Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No cześć Kochane :)

Dziś dobre wiadomości - syf uprzątnięty w 90 % :):)

Jaki był smród może powiedzieć Nitubaga - zastanawiałam się czy pod śmieciami nie znajeźli trupa.

Dziś poszło 6 kontenerów ( 4 x 7-mki i 2 x 5-tki) Został gruz, więc pewnie jeszcze ze 3 szt piątek. NIe wiedziałam, że tego tyle :roll:

Niemniej pan okazał się super fajny i jeszcze mi przysłał osobę, która mnie zmieniła i mogłam pojechac do pracy.

Jak już się uprzątnie wszystko to Wam pokażę to pobojowisko :)

Macanko jeszcze cały czas możliwe :)

no fakt - trochę waliło :lol: :lol: :lol: :lol:

ale jaki był miły pan kierowca...bidula się męczył z tymi ogromnymi kontenerami, z bramką i moim samochodem zaparkowanym jak byk na środku :o i jak zapytałam czemu nie powiedział żeby go przestawić, bo mu przeszkadza - to ciut zmieszany powiedział, że nie chciał nam przeszkadzać

no, takim panom to przyjemność odstawić samochód.... :wink:

normalnie jak takie atrakcje to każda złotówka dana tej firmie jest dobrze wydana :wink: :D

I takie też mam wrażenia... Zasuwali cały dzień w ten cholerny deszcz. rano jeszcze była mżawka, ale po południu to nieźle dawało.

Na pocżątku mieli tylko wyzbierać "grubsze" śmieci. A jak przyjechałam to okazało się, że zagrabili :):) Fajnie.

Tak jak gadałam dziś z Nitubagą - nad moim domem czuwa mój Dobry Duszek i jakoś tak trzyma rękę na pulsie :)

I to chyba też kwestia pozytywnej energii, wiesz ? Zobacz ilu ludzi wydziela ją w Twoim kierunku - to się kuźwa ,musi udać :):)

a żebyś wiedziała, że musi.....nie ma innego wyjścia..

a ja jutro wpadnę na ploty....owszem...i może zmacam te Twoje parapety....w końcu mnie tez to czeka...i zobaczę ten porządeczek... :lol: powinnam być jakoś ok 9,30...ok?

I to chyba też kwestia pozytywnej energii, wiesz ? Zobacz ilu ludzi wydziela ją w Twoim kierunku - to się kuźwa ,musi udać :):)

a żebyś wiedziała, że musi.....nie ma innego wyjścia..

a ja jutro wpadnę na ploty....owszem...i może zmacam te Twoje parapety....w końcu mnie tez to czeka...i zobaczę ten porządeczek... :lol: powinnam być jakoś ok 9,30...ok?

Super :) Do zobaczenia :)

efilo - parapety zewnętrzne montuje się po ociepleniu, ale przed tynkiem natomiast parapety wewnętrzne po tynkach przed malowaniem. Przynajmniej tak u mnie było.

nefer - strasznie dużo :o :o :o tych kontenerów musiałaś zamówić. My przez całą budowę wywieźliśmy może ze trzy 7. Fakt nie było wtedy styropianu więc pewnie mniej śmieci budowlanych miałam. Teraz za to tego sytropianu jest od cholery i trochę - mam nadzieję, że 1 duży kontener wystarczy.

Donoszę, że wczoraj wycięli mi przed wjazdem do domu wszystkie brzózki :cry: :cry: :cry: Jesssssssssssoooo jak się zrobiło pusto i dziwnie :( A tak je lubiłam.

Co do macanka to może wpadnę w przyszłym tygodniu jakoś tak może w czwartek - można?

I ja się witam z rana :D :D

Nefer ma zdecydowane szczęście do ludzi , a Pan wywożący prezentował się naprawdę miło - fajnie , że i w praktyce okazał się być taki.

Maluszku no szkoda brzózek , bo to ładne drzewka , ale jak mus to mus...

pewnie przesadzać ich nie było jak - zasadzisz sobie nowe i ani się obejrzysz jak Ci pięknie wyrosną :D :D

Dziś przyjechałam na budowę rano.

Wściekła na korki, więc w nastroju średnim.

A oto co zastałam (oprócz tajemniczych min panów :))

http://images47.fotosik.pl/9/357d9f6fe2274d97med.jpg

Te kolorowe niteczki to kawałki z kabli elektrycznych :):)

Dowiedziałam się, że nigdy tak nie robią, ale nigdy nie mieli tak fajnego inwestora :):)

Za coś takiego to ja bym Im buzi dała!!!!!

Witanko serdeczne w piątkowy ranek :D Nefercia, Ty się z rooty nie zwalniaj, bo ja chcę zobaczyć efekt końcowy tej "jazdy po bandzie" więc szmal musisz mieć :wink: :D

dzięki..... juz zarzuciłam temat i czekam na wieści....

a co do sprzątanka to właśnie wracam z Neferci "placu boju" i melduję, że sprzątanko postępuje w tempie wzorowym :lol: zresztą nie tylko sprzątanko, ale o tym to już Wam Nefercia powie... :lol: