wu 10.09.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 siem też powtarzać i rozpływać w zachwytach nie będe to mówię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.09.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzięki Neferko za uświadomienie mnie jaką będziesz miała podłogę Mnie jednak bardziej chodziło o tzw. podłogę półeczek może się niezbyt precyzyjnie wyraziłam . A skąd pytanie? Bo miałam takie dwie półeczkiw poprzednim domu, zrobione z płyty k-g i pomalowane farbą jak resztaściany i szlag mnie trafiał na kurz zbierający się na tej półeczce mimo regularnego sprzątania. Trudno go usunąć bo wchodzi w chropowatą (mniej lub bardziej) strukturę półeczki. Dlatego pytałam o to czy one będą czymś wyłożone (jakimś drewnem, szkłem) czy po prostu pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 bobowa - podłoga moich półeczek jest pomalowana farbą lateksową - świetnie na mokro ściera się z niej kurz. Kiedyś chciałam dać tam szkło, ale na nim dopiero wszystkie brudy widać. Teraz mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.09.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No właśnie miałam coś mówić o jakiejś śliskiej podłodze półeczek Maluszku. To jak mówisz, że to się sprawdza, to może ja też tak zrobię Na razie tak zrazilam się do półeczek z k-g, że w ogóle nie brałam ich pod uwagę, ale może skorzystam z Twojej rady i coś wykombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Łoj jak mi miło :) Bobowo - prawdopodobnie farba zmywalna (jakaś) ale może mi odwali i pierdyknę tam szkło albo jakiś kamiec albo diabli wiedzą ... na razie Jola myśli. Zaraz pokażę zdjęcia ostateczne - ekipa się zebrała. Są zupełnie cudowani - zaraz Wam coś pokażę w dzienniku, ale najpierw musze do łazienki :) BTW - dziś się tam z jakąś Laską umówiłam na 17.30 - to jak ktos chce wpaść na macanko to zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A wypytywalas moze czy po Polsce jezdza z robota?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ja wpadam.....koniecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 może ja też się skuszę - jakby co to dam znaćdo której będziecie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ... ale najpierw musze do łazienki :) Cos dlugie to posiedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ... ale najpierw musze do łazienki :) Cos dlugie to posiedzenie może się drzwi zacięły i pomoc poczebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 no jak nic - Nefercia nam utknęła w kibelku..... czy ktoś ma pod ręką łom - cza jej pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 no kto ma bisko niech leci Nefcię ratować z opresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 prosze bardzohttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Piedbiche.jpg/180px-Piedbiche.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 prosze bardzo http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Piedbiche.jpg/180px-Piedbiche.jpg o rety - jaki fajowski łom.... i jak szybko zapodany....widać, że my kobity to zawsze co potrzebne mamy pod ręką... sznurki u Toli, łomy u Neferki...żeby ze wszystkim tak było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzięki Laski - po prostu mnie złapało 10000 spraw jak wyjdę z pokoju to tak zawsze jest. Jeszcze dziś zmarła siostra mojej Pani Prezes ( i mojej przyjaciółki) przed chwilą się dowiedziałyśmy. No i tak utknęłam... ALe już jestem i zajrzyjcie co tam mam w tym dzienniku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A wypytywalas moze czy po Polsce jezdza z robota?? Myślę, że nie ma z tym problemu Jesli już to tylko kwestia kiedy a nie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 nnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooooooooo Fantastycznie....ja od razu ja tylko Robert zapytał czym panna wiedziałam, że to muszą być gites chłopaki... wiecie co tak to nie ma nawet w Erze....strasznie fajnie....żeby wszystkie ekipy tak miały to świat byłby piękniejszy....Qurcze zazdroszczę strasznie...i cieszę się bardzo, że kolejny etap z głowy....to kiedy glazurnik..?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ale Ci zazdraszczam ekipy Neferko. Gratuluje super-inwestorko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ale rzeczywiście zrobiło mi się bardzo miło Glazurnika będę mieć poleconego przez Roberta - mam się spotkać w przyszłym tygodniu. Zobaczymy. Na razie muszę wybrac jakię płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 10.09.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Kurna wszyscy tu o jakichś półeczkach mówią idę popaczeć. A w ogóle, to dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts