Nefer 07.09.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nefer, czy te półeczki z płyt GK będą otwarte czy planujesz je czymś zamknąć? Ja też myślę, o zrobieniu podobnych, a ze względów praktycznych chciałabym je przysłonić drzwiami, ale jeszcze nie wiem jak i jakimi. Planuję je zostawić otwarte. Oprócz sprzętu grającego. Jednak tamta póka jest bardzo duża a myślałam o szkle i sie nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.09.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nefer całkiem sensowna cena jak na taki poziom wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 07.09.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nefer, czy te półeczki z płyt GK będą otwarte czy planujesz je czymś zamknąć? Ja też myślę, o zrobieniu podobnych, a ze względów praktycznych chciałabym je przysłonić drzwiami, ale jeszcze nie wiem jak i jakimi. Planuję je zostawić otwarte. Oprócz sprzętu grającego. Jednak tamta póka jest bardzo duża a myślałam o szkle i sie nie da... A czemu się nie da - za ciężkie by było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nefer całkiem sensowna cena jak na taki poziom wykończenia No nie ma sie co oszukiwać - nie zrobiliśmy słownie NIC na tej budowie (poza robieniem zdjęć) więc trzba zapłacić. 3.000 za metr to jak wiadomo darmo w W-wie :) A w kosztorysie z biura było 400.000 :)Hihihi - ale w 2005 roku. Dobrze, że zamówiłam oddzielnie kosztporys wg. Sekonbudu - na sierpień 2006. DOkładnie tak tam stało napisane : 3.000 za metr. I się sprawdza. Jednak warto dać do zrobienia dedykowany kosztorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nefer, czy te półeczki z płyt GK będą otwarte czy planujesz je czymś zamknąć? Ja też myślę, o zrobieniu podobnych, a ze względów praktycznych chciałabym je przysłonić drzwiami, ale jeszcze nie wiem jak i jakimi. Planuję je zostawić otwarte. Oprócz sprzętu grającego. Jednak tamta póka jest bardzo duża a myślałam o szkle i sie nie da... A czemu się nie da - za ciężkie by było?Tak, za ciężkie. NIestety. W mniejszych pewnie sie da, ale całe wnętrze jest "otwarte" z założenia, więc i półeczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nefer taka ekipa to skarb Półeczki bardzo fajne Ta ekipa to nagroda za Twoją walkę z biurokracją Całuję i trzymam kciuki żeby dalej też tak szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 07.09.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Niedobrze, moje też mają być duże to ma być biblioteczka. Pleksi chyba nie będzie wyglądało zbyt ładnie... Nie wiem co można by jeszcze wymyslić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nefer taka ekipa to skarb Półeczki bardzo fajne Ta ekipa to nagroda za Twoją walkę z biurokracją Całuję i trzymam kciuki żeby dalej też tak szło Dzięki Kochana. Ja tak myślałam, że z człowiekim łatwiej niż z molohem gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Niedobrze, moje też mają być duże to ma być biblioteczka. Pleksi chyba nie będzie wyglądało zbyt ładnie... Nie wiem co można by jeszcze wymyslić. Aaaa bibliotekę robie z zabudowy - drewno - obawiam się, że książki będą zabyt ciężkie na g-k.. Pod tv panowie robią mi oddzielny stelaż - nie będzie wisiało na profilach g-k , bo waży 40 kg. Policz ile ważą książki i czy to wytrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Piknie Melduję, że jestem To znaczy codziennie jestem, kibicuję, ale nie zawsze gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Piknie Melduję, że jestem To znaczy codziennie jestem, kibicuję, ale nie zawsze gadam To tak jak ja u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.09.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Piknie Melduję, że jestem To znaczy codziennie jestem, kibicuję, ale nie zawsze gadam To tak jak ja u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Niedobrze, moje też mają być duże to ma być biblioteczka. Pleksi chyba nie będzie wyglądało zbyt ładnie... Nie wiem co można by jeszcze wymyslić. Aaaa bibliotekę robie z zabudowy - drewno - obawiam się, że książki będą zabyt ciężkie na g-k.. Pod tv panowie robią mi oddzielny stelaż - nie będzie wisiało na profilach g-k , bo waży 40 kg. Policz ile ważą książki i czy to wytrzyma... No to ja mam takie same plany - prawie. W kazdym razie ksiazki na plytach k-g to tylko na aranzacjach w gazetach, gdzie stoja 3 ksiazki na krzyz. Ja sie zastanawiam, jak grube beda musialy byc dechy i jak duzo bede musiala miec podzialow pionowych, zeby regal utrzymal moje tomiszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Jak zawezmę fachowców do siebie to się pochwalę. Na pewno musi to być solidne. Pólka w mojej szafie jest nieźle ugięta ... a to kawał dechy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Jak zawezmę fachowców do siebie to się pochwalę. Na pewno musi to być solidne. Pólka w mojej szafie jest nieźle ugięta ... a to kawał dechy.. No wlasnie, malz moj tu u siebie sam sobie robil potezny regal i podstawa bylo duzo pionowych podzialow na cegielke robionych. Ale moj ma byc jeszcze wiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 najważniejsze, żeby proporcje były zachowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 najważniejsze, żeby proporcje były zachowane. Noooo, ale drewienko tez musi byc wytrzymale. Jakie planujesz? Dab, buk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 najważniejsze, żeby proporcje były zachowane. Noooo, ale drewienko tez musi byc wytrzymale. Jakie planujesz? Dab, buk? Coś jasnego - może jesion - nie wiem czy się da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 najważniejsze, żeby proporcje były zachowane. Noooo, ale drewienko tez musi byc wytrzymale. Jakie planujesz? Dab, buk? Coś jasnego - może jesion - nie wiem czy się da.. Ja to bede na bialo malowac tak czy inaczej, ale sie zastanawiam, co bedzie najtansze i najtwardsze, co by sie nie pouginalo, bo takie pouginane polki to straszne som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Auć, nooooooooo Wiesz, chyba lepiej krótsze półki niż pouginane,.,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts