juz nie mam za co kupic jedzenia. I o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 a bo złe kremy kupujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ja zawsze mowie, ze takie zakupy mnie odchudzaja, bo jak wydam ostatnie pieniadze na kosmetyki, to juz nie mam za co kupic jedzenia. I o to chodzi. Eeee mnie najwyżej na półeczki nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ja zawsze mowie, ze takie zakupy mnie odchudzaja, bo jak wydam ostatnie pieniadze na kosmetyki, to juz nie mam za co kupic jedzenia. I o to chodzi. Eeee mnie najwyżej na półeczki nie starczy Ja tam wole sie odchudzic, ale jakos mi sie nie udaje. Z drugiej strony - wtedy sie ma wiecej zmarszczek, wiec zamkniete kolo z tego wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 A ja kurde jestem w takim bezsensownym wieku, że jeszcze używam kremów na trądzik a już na zmarszczki... Witanko wieczorne dziewczyny i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 dobry wieczór tak się rozochociłam że nie mogę sie nowych zdjęć doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 a ja jestem w takim wieku ... nie będę zdradzać i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 dobry wieczór tak się rozochociłam że nie mogę sie nowych zdjęć doczekać Jutro zrobię. Półki na antresoli gotowe Kończy się obrabianie dużego okna w salonie - panowie wiedzą o co chodzi , więc będzie cieplutko obrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 A ja kurde jestem w takim bezsensownym wieku, że jeszcze używam kremów na trądzik a już na zmarszczki... Witanko wieczorne dziewczyny i chłopaki I się ciesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 a ja jestem w takim wieku ... nie będę zdradzać i czekam na zdjęcia Jak widac na zalaczonym obrazku, Ty Magi jestes straaaaaasznie pomarszczona na pysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Nie wkleiłam wczoraj - biblioteczka/pokój gościnny skończony. Już wiem,że to dobra decyzja. Nie widać tego na zdjęciu, ale jest po prostu przytulny. Tak miało być - chyba przeniosłam mu energię :) http://images33.fotosik.pl/362/6e34676b639421edmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Bardzo przytulna pianka. Az sie chce do niej przytulic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 a ja jestem w takim wieku ... nie będę zdradzać i czekam na zdjęcia Jak widac na zalaczonym obrazku, Ty Magi jestes straaaaaasznie pomarszczona na pysku. nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Bardzo przytulna pianka. Az sie chce do niej przytulic. Tak to jest jak się zdecyduje na klimę po tynkowaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Nefcia wytłumacz nieco mniej imteligentnym co znaczy że będzie cieplutko obrobione pięknie a to okno no to niesamowicie wygląda a jak to ma byc skrzyżowanie biblioteczki z pokojem gościnnym to jedno Ci powiem - nie wpuszczaj mnie tam jak już będzie na gotowo z ksiażkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Bardzo przytulna pianka. Az sie chce do niej przytulic. Tak to jest jak się zdecyduje na klimę po tynkowaniu :) Le tam. Pieknie jest. Ja juz jestem po malowaniu, wiec mnie troche widok golych k-g otrzepuje, wiesz... Ale na pewno masz lepiej zrobione niz ja. Te p&^%$ przemokniete plyty do rozpaczy mnie doprowadzaja. Cale szczescie, ze tam, gdzie jest najgorzej ma byc szafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Nefcia wytłumacz nieco mniej imteligentnym co znaczy że będzie cieplutko obrobione pięknie a to okno no to niesamowicie wygląda a jak to ma byc skrzyżowanie biblioteczki z pokojem gościnnym to jedno Ci powiem - nie wpuszczaj mnie tam jak już będzie na gotowo z ksiażkami Ha, bo to realizacja mojego marzenia. Całe życie chciałam mieć pokój z książkami na półkach i sofkę do czytania. Nie wiem skąd mi się to wzięło. A ponieważ czytam po 3-4 książki na raz to w całym moim wielkim, 51 - metrowym mieszkaniu są książki, które już dawno nie mieszczą się szafie Na kolumnach w pokoju, na parapetach, na stole, w kuchni - wszędzie. Kocham czytać. A więć ten pokój to taka oaza ciszy i spokoju. Widok z okna - na wierzbę płaczącą nad którą troszke popracujemy na jesieni, żeby była ładniejsza. A okno w salonie ? Ano z oknem jest tak, że jest na kontrukcji aluminiowej. Dlatego muszą być spore odstępy od muru w jego montażu. Nie wypłenia się tych odstępów pianą montażową tylko wełną ( od środka) a od zenątrz okno jest w linii ocieplenia. Od styropianu za zewnątrz dystansuje się je podkładkami ( takimi 1-2 mm) , bo jak świeci słońce to okno pracuje. Z boku okna są specjalne ranty, które wkładasz w wycięcie w płycie styropianu. Potem tynk i już. Ale od środka - wyglądało strasznie. PO jednej stronie szpara między murem a oknem na jakieś 4 cm , po drugiej na 2. Ponieważ z wierzchu izoluje tę szparę 15 cm styropianu ( + tynk) od środka trzeba zaizolować. W szparę napchana wełna i na to płyta g-k. Żeby to wyglądało do ludzi - ściana przy oknie musi również być odpowiednio obrobiona. Nie wiem czy to składne ... ale może coś pokumasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 no mniej więcej zasadę czaję a na pewno zrobili C to super patrząc na całą resztę książki to ja rozumiem - o jak ja to dobrze rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 no mniej więcej zasadę czaję a na pewno zrobili C to super patrząc na całą resztę książki to ja rozumiem - o jak ja to dobrze rozumiem No to jak do mnie przyjedziesz to nie musisz z tego pokoju wychodzić w ogóle Będę Ci dostarczać jedzonko i picko i sobie tam będziesz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Nefercia a czemu masz alu okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts