Maluszek 08.09.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Szkoda że ja mam tak daleko do tej biblioteczki Mam wzloty i upadki czytelnicze ostatnio łykam ksiązki niejakiego pana Paulo Coelho. A mnie sie przejadł...szczególnie po Zahirze... przyznaję się, że nigdy tego Pana nie czytałam i jakoś nie mam chęci sięgnąć po jego książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 my też szukamy fajnego szezlonga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.09.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 my też szukamy fajnego szezlonga no fajny, fajny.... ja czytelniczo jestem po Grocholi....lubię Pottera, powieści kryminalne....ale ostatnio czytanie mi nie po drodze... a taka biblioteczka to fakt, że fajna....widziałam to wiem.... Nefercia spójrz na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.09.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witajcie w strasznie deszczowy poniedziałek.Półeczki wychodzą fajosko , czy już jest koncepcja co na nich stanie?? Ja bez książek nie wyobrażam sobie życia.Czytam dużo i zwykle kilka ksiązek na raz , w przyszłym domu musimy mieć na kniżki dużo miejsca , bo tyko nam przybywa i przybywa.A mężul też zapalony czytelnik. I ja lubię iberoamerykańską.Marquez na czele , potem Allende i Cortazar.Carrolla lubię właściwie wszystkie książki , oprócz Chichów uwielbiam jeszcze Muzeum Psów.Z innej beczki są Irving , jeszcze z innej Singer , ale obu się świetnie czyta. Z polskich autorów Huelle , Ligocka i Tuszyńska. Mąż mnie zaraził fantastyką ( dobrze,że nie czymś innym hehe) i oprócz Sapkowskiego polubiłam Grzędowycza ,Piekarę.Mogłabym wymieniać i wymieniać. A moje najukochańsze książki są dwie: Sto lat samotności i MIstrz i Małgorzata.Dla własnej ,samolubnej przyjemności czytam obie przynajmniej raz w roku P.S.Chmielewską czytałam jako nastolatka i mam do niej sentyment.Im nowsze pozycje tym słabsze , ale wszystko wybaczam jej za Lesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dobroszka mogę wiedzieć ile masz dzieci i w jakim wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.09.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Mam dwuletnią córkę - Helenkę Córa ma energii tyle co mały parowozik. Niedawno zaczęliśmy starania nad drugim brzdącem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 jak nie straszne to w czem problem Ty nie przebrnęłaś Małgoś sny miała Hej. Sny fantastyczne byly. Po Bialych Jablkach tez takie mialam. A Chichy dlugo sie zaczynaja, a jak juz sie zaczna to nie mozna przestac czytac. No i jeszcze uwielbiam Vonneguta. Dzieki niemu zakochalam sie w mezu... Jak powiedzial: zdarza sie, to wiedzialam, ze nadajemy na tych samych falach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 No to ja niestety jestem skazana na to co mama i ciotka wypozyczy Swojego czasu kupowalam kazdego Mastertona jaki wyszedl, uwielbiam thrillery medyczne i psychologiczne( nawet w bibliotece babka sie dziwila, ze mama mi do szpitala, jak lezalam na patologi ciazy, bierze thriller medyczny o tym jak plod przejal kontrole nad matka , Coelho, Coben sie trafi czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 No to ja niestety jestem skazana na to co mama i ciotka wypozyczy Swojego czasu kupowalam kazdego Mastertona jaki wyszedl, uwielbiam thrillery medyczne i psychologiczne( nawet w bibliotece babka sie dziwila, ze mama mi do szpitala, jak lezalam na patologi ciazy, bierze thriller medyczny o tym jak plod przejal kontrole nad matka , Coelho, Coben sie trafi czasem Twarda Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dobry wieczór, zajrzałam, coby o budowlance poczytać, a tu czytelnia dziś Ja dziś sobie nastrój poprawiłam literaturką baaaardzo leciutką. W Empiku zakupiłam "Humor zeszytów szkolnych z lat 1948-2008" Obśmiałam się jak norka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kiedy Ekipa konczy u Ciebie? Maja cos w planach po twojej robocie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dobry wieczór, zajrzałam, coby o budowlance poczytać, a tu czytelnia dziś Ja dziś sobie nastrój poprawiłam literaturką baaaardzo leciutką. W Empiku zakupiłam "Humor zeszytów szkolnych z lat 1948-2008" Obśmiałam się jak norka Oooooooooooo to niezłe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kiedy Ekipa konczy u Ciebie? Maja cos w planach po twojej robocie?? Juz było kilka terminów Miał byc poniedziałek, wtorek ,ale wczoraj powiedzieli,że w środę :) Za dużo tych półeczek mi sie chce A terminy mają niestety w styczniu 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 No to ja niestety jestem skazana na to co mama i ciotka wypozyczy Swojego czasu kupowalam kazdego Mastertona jaki wyszedl, uwielbiam thrillery medyczne i psychologiczne( nawet w bibliotece babka sie dziwila, ze mama mi do szpitala, jak lezalam na patologi ciazy, bierze thriller medyczny o tym jak plod przejal kontrole nad matka , Coelho, Coben sie trafi czasem A ja nienawidze oddawac beletrystyki do biblioteki. Naukowe to jeszcze, ale jak sie przywiaze do jakiejs ksiazki to koniec. Dlatego mi sie te polki uginaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ja kupuję i nigdy żadnej książki nie wyrzuciłam.Nie potrafię - to tak jakbym wyrzuciła człowieka na śmietnik...A biblioteka nie wchodzi w grę, bo jestem niesystematyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 No niestety. Wlasnie siedze i mysle, czy oddalam wszystko do biblioteki instytutowej... Niestety wiekszosc dobrych naukowych pozycji jest juz niedostepna w handlu. Ile ja sie nalazilam po antykwariatach, zeby nie musiec z jagiellonki wypozyczac... Ale nie wszystko sie da. Za to beletrystyka z biblioteki po prostu odpada. Na szczescie fikcja nie jest taka droga jak literatura naukowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 A my i kupujemy i wypożyczamy i oddajemy.Nie uznaję wyrzucania książek , ale jednocześnie zdarzają się pozycje , z którymi dość lekko się rozstajemy - wtedy zbieramy stosik i oddajemy do pobliskiej biblioteki.Ale nawet mimo oddawania książki nie mieszczą się nam na półkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 08.09.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ale tu się wzniośle zrobiło przestój na budowie jakiś i wszyscy się wzięli za czytanie ja też w czasie urlopu wciągnęłam kilka książek ale tylko po to, żeby nie myśleć Nefer jakie szalone tempo u Ciebie, co Ty bierzesz, żeby mieć taki "power" w tym tempie, to rozumiem, że za chwilę przeprowadzka bardzo się cieszę, że wszystko do przodu idzie i to w takim tempie biję pokłony i zapisuję w pamięć, co bym miała z kogo przykład brać, gdy się już ogarnę pozdrówka i wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Oooooooooo Sylwia Jak miło Cię widzieć :) Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku. Myślałam o Tobie niedawno. Fajnie, że jesteś :) Lepiej nie bierze ze mnie przykładu, bo 2 lata pozwolenie na budowę to wiesz- żadna frajda :) A ja nic nie biorę - to wszystko przez mojego MAriusza To jego wina Dobrze CIę widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.09.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kiedy Ekipa konczy u Ciebie? Maja cos w planach po twojej robocie?? Juz było kilka terminów Miał byc poniedziałek, wtorek ,ale wczoraj powiedzieli,że w środę :) Za dużo tych półeczek mi sie chce A terminy mają niestety w styczniu 2009 A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts