marejure 08.06.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 choć mam przeczucie, że niezasłużenie.... E tam "niezasłużenie"... Ja też dołączam się do tych KLASK, KLASK ( i nie myśl sobie - ja z Twoich korzystam - post o wynajmowaniu - super - full professional ) No to i ja się na coś przydałem W razie czego - służę rozwinięciem zdobytej wiedzy i ew. dokumentami. A za jakiś miesiąc będę już się mógł czuć pełnoprawnym użytkownikiem Forum, bo... mam nadzieję w tym czasie sfinalizować zakup MOJEJ działki!!! Póki co - w przyszłą środę doprowadzę do przekazania prywatnej drogi gminie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Nefer cuda robi ten PAN Już nie mogę się doczekać tego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 No to i ja się na coś przydałem W razie czego - służę rozwinięciem zdobytej wiedzy i ew. dokumentami. Ja mam jeszcze czas , ale mam w planach wynająć drugie mieszkanie i chciałabym to zrobić "jak trzeba" - nie wykluczone, że się zgłoszę - dzięki serdeczne A za jakiś miesiąc będę już się mógł czuć pełnoprawnym użytkownikiem Forum, bo... mam nadzieję w tym czasie sfinalizować zakup MOJEJ działki!!! Póki co - w przyszłą środę doprowadzę do przekazania prywatnej drogi gminie...) Jeśli o mnie chodzi - każdy, kto chce się dzielić swoimi doświadczeniami na tym forum ( czasem nawet nie do końca budowlanymi) jest absolutnie pełnoprawnym użytkownikiem. Jak nie wierzysz to mogę Cię mianować :):) Daj znać co z działeczką To będzie wielki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Nefer cuda robi ten PAN Już nie mogę się doczekać tego kominka Ano fajne rzeczy robi. Ma piękny, bardzo stary ,nieduży dom , ale chyba przedwojenny na działce ze starodrzewem . Bajka. Jemu chyba się też spodobał taki pomysł Ciekawe, ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2006 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nefer jakie cuda Ty to masz dar nie tylko wynajdywania ładnych rzeczy ale i ludzi co je tworzą Zatkało mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nefer cuda robi ten PAN Już nie mogę się doczekać tego kominka Ano fajne rzeczy robi. Ma piękny, bardzo stary ,nieduży dom , ale chyba przedwojenny na działce ze starodrzewem . Bajka. Jemu chyba się też spodobał taki pomysł Ciekawe, ciekawe... Ja to już tylko czekam na efekty, wcześniej wybiorę się do dentysty żeby szczękę dobrze umocował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nefer jakie cuda Ty to masz dar nie tylko wynajdywania ładnych rzeczy ale i ludzi co je tworzą Zatkało mnie TO chyba po tacie :) W latach 70 wymarzyły mi sie adidasy, za kostkę i na rzepy. Białe. Oczywiście nie było mowy - nawet w Pewexach nie było takich cudów. A mój tata znalazła w Izabelinie producenta takich butów ( ale dla dorosłych) Pojechaliśmy do jego warsztatu, a ten wziął miarę i zrobił mi takie adidasy na rzepy. Może coś w tym jest .....:) Poza tym mam wrażenie, że ci ludzie po prostu potrzebują pieniędzy. I zdecydowanie wolę im zapłacić niż "Artyście", który raz, że się ceni, dwa - nie potrzebuje ich tak bardzo, bo nowe BMW może zaczekać. MOże to nie jest mądre podejście, ale tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.06.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A ja bym powiedziała, ze to jest po prostu ludzkie podejście I mysle, ze cuda zrobione przez kogoś takiego będą miały dusze i serce Fajny twój tato, mało który by tak dla córy szukała butów wymarzonych Te adidasy jakoś mi się skojarzyły ze złotymi pantofelkami tylko w bardziej nowoczesnęj wersjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 12.06.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A ja trochę ni z gruchy ni z pietruchy To chyba w Twoim dzienniku Nefer czytałam o programie, do którego można wrzucić projekt domu i swobodnie "chodzić" wewnątrz planując urządzenie poszczególnych pomieszczeń. Ostatnio wspomniał też o tym Jurand79. Podobno można go było "ściągnąć" przez muratora. Będę wdzięczna za wskazówki jak załatwić sobie to cudo, oszczędzi główkowania na przyszłość, a może nawet wpadną jakieś koncepcje zmian przy adaptacji projektu. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.06.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A ja trochę ni z gruchy ni z pietruchy To chyba w Twoim dzienniku Nefer czytałam o programie, do którego można wrzucić projekt domu i swobodnie "chodzić" wewnątrz planując urządzenie poszczególnych pomieszczeń. Ostatnio wspomniał też o tym Jurand79. Podobno można go było "ściągnąć" przez muratora. Będę wdzięczna za wskazówki jak załatwić sobie to cudo, oszczędzi główkowania na przyszłość, a może nawet wpadną jakieś koncepcje zmian przy adaptacji projektu. Pozdrawiam serdecznie. Iwuś - ja kupiłam taką wizualizację od biura projektowego ( a właściwie firmy, która z tym biurem współpracuje) tam gdzie kupowałam projekt. Wiem, że można też to zrobić w Archon - można kupić ten program w necie i są jeszcze programiki w hipermarketach - za ok. 30 pln. Coś na tym też widać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.06.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Poza tym mam wrażenie, że ci ludzie po prostu potrzebują pieniędzy. I zdecydowanie wolę im zapłacić niż "Artyście", który raz, że się ceni, dwa - nie potrzebuje ich tak bardzo, bo nowe BMW może zaczekać. MOże to nie jest mądre podejście, ale tak mam... Mam dokladnie tak samo A przede wszystkim pasji w czlowieku potrzeba mi najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 12.06.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wiesz Nefer, muszę Ci powiedzieć, że dobrze mi się z Tobą buduje Ty szukasz wykonawców, projektantów itp, a ja po prostu ich podkradam Też dzwoniłam do pana od fusingu. Pytałam o witraż do mnie do domku. Bardzo miły z niego człowiek i czuć z rozmowy, że to człowiek z pasją. Bardzo dziekuję za wszystkie kontakty, niech Ci kobieto Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi - jeśli nie chcesz w ilości to w jakości - ja tak kiedyś mówiłam a teraz proszę o ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 12.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Hejka Nefer! Plan na dziś wykonany? W ilu procentach? Chwal się !!! Apel do wszystkich zakręconych: - NIE SKROBCIE NEFER W DZIENNIKU!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wiesz Nefer, muszę Ci powiedzieć, że dobrze mi się z Tobą buduje Ty szukasz wykonawców, projektantów itp, a ja po prostu ich podkradam Też dzwoniłam do pana od fusingu. Pytałam o witraż do mnie do domku. Bardzo miły z niego człowiek i czuć z rozmowy, że to człowiek z pasją. Bardzo dziekuję za wszystkie kontakty, niech Ci kobieto Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi - jeśli nie chcesz w ilości to w jakości - ja tak kiedyś mówiłam a teraz proszę o ilość. Ewik1 - na nic nie patrz tylko podkradaj ile wlezie !!!! Prawda, że Tomek jest fajny ? NIe przestrasz się go, bo nie wygląda na biznesmena :) To zdecydowanie artysta A za dzieci dziękuję serdecznie - moje dwie sztuki wystarczą mi do końca życia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Hejka Nefer! Plan na dziś wykonany? W ilu procentach? Chwal się !!! Apel do wszystkich zakręconych: - NIE SKROBCIE NEFER W DZIENNIKU!!!!!!! Nie ma czym ale napisałam, choć życie jest okrutne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.06.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 kochana Nefer bardzo cie przepraszam za moj wpis,faktycznie bywam pokrecona. moze ktos to wywalic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 kochana Nefer bardzo cie przepraszam za moj wpis,faktycznie bywam pokrecona. moze ktos to wywalic? Froshka - luzik dziewczyno, nie ma sprawy :) Będzie na pamiątkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.06.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer, i jak - udało Ci się nie zasnąć i dzieci do szkoły odwieść ? Teraz śpij , odpoczywaj - a jak oczka po przebudzeniu otworzysz to już przyjemniejszy dzień będzie, lepszy i z pewnością krótrzy . No i siły do dalszych zmagań będą P.S. A dlaczego geodeci Cię olali ? Co oni sobie myślą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer, i jak - udało Ci się nie zasnąć i dzieci do szkoły odwieść ? Teraz śpij , odpoczywaj - a jak oczka po przebudzeniu otworzysz to już przyjemniejszy dzień będzie, lepszy i z pewnością krótrzy . No i siły do dalszych zmagań będą P.S. A dlaczego geodeci Cię olali ? Co oni sobie myślą ? Jeszcze troszkę muszę poorać :) Widać geodeci mają za dużo kaski Ale dostałam namiar od jednego Bywalca :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.06.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer, ależ Ty masz zdrowie ! . Jeszcze na nogach ? Trzymam kciuki za pomyślne i szybkie załatwienie spraw ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts