Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Neferko za uświadomienie mnie jaką będziesz miała podłogę :lol:

Mnie jednak bardziej chodziło o tzw. podłogę półeczek :roll: może się niezbyt precyzyjnie wyraziłam :roll: . A skąd pytanie? Bo miałam takie dwie półeczkiw poprzednim domu, zrobione z płyty k-g i pomalowane farbą jak resztaściany i szlag mnie trafiał na kurz zbierający się na tej półeczce mimo regularnego sprzątania. Trudno go usunąć bo wchodzi w chropowatą (mniej lub bardziej) strukturę półeczki. Dlatego pytałam o to czy one będą czymś wyłożone (jakimś drewnem, szkłem) czy po prostu pomalowane :wink:

No właśnie miałam coś mówić o jakiejś śliskiej podłodze półeczek Maluszku. To jak mówisz, że to się sprawdza, to może ja też tak zrobię :roll:

Na razie tak zrazilam się do półeczek z k-g, że w ogóle nie brałam ich pod uwagę, ale może skorzystam z Twojej rady i coś wykombinuję :lol: :lol:

Łoj jak mi miło :):)

Bobowo - prawdopodobnie farba zmywalna (jakaś) ale może mi odwali i pierdyknę tam szkło albo jakiś kamiec albo diabli wiedzą ... na razie Jola myśli.

Zaraz pokażę zdjęcia ostateczne - ekipa się zebrała.

Są zupełnie cudowani - zaraz Wam coś pokażę w dzienniku, ale najpierw musze do łazienki :):)

BTW - dziś się tam z jakąś Laską umówiłam na 17.30 - to jak ktos chce wpaść na macanko to zapraszam :):):)

prosze bardzo

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Piedbiche.jpg/180px-Piedbiche.jpg

o rety - jaki fajowski łom....

i jak szybko zapodany....widać, że my kobity to zawsze co potrzebne mamy pod ręką... sznurki u Toli, łomy u Neferki...żeby ze wszystkim tak było...

Dzięki Laski - po prostu mnie złapało 10000 spraw jak wyjdę z pokoju to tak zawsze jest.

Jeszcze dziś zmarła siostra mojej Pani Prezes ( i mojej przyjaciółki) przed chwilą się dowiedziałyśmy. No i tak utknęłam...

ALe już jestem i zajrzyjcie co tam mam w tym dzienniku :):):)

nnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooooooooo

Fantastycznie....ja od razu ja tylko Robert zapytał czym panna wiedziałam, że to muszą być gites chłopaki...:lol:

wiecie co tak to nie ma nawet w Erze....strasznie fajnie....żeby wszystkie ekipy tak miały to świat byłby piękniejszy....Qurcze zazdroszczę strasznie...i cieszę się bardzo, że kolejny etap z głowy....to kiedy glazurnik..?.