joola 10.09.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No pięęęękna półkolandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.09.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witaj Nefer Ja to tak od dłuższego czasu podglądam postępy na Twojej budowie.Tak po cichutku,bo ja taka nieśmiała trochę jestem Ale jestem pod dużym wrażeniem.Jeszcze chwila i przeprowadzka.Czekam z niecierpliwością na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witaj Nefer Ja to tak od dłuższego czasu podglądam postępy na Twojej budowie.Tak po cichutku,bo ja taka nieśmiała trochę jestem Ale jestem pod dużym wrażeniem.Jeszcze chwila i przeprowadzka.Czekam z niecierpliwością na kolejne fotki Atija Nie bądź nieśmiała :) Zawsze jesteś mile widziana Dzięki za dobre słowo - z tą przeprowadzką to jakoś tak ...w ogóle póki co nie biorę jej pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No pięęęękna półkolandia Joluś Witaj Dzięki - robię co mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nefcia no nie gadaj w takim tempie to Ty za jakiś miesiąc no góra dwa się wprowadzisz normalnie widoki niesamowite zawsze sie zastanawiałam na kiego grzyba te antersole robią teraz już wiem - żeby podziwiać półki Neferci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 zawsze sie zastanawiałam na kiego grzyba te antersole robią teraz już wiem - żeby podziwiać półki Neferci O to, to, to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Wu :)Wyjaśnienie na posiadanie antresoli całkiem niezłe Cały czas szukałam jakiejś wymówki W planie, który co piewien czas aktualizuję nie ma punktu "przeprowadzka". Chyba muszę do niej dorosnąć czy co ... Jakoś jeszcze nie oswoiłam sie z tą myślą, ale ćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No tak sobie myślę ,że jak Ty nie weźmiesz przeprowadzki pod uwagę to ona sie sama wprosi bez pytania.Zresztą może się okaże , że Twoja nadzwyczajna ekipa zrobi Ci na deser niespodziankę i po zakończeniu prac jeszcze Cię przeprowadzi i przez próg przeniesie A w ogóle to BYŁAM - ZOBACZYŁAM - ZANIEMÓWIŁAM !!! Na żywo jeszcze fajniej niż na zdjeciach.Półeczki super , ściana pod TV super , biblioteka piękna - przy takim oknie , aż się chce czytać...A okna przy stole to prawdziwa poezja...mój mąż aż się rozmarzył jak mu opowiadałam - mówi , że przez takie okna pięknie będą wyglądały padające płatki śniegu. Nefer dzięki wielkie raz jeszcze za przemiłe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Cała pzryjemność po mojej stronie _____________ Dobroszka jest miła i kulturalną osobą i przesadza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 To i ja teraz wiem, po ki gwizdek ta antresola Wu, Ty to mądra Kobieta jesteś!!!! Nefercia, spadaj pod kołdrę i się kuruj!!! Jutro masz być w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Braza dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 buuu ja tez chcę podziwiac na żywo joola kobieto, dawno Cię nie widziałam, ależ się postarzałaś od ostatniego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Neferka, żeTy super inwestorka to my wiemy bardzo się cieszę, że inni to docenili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dzień dobry u mnie słońce myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.09.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 cholibka a mnie nie udało się dojechać na macanko półkolandii miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Macanka półkolandii to i ja nie doświadczyłam, ale com się nagapiła na zdjęcia, to już moje Przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ekipa zna sie na ludziach jak My Pieknie po prostu Porządna inwestroka, porządna ekipa i dom jak malowany a ile radości. Tylko gratulować i czekać na kolejne etapy. Nie martw sie My Ci powiemy kiedy przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dom jest malowany - co tu dużo ukrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 11.09.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Bardzo mi się podobają te półeczki i okna wieeelkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 No cześć Kochane Dziś dobre wiadomości - syf uprzątnięty w 90 % :) Jaki był smród może powiedzieć Nitubaga - zastanawiałam się czy pod śmieciami nie znajeźli trupa. Dziś poszło 6 kontenerów ( 4 x 7-mki i 2 x 5-tki) Został gruz, więc pewnie jeszcze ze 3 szt piątek. NIe wiedziałam, że tego tyle Niemniej pan okazał się super fajny i jeszcze mi przysłał osobę, która mnie zmieniła i mogłam pojechac do pracy. Jak już się uprzątnie wszystko to Wam pokażę to pobojowisko Macanko jeszcze cały czas możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts