Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefercia a czemu masz alu okna?

Bo to jedno okno zachodzi na dach. NIe chciałam zwykłej witrynówki tylko raczej ogród zimowy - fasadówkę - z oknami podwójnie bezpiecznymi ( grad, gałęzie te rzeczy). Przy wymiarze tego okna alu to jedyne wyjście.Reszta jest PCV.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefercia a czemu masz alu okna?

Bo to jedno okno zachodzi na dach. NIe chciałam zwykłej witrynówki tylko raczej ogród zimowy - fasadówkę - z oknami podwójnie bezpiecznymi ( grad, gałęzie te rzeczy). Przy wymiarze tego okna alu to jedyne wyjście.Reszta jest PCV.

Aha :D

dziękuję Neferciu trzymam za słowo i wprawdzie raju takiego u mnie nie bedzie ale już teraz zapraszam do swojego domku :D co kiedyś myślę powstanie :o

Powstanie, powstanie - trudności są po to by je przeskakiwać. Czasem tylko trzeba zebrać siły na dobry rozbieg :)

jakoś przez to muszę przejść mam w końcu strasznie dużo powodów zeby się z tym uporać - jest dużo argumentów za budową i tylko jeden przeciw :wink: te 30 lat kurcze to więcej jak za zakatrupienie kogoś :o :wink:

Daj spokój. NIe wiem co sie stanie za tydzień, za rok. Skąd wiesz co będzie za 10 lat ? Przecież człiowiek nigdy nie dąży do gorszych warunków niż ma.

A jak się boisz choroby czy czego gorszego - ubezpiecz się. Właśnie to zrobiłam w piątek. I kupiłam święty spokój. Nawet jak mnie szlag trafi to rodzina sobioe poradzi.

no pozwolą pod warunkiem że mnie coś "zeżre" :wink: znaczy nieszczęśliwy wypadek :D

Czasem niekoniecznie. Czasem wystarczy, że Ci odłączy 2 funkcje :) I masz full wypłatę. Poszukaj :)

No przestancie glupie krakac. :evil: Trzeba ladnie kredycik splacac, refinansowac, przewalutowywac, kombinowac, a nie dzieci sierotami zostawiac. :-?

Nie opowiadaj, przeciez w Wawie same korki, to co Ci sie moze stac? :roll:

MOja droga z pracy na budowę wiedzie przez trasę szybkiego ruchu. W piątek pokonałam ją 3 razy - a mam niedaleko - raptem 15 km w jedną stronę.

Ilość sytuacji podbramkowych w tym krótkim okresie czasu jest przerażająca. Ja cały czas stosuję taktyke ucieczki bo ci ludzie jeżdżą jak poj...ni. Sorry.

Nie opowiadaj, przeciez w Wawie same korki, to co Ci sie moze stac? :roll:

MOja droga z pracy na budowę wiedzie przez trasę szybkiego ruchu. W piątek pokonałam ją 3 razy - a mam niedaleko - raptem 15 km w jedną stronę.

Ilość sytuacji podbramkowych w tym krótkim okresie czasu jest przerażająca. Ja cały czas stosuję taktyke ucieczki bo ci ludzie jeżdżą jak poj...ni. Sorry.

No dobra, dobra - przynajmniej macie trase szybkiego ruchu. A to, ze ludzie jezdza tak jak mowisz, to dla mnie normalne. Moj maz na to mowi: mistrzowie szos. :lol: :lol: :lol: Zaden poczatkujacy kierowca nie ma szans.