Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Szkoda że ja mam tak daleko do tej biblioteczki :)

Mam wzloty i upadki czytelnicze ostatnio łykam ksiązki niejakiego pana Paulo Coelho.

A mnie sie przejadł...szczególnie po Zahirze...

przyznaję się, że nigdy tego Pana nie czytałam i jakoś nie mam chęci sięgnąć po jego książki

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

my też szukamy fajnego szezlonga

no fajny, fajny....

ja czytelniczo jestem po Grocholi....lubię Pottera, powieści kryminalne....ale ostatnio czytanie mi nie po drodze... :cry:

a taka biblioteczka to fakt, że fajna....widziałam to wiem....

Nefercia spójrz na priv....

Witajcie w strasznie deszczowy poniedziałek.Półeczki wychodzą fajosko :D , czy już jest koncepcja co na nich stanie??

Ja bez książek nie wyobrażam sobie życia.Czytam dużo i zwykle kilka ksiązek na raz , w przyszłym domu musimy mieć na kniżki dużo miejsca , bo tyko nam przybywa i przybywa.A mężul też zapalony czytelnik.

I ja lubię iberoamerykańską.Marquez na czele , potem Allende i Cortazar.Carrolla lubię właściwie wszystkie książki , oprócz Chichów uwielbiam jeszcze Muzeum Psów.Z innej beczki są Irving , jeszcze z innej Singer , ale obu się świetnie czyta.

Z polskich autorów Huelle , Ligocka i Tuszyńska.

Mąż mnie zaraził fantastyką ( dobrze,że nie czymś innym hehe) i oprócz Sapkowskiego polubiłam Grzędowycza ,Piekarę.Mogłabym wymieniać i wymieniać.

A moje najukochańsze książki są dwie: Sto lat samotności i MIstrz i Małgorzata.Dla własnej ,samolubnej przyjemności czytam obie przynajmniej raz w roku :D :D

P.S.Chmielewską czytałam jako nastolatka i mam do niej sentyment.Im nowsze pozycje tym słabsze , ale wszystko wybaczam jej za Lesia :D :D

jak nie straszne to w czem problem :o Ty nie przebrnęłaś Małgoś sny miała :roll:

Hej. Sny fantastyczne byly. :D Po Bialych Jablkach tez takie mialam. A Chichy dlugo sie zaczynaja, a jak juz sie zaczna to nie mozna przestac czytac.

No i jeszcze uwielbiam Vonneguta. Dzieki niemu zakochalam sie w mezu... :oops: :oops: :oops: Jak powiedzial: zdarza sie, to wiedzialam, ze nadajemy na tych samych falach. :)

No to ja niestety jestem skazana na to co mama i ciotka wypozyczy :) Swojego czasu kupowalam kazdego Mastertona jaki wyszedl, uwielbiam thrillery medyczne i psychologiczne( nawet w bibliotece babka sie dziwila, ze mama mi do szpitala, jak lezalam na patologi ciazy, bierze thriller medyczny o tym jak plod przejal kontrole nad matka :), Coelho, Coben sie trafi czasem :)

No to ja niestety jestem skazana na to co mama i ciotka wypozyczy :) Swojego czasu kupowalam kazdego Mastertona jaki wyszedl, uwielbiam thrillery medyczne i psychologiczne( nawet w bibliotece babka sie dziwila, ze mama mi do szpitala, jak lezalam na patologi ciazy, bierze thriller medyczny o tym jak plod przejal kontrole nad matka :), Coelho, Coben sie trafi czasem :)

Twarda Laska :)

Dobry wieczór, zajrzałam, coby o budowlance poczytać, a tu czytelnia dziś :)

Ja dziś sobie nastrój poprawiłam literaturką baaaardzo leciutką. W Empiku zakupiłam "Humor zeszytów szkolnych z lat 1948-2008"

Obśmiałam się jak norka :lol:

Dobry wieczór, zajrzałam, coby o budowlance poczytać, a tu czytelnia dziś :)

Ja dziś sobie nastrój poprawiłam literaturką baaaardzo leciutką. W Empiku zakupiłam "Humor zeszytów szkolnych z lat 1948-2008"

Obśmiałam się jak norka :lol:

Oooooooooooo to niezłe :):)

Kiedy Ekipa konczy u Ciebie? Maja cos w planach po twojej robocie?? :)

Juz było kilka terminów :) Miał byc poniedziałek, wtorek ,ale wczoraj powiedzieli,że w środę :):) Za dużo tych półeczek mi sie chce :)

A terminy mają niestety w styczniu 2009 :(

A ja nienawidze oddawac beletrystyki do biblioteki. Naukowe to jeszcze, ale jak sie przywiaze do jakiejs ksiazki to koniec. Dlatego mi sie te polki uginaja. :-?

No niestety. Wlasnie siedze i mysle, czy oddalam wszystko do biblioteki instytutowej... :-? Niestety wiekszosc dobrych naukowych pozycji jest juz niedostepna w handlu. Ile ja sie nalazilam po antykwariatach, zeby nie musiec z jagiellonki wypozyczac... Ale nie wszystko sie da. Za to beletrystyka z biblioteki po prostu odpada. Na szczescie fikcja nie jest taka droga jak literatura naukowa. :)

Ale tu się wzniośle zrobiło :)

przestój na budowie jakiś i wszyscy się wzięli za czytanie 8) ja też w czasie urlopu wciągnęłam kilka książek ale tylko po to, żeby nie myśleć :lol:

Nefer :o

jakie szalone tempo u Ciebie, co Ty bierzesz, żeby mieć taki "power" :lol:

w tym tempie, to rozumiem, że za chwilę przeprowadzka

:o

bardzo się cieszę, że wszystko do przodu idzie i to w takim tempie :)

biję pokłony i zapisuję w pamięć, co bym miała z kogo przykład brać, gdy się już ogarnę :)

pozdrówka i wszystkiego dobrego

Oooooooooo Sylwia :) Jak miło Cię widzieć :):) Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku. Myślałam o Tobie niedawno. Fajnie, że jesteś :):)

Lepiej nie bierze ze mnie przykładu, bo 2 lata pozwolenie na budowę to wiesz- żadna frajda :):)

A ja nic nie biorę - to wszystko przez mojego MAriusza :) To jego wina :)

Dobrze CIę widzieć :)

Kiedy Ekipa konczy u Ciebie? Maja cos w planach po twojej robocie?? :)

Juz było kilka terminów :) Miał byc poniedziałek, wtorek ,ale wczoraj powiedzieli,że w środę :):) Za dużo tych półeczek mi sie chce :)

A terminy mają niestety w styczniu 2009 :(

A szkoda :(