Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

efilo - parapety zewnętrzne montuje się po ociepleniu, ale przed tynkiem natomiast parapety wewnętrzne po tynkach przed malowaniem. Przynajmniej tak u mnie było.

nefer - strasznie dużo :o :o :o tych kontenerów musiałaś zamówić. My przez całą budowę wywieźliśmy może ze trzy 7. Fakt nie było wtedy styropianu więc pewnie mniej śmieci budowlanych miałam. Teraz za to tego sytropianu jest od cholery i trochę - mam nadzieję, że 1 duży kontener wystarczy.

Donoszę, że wczoraj wycięli mi przed wjazdem do domu wszystkie brzózki :cry: :cry: :cry: Jesssssssssssoooo jak się zrobiło pusto i dziwnie :( A tak je lubiłam.

Co do macanka to może wpadnę w przyszłym tygodniu jakoś tak może w czwartek - można?

Wewczwartek montują mi klimę (już te skrzynki w środku) ale jeszcze nie wiem o której - zdzwonimy się - dam cynk jak będę ruszać w tamtym kierunku.

W piątek jestem za to od rana od 10.00 bo mam alarmiarzy ciąg dalszy.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś przyjechałam na budowę rano.

Wściekła na korki, więc w nastroju średnim.

A oto co zastałam (oprócz tajemniczych min panów :))

http://images47.fotosik.pl/9/357d9f6fe2274d97med.jpg

Te kolorowe niteczki to kawałki z kabli elektrycznych :):)

Dowiedziałam się, że nigdy tak nie robią, ale nigdy nie mieli tak fajnego inwestora :):)

Za coś takiego to ja bym Im buzi dała!!!!!

Witanko serdeczne w piątkowy ranek :D Nefercia, Ty się z rooty nie zwalniaj, bo ja chcę zobaczyć efekt końcowy tej "jazdy po bandzie" więc szmal musisz mieć :wink: :D

hehehe moja pensja to wiesz - na waciki :)

efilo - parapety zewnętrzne montuje się po ociepleniu, ale przed tynkiem natomiast parapety wewnętrzne po tynkach przed malowaniem. Przynajmniej tak u mnie było.

nefer - strasznie dużo :o :o :o tych kontenerów musiałaś zamówić. My przez całą budowę wywieźliśmy może ze trzy 7. Fakt nie było wtedy styropianu więc pewnie mniej śmieci budowlanych miałam. Teraz za to tego sytropianu jest od cholery i trochę - mam nadzieję, że 1 duży kontener wystarczy.

Donoszę, że wczoraj wycięli mi przed wjazdem do domu wszystkie brzózki :cry: :cry: :cry: Jesssssssssssoooo jak się zrobiło pusto i dziwnie :( A tak je lubiłam.

Co do macanka to może wpadnę w przyszłym tygodniu jakoś tak może w czwartek - można?

Wewczwartek montują mi klimę (już te skrzynki w środku) ale jeszcze nie wiem o której - zdzwonimy się - dam cynk jak będę ruszać w tamtym kierunku.

W piątek jestem za to od rana od 10.00 bo mam alarmiarzy ciąg dalszy.

to się zdzwonimy :D :D :D

to się zdzwonimy :D :D :D

Łoki - a brzózki rzeczywiście były klimatyczne - szkoda ... Ale sobie posadzisz swoje własne i będzie cool - masz gdzie :)

niby mam, ale to już nie będzie to samo :( teraz zaraz za drogą będę miała somsiadów (mam nadzieję, że jakiś fajnych :D)

kochana nie ma sprawy....Ty jesteś tak bliziutko przedszkola, że wiesz - grzech nie zajrzeć...a jak miło można spędzić poranek... :lol: i ile się nauczyć.... :lol:

Maluszku jak będziesz jechać do Neferci czy tam odwrotnie - dajcie znak z chęcią się dołączę... :lol:

buziaki....

Ekipa, która wstawiała mi okna - forumowy Stary. Kontakty na priv :):)

A zresztą co będę ściemniać - polecam tego pana czterema kopytami :)

Krzyszto Wycech 604-170-274

Jak powołacie się na mnie to będzie Wam w życiu lepiej :)

Dziś przyjechałam na budowę rano.

Wściekła na korki, więc w nastroju średnim.

A oto co zastałam (oprócz tajemniczych min panów :))

http://images47.fotosik.pl/9/357d9f6fe2274d97med.jpg

Te kolorowe niteczki to kawałki z kabli elektrycznych :):)

Dowiedziałam się, że nigdy tak nie robią, ale nigdy nie mieli tak fajnego inwestora :):)

Fjiu, fjiuuuu!!! :D Kochana, bukiecik jak z kwiaciarni!!!

Nie dość że piknie robią, to jeszcze kwiaty zostawiają...takie rzeczy to chyba tylko w erze...i u Nefer. :lol:

Hej Nefer, czytałam Twój dziennik jakbym czytała najfajniejszą książkę i to niewiarygodne /a własciwie wiary - bo to Polska jest/ jak długo to wszystko trwało .. :evil:

My naszą działkę "mamy" już od 9 miesięcy i ciągle nic :evil:

"mamy" - bo chłopak od ziemii buja się z papierkologią i takimi pańciami już z rok - dostał spadek z dziada pradziada i chce to opchnąć i jednymi z kolejki jesteśmy my i tak czekamy, czekamy, czekamy...żeby w końcu mu zapłacić i podpisac umowę kupna działki a potem machina pójdzie w ruch i ta cała reszta :)

właściwie nie wiem po co to piszę, bo właściwie chciałam pogratulować cudnego dziennika i domku

pozdr.