efilo 09.09.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A Ty co żałujesz. Przeciez i tak nie robią u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 09.09.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A Ty co żałujesz. Przeciez i tak nie robią u nas. Może chciał ich ściągnąć, opłacić transport, "wikt i opierunek" - nigdy nic nie wiadomo Nefer - masz już pomysły co położysz na tych wszystkich półeczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Miłęgo dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.09.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A skad wiesz ze nie robia u nas?? Moze to mobilni gorale, skoro spia na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ekipa generalnie bazę ma w Zamościu. Będę dziś u nich to spytam, bo mobilni są, i z tego co widzę przyzwyczajeni ( mają własnego grilla, a ode mnie dostali małą lodówkę resporacyjną na piwo ) i rozkładają się w 10 minut Chętnie śpią w garażach, ale inne pomieszczenia też akceptują. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A Ty co żałujesz. Przeciez i tak nie robią u nas. Może chciał ich ściągnąć, opłacić transport, "wikt i opierunek" - nigdy nic nie wiadomo Nefer - masz już pomysły co położysz na tych wszystkich półeczkach? Cze Aneczka Ponieważ nie przewiduję żadnych innych "półeczkowych mebli" w pokoju ( będzie sofa, fotele, stoli i duży stół w części jadalni) musze coś zrobić z moim szkłem. Teraz mam w domu trochę szkła, kilka aniołów . NIe przepadam za durnostojkami , ale jak wiadomo prezenty sie postaje :) I musze coś z tym szpasem zrobić. Zobaczę - jak będzie pasować to ok. Jak nie - to won. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Szkoda że ja mam tak daleko do tej biblioteczki Mam wzloty i upadki czytelnicze ostatnio łykam ksiązki niejakiego pana Paulo Coelho. A mnie sie przejadł...szczególnie po Zahirze... dzień dobry Kiedyś bym nawet tego nie ruszyła, do Alchemika podeszłam z wielkimi zebami ale nie miałam co czytać, a męzuś kupuje więc się zabrałam i wpadłam po uszy. Choc bardzo często się zastanawiam, czy już się aż tak zmieniłam )) Ale polecam 11 minut )) Cobena i thriller medyczne też wciągam. A teraz czytam Kruchośc porcelany - Moniki Sawickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 09.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dzień dobry Kiedyś bym nawet tego nie ruszyła, do Alchemika podeszłam z wielkimi zebami ale nie miałam co czytać, a męzuś kupuje więc się zabrałam i wpadłam po uszy. Choc bardzo często się zastanawiam, czy już się aż tak zmieniłam )) Ale polecam 11 minut )) Cobena i thriller medyczne też wciągam. A teraz czytam Kruchośc porcelany - Moniki Sawickiej. Ja kiedyś słyszałam taki tekst że miłośnicy Coelho są tak fanatycznie nastawieni do jego twórczości że jakby wydał książkę telefoniczną to też by ogłosili ją dziełem sztuki, głęboko uduchowioną, a każdy kto tej głębi nie rozumie jest prostakiem itd itd. (mam nadzieje że za ten tekst się nikt nie obrazi - tak mi się po prostu przypomniało jak o nim wspomnieliście ) - ile w tym prawdy jest, ja nie wiem i nie wnikam . Dla mnie autor jak autor. Ma ciekawe pomysły czasami i parę książek przeczytałam ale osobiście wole Pratchetta Teraz próbuje przeczytać jego najnowszą książkę ale czas na czytanie mam jedynie w WC :/ - a wtedy zazwyczaj przeglądam gazety budowlane Nefer - dlatego ja się czasami ciesze że nie mam znajomych którzy obdarowują mnie dużą ilością drobiazgów - albo praktyczne prezenty albo alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 09.09.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dzień dobry słonecznym popołudniem. Widzę czytelniczy wątek się rozkręca, więc też poproszę o miejsce w biblioteczce. Czytam wszystko, ale nie przepadam za horrorami. Kiedyś kończyłam każdą książkę, którą zaczęłam (taka ambitna byłam). Teraz autor musi mnie zaciekawić i zatrzymać. Dużo wypożyczam. Kiedyś kupowałam mnóstwo książek, które "ktoś" polecał.Teraz kupuję tylko te, do których wracam. Mam książki które lubię czytać wciąż- Austen,Christie, Sapkowski, Piekara, Sowa, Szwaja. Coelho "11 minut" podobało mi się bardzo.Eragon i Najstarszy owszem- chociaż to taka kompilacja kilku motywów fantasy-czekam na ciąg dalszy.Chmielewska jak najbardziej- "Wszystko czerwone" uwielbiam, ale faktycznie, ostatnio robi się mniej zabawna Nefer gratuluję szybkich postępów na budowie-choć to już nie budowa ale "prawiedom" Trzymam kciuki za wigilię przy szerokim stole, w świetle kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ja tam do Coelho fanatycznie nastawiona nie jestem i kiedyś nawet tego dotknąc nie chciałam a ksiązka telefoniczna czasmi może byc też ciekawa Nefer musiz chyba powiększyć biblioteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Zaraz Wam przerwę tę idyllę sprawami budowlanymi Ale najpierw muszę wkleić zdjątka, więc lepiej trzymajcie się krzeseł jak skończę to dam głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia przywieźli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 No mnie się baaaaaaaaaardzo podoba Myślę, że z niespodzianki pt. tv w kuchni będziesz zadowolona. Ja mam telewizor w kuchni od 3 lat i bardzo sobie chwalę, od razu bardziej polubiłam gotowanie Zastanawiam się tylko czy nie za wysoko A te półeczki w salonie to będa malowane, czy będą miały jakąś "podłogę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 No jak ma nam się podobać?? Bardzo nam się podoba!! Super te półeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Jeszcze trochę oglądania tych półek i zacznę s_pólkować Ale wszystko przemyślane Podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dobry wieczór ja już nic nie mówię co się będę powtarzać ciągle w kółko że ślicznie że tak przytulnie że DOM widać - nie budynek ale DOM Wigilia to już bankowo w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ślicznie Neferciu - do tej pory wydawało mi się że lubię takie półeczki, ale teraz po oberzeniu Twoich je po prostu uwielllbiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 No łaaaaaaaał po prostu !!! Piknie to syćko wygląda !!! No doczekac się nie mogę kiedy te półeczki zyskają podświetlenie.To dopiero będa widoki. Jak widzę takie fajne pomysły,to aż mnie nosi,żeby już wreszcie zacząć z tą naszą budową i też jakieś fajności wymyślać.A to dopiero przyszłą wiosną ruszymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Moje kochane Ludki - dzięki serdeczne za dobre słowo o moich półeczkach w ilości hurtowej... Bobowa - obawiam się, że nie mając nawyku oglądania ( a posiadając nawyk słuchania TV z pokoju obok kuchni) obraz nie będzie mi przeszkadzał zbytnio :) Małż cos mówi o 14" LCD Podłoga ? hmmmm... a cholera wie - muszę spytać Jolci :) Kolor - obawiam się, że jeden A jaki ? Jakiś spokojny- będą akcenty ostro łamiące ten spokojny kolor Dobroszka - przyszła wiosna bliżej niż myślisz. Jeśli zamierzasz tak budować jak ja - czyli bezstresowo - to powiem Ci , że to sama przyjemność :) A emocje jakie !!! Góra, dół. Dziś opadła mi szczęka jak zobaczyłam salon . Nie widać tego na zdjęciach , ale w zależności w którym miejscu salonu sie stoi , w każdym jest inne odbieranie przestrzeni - to niesamowite jak można kształtem ścian zmienić przestrzeń. Ale najbardziej podoba mi się półka na drewno. Serio Jest taka ... z dobrymi proporcjami... nie wiem jak to określić. Jak kto kiedy wpadnie obejrzeć to powie czy mam zmiany w mózgu czy rzeczywiście ten salon wygląda inaczej z każdej strony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts