Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Nefer

Ja to tak od dłuższego czasu podglądam postępy na Twojej budowie.Tak po cichutku,bo ja taka nieśmiała trochę jestem 8) Ale jestem pod dużym wrażeniem.Jeszcze chwila i przeprowadzka.Czekam z niecierpliwością na kolejne fotki

Atija :) Nie bądź nieśmiała :):) Zawsze jesteś mile widziana :)

Dzięki za dobre słowo - z tą przeprowadzką to jakoś tak ...w ogóle póki co nie biorę jej pod uwagę :)

Wu :):)Wyjaśnienie na posiadanie antresoli całkiem niezłe :) Cały czas szukałam jakiejś wymówki :)

W planie, który co piewien czas aktualizuję nie ma punktu "przeprowadzka". Chyba muszę do niej dorosnąć czy co ... Jakoś jeszcze nie oswoiłam sie z tą myślą, ale ćwiczę :)

No tak sobie myślę ,że jak Ty nie weźmiesz przeprowadzki pod uwagę to ona sie sama wprosi bez pytania.Zresztą może się okaże , że Twoja nadzwyczajna ekipa zrobi Ci na deser niespodziankę i po zakończeniu prac jeszcze Cię przeprowadzi i przez próg przeniesie :D :D :D

A w ogóle to BYŁAM - ZOBACZYŁAM - ZANIEMÓWIŁAM !!!

Na żywo jeszcze fajniej niż na zdjeciach.Półeczki super , ściana pod TV super , biblioteka piękna - przy takim oknie , aż się chce czytać...A okna przy stole to prawdziwa poezja...mój mąż aż się rozmarzył jak mu opowiadałam - mówi , że przez takie okna pięknie będą wyglądały padające płatki śniegu. :D :D

Nefer dzięki wielkie raz jeszcze za przemiłe spotkanie :D :D

No cześć Kochane :)

Dziś dobre wiadomości - syf uprzątnięty w 90 % :):)

Jaki był smród może powiedzieć Nitubaga - zastanawiałam się czy pod śmieciami nie znajeźli trupa.

Dziś poszło 6 kontenerów ( 4 x 7-mki i 2 x 5-tki) Został gruz, więc pewnie jeszcze ze 3 szt piątek. NIe wiedziałam, że tego tyle :roll:

Niemniej pan okazał się super fajny i jeszcze mi przysłał osobę, która mnie zmieniła i mogłam pojechac do pracy.

Jak już się uprzątnie wszystko to Wam pokażę to pobojowisko :)

Macanko jeszcze cały czas możliwe :)