Nefer 08.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ja całą latynoamerykańską łykam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 A ja przy budowie i Zośce to ostatnio nie mam na nic czasu. Na wczasach w czasie jej drzemek pośniadannych przeczytałam cobena. I to wszystko z moich lektur z ostatniego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 A ja przy budowie i Zośce to ostatnio nie mam na nic czasu. Na wczasach w czasie jej drzemek pośniadannych przeczytałam cobena. I to wszystko z moich lektur z ostatniego roku Nooo nie można miec w życiu wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 taaaa albo budowa albo święty spokój takie motto mi się z dzisiejszego dnia wysnuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Nefer - jednego Ci naprawdę zazdroszczę (ale tak pozytywnie ) Tej Twojej biblioteczki, którą już niedługo będziesz miała Też chciałam i nie wyszło - będzie tylko namiastka Życzę miłych czytelniczych wieczorów miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 u nas będzie od tego antresola mam nadzieję że brak intymności zostanie zrekompensowany przez przestrzeń i widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Nefer - jednego Ci naprawdę zazdroszczę (ale tak pozytywnie ) Tej Twojej biblioteczki, którą już niedługo będziesz miała Też chciałam i nie wyszło - będzie tylko namiastka Życzę miłych czytelniczych wieczorów miłego dzionka Wszystkim życzę Ale za to u Ciebie jest piękniej niż u mnie :) A w ogóle to blisko masz, to będziesz mogła sobie czasem wpaść i się zaszyć w biblioteczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.09.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 A ja czytam wszystko co mi ręce wpadnie i nie jest np. słownikiem ortograficznym i nie jest horrorem albo kryminałem. Lubię ksiązki łatwe, lekkie i przyjemne, nowości i klasyki i bibliografie A biblioteczki u mnie niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.09.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 aha....i jakieś psychologiczne też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Nefer - jednego Ci naprawdę zazdroszczę (ale tak pozytywnie ) Tej Twojej biblioteczki, którą już niedługo będziesz miała Też chciałam i nie wyszło - będzie tylko namiastka Życzę miłych czytelniczych wieczorów miłego dzionka Wszystkim życzę Ale za to u Ciebie jest piękniej niż u mnie :) A w ogóle to blisko masz, to będziesz mogła sobie czasem wpaść i się zaszyć w biblioteczce Ty mnie tak nie kuś bo jeszcze zamieszkam tam u Ciebie Widzę, że mamy podobne gusta czytelnicze więc ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 coś mi się widzi że Nefcia za chwilkę pożałuje swojej gościnności bo jak tak dalej pójdzie to nijak do biblioteczki się nie dopcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Luzik - niczego nie pożałuje -wezmę książeczke i do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 tak a propos czytania w łóżku - znajoma ma takie co to się samo składa do siadania - jest rewelacyjne - na pilota. chyba sobie takie zapodamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 tak a propos czytania w łóżku - znajoma ma takie co to się samo składa do siadania - jest rewelacyjne - na pilota. chyba sobie takie zapodamy a masz tego czegoś fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 musze poszukać w archiwum gg - mam linka do producenta czy cuś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Szkoda że ja mam tak daleko do tej biblioteczki Mam wzloty i upadki czytelnicze ostatnio łykam ksiązki niejakiego pana Paulo Coelho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Maluszkuto coś takiegohttp://www.materace.pl/klik/KlikFiles/fotogaleria/l36_b.jpg leżałam na tym - bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 fajne to cuś jest Podoba mi się też Ani przyszły szezlong (czy jak się to zwie) http://images33.fotosik.pl/159/db6698ced2967fa9med.jpg Właśnie czegoś w tym stylu szukam do swojej pseudo biblioteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Szkoda że ja mam tak daleko do tej biblioteczki Mam wzloty i upadki czytelnicze ostatnio łykam ksiązki niejakiego pana Paulo Coelho. A mnie sie przejadł...szczególnie po Zahirze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Wooow fajne te foteliko-szezlągi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts