malgos2 07.09.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Noooo... Ale nareszcie bede miala miejsca troche na ksiazki, bo ciagle z dusza na ramieniu kupuje kazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 I pozamykane mogom być http://www.klimek-klus.pl/images/biblioteki/biblioteki1_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 07.09.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 No właśnie o czymś podobnym myślałam, ale skoro piszecie, że GK nie wytrzyma, to chyba rzeczywiście drzewnianne będą musiały być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Chiba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.09.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Neferciu, bardzo ładnie się u Ciebie robi. Półeczki prima sort.To co?? Boże Narodzenie w nowym domku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Neferciu, bardzo ładnie się u Ciebie robi. Półeczki prima sort. To co?? Boże Narodzenie w nowym domku??? Czeeeee Kasieńka :) A cholera wie z tą Wigilią Jak mi dorzucą kredytu to może sie uda :) Dobrze Cie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cieszę się, że Ekipa (przez duże "E") jeszcze Cie nie wykończyła za te półeczki Przylazłam, gdyby ktoś nie zauważył .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cieszę się, że Ekipa (przez duże "E") jeszcze Cie nie wykończyła za te półeczki Przylazłam, gdyby ktoś nie zauważył .... Ustalaliśmy dziś jak bardzo mnie nienawidzą w skali od 1 do 10 :) NIe wyszło źle Wszyscy zauważyli , że przylazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Się przyznaj ile wyszło, co Cieszę się z zauważenia, jakaś taka odtrącona się ostatnio czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Taki pozamykany regalik to mi się marzy. Mam uczulenie na kurz i książki stojące na zwykłych półkach sa dla mnie niedostępne. Przez to zawsze miałam problem z bibliotekami Najlepiej żeby książka nowa była albo właśnie taka zza szkła. Nasz pseudogabinecik ma jedną ścianę na której takie witrynki by mogły się znaleźć. Albo chociaż jedna - pour moi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Taki pozamykany regalik to mi się marzy. Mam uczulenie na kurz i książki stojące na zwykłych półkach sa dla mnie niedostępne. Przez to zawsze miałam problem z bibliotekami Najlepiej żeby książka nowa była albo właśnie taka zza szkła. Nasz pseudogabinecik ma jedną ścianę na której takie witrynki by mogły się znaleźć. Albo chociaż jedna - pour moi W salonie nie będzie książęk - tam gdzie te półeczki z g-k. Zastanawiam się nad pozymykanymi książkami w bibliotece. Rzeczywiście strasznie się kurzą, a mam w domu dwóch alergików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Się przyznaj ile wyszło, co Cieszę się z zauważenia, jakaś taka odtrącona się ostatnio czuję Strona poprzednia ( czyli 87) ostatni post na stronie - pełne podliczenie dotyczczasowych wydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Taki pozamykany regalik to mi się marzy. Mam uczulenie na kurz i książki stojące na zwykłych półkach sa dla mnie niedostępne. Przez to zawsze miałam problem z bibliotekami Najlepiej żeby książka nowa była albo właśnie taka zza szkła. Nasz pseudogabinecik ma jedną ścianę na której takie witrynki by mogły się znaleźć. Albo chociaż jedna - pour moi W salonie nie będzie książęk - tam gdzie te półeczki z g-k. Zastanawiam się nad pozymykanymi książkami w bibliotece. Rzeczywiście strasznie się kurzą, a mam w domu dwóch alergików Z drugiej strony ksiazki na odkrytych polkach lepiej wygladaja wg mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Się przyznaj ile wyszło, co Cieszę się z zauważenia, jakaś taka odtrącona się ostatnio czuję Strona poprzednia ( czyli 87) ostatni post na stronie - pełne podliczenie dotyczczasowych wydatków Myślę, że brazie chodziło ile wyszło w tej skali od 1 do 10..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nefercia, Twoje wydatki i owszem bardzo ciekawe, ale mnie aktualnie bardziej obchodzi, ile wyszło w skali 1 do 10 u tej Ekipy (przez duże "E") No Kasica, jak do lekko się z intelygentnom osobom rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Kurde, Laski, o tej porze w niedzielę mnie o takie rzeczy pytać ? Szef twierdzi, że w okolicach 4 za dziubdzianie, ale 0, bo efekt superancki. Pozostała część ekipy twierdzi , że mnie uwielbia :) A oni są tacy dziwni, że są strasznie dumni ze swojej pracy :) I jeszcze mówią, że moja Jola to ma łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nefercia - oj......do tych Twoich wyliczeń ja muszę jeszcze dodać koszt działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nefercia - oj......do tych Twoich wyliczeń ja muszę jeszcze dodać koszt działki No, gdybym jej nie miała "po rodzinie" to przecież w życiu nie byłoby mnie stać na jej kupienie :) To połowa kosztów ( a w moim przypadku budowa domu to połowa kosztów działki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.09.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 I ja mysle , ze ksiazki trzeba zamykac . Salon to juz taki , ze wlasciwie za chwile mozna kawe spijac Ladnie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 I ja mysle , ze ksiazki trzeba zamykac . Salon to juz taki , ze wlasciwie za chwile mozna kawe spijac Ladnie ladnie Ktoś miał mnie odwiedzić czy cóś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts