markoto 13.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzien dobry!! Nefer wreszcie wiem jak wygladasz Poogladalam zdjecia ze spotkania muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzien dobry!! Nefer wreszcie wiem jak wygladasz Poogladalam zdjecia ze spotkania muratora A Tytytytyty NIenawidzę zdjęć z wzajemniością, więc przepraszam za rozczarowanie jakiego byłaś uczestnikiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzień bobry Dzień dobry POszłam spać wczoraj o 18 tej z którtka przerwą - a więc dziś wyjątkowo , o 10.00 jestem na nogach. To duży sukces w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Cześć, Neferciu. Chciałam tylko się przypomnieć z beczkami. Bo Ona tam już piszczy.... Będziesz w piatek wieczorem czy w sobotę rano? Zaborę te beczki tak czy inaczej. Co grosza mąż wczoraj wrócił i plany mi sie komlikują. Ma wracać do Finlandii we wtorek - i jeśli tak się stanie to jestem w dupie. Bo w czwartek mam montaż klimy, w piątek alarmów ( a to cały dzień) a w sobote moje młodsze wyjeżdża na 5 dniową wycieczkę szkolną. Wiec jeśli on wyjedzie to ja muszę zostać. Ale jeszczenic nie przesądzone - a beczki i tak zabiorę od Rrmi, pewnie w czwartek, bo ten montaż klimy to kilka godzin. Jeszcze czekam na rozwiązanie tego węzła gordyjskiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzien dobry!! Nefer wreszcie wiem jak wygladasz Poogladalam zdjecia ze spotkania muratora A Tytytytyty NIenawidzę zdjęć z wzajemniością, więc przepraszam za rozczarowanie jakiego byłaś uczestnikiem :) Wcale sie nie rozczarowalam wygladasz na bojowa babke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ty, no ja Cię proszę, nie rób mi tego. Przecież większe problemy rozwiązywałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11919_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ty, no ja Cię proszę, nie rób mi tego. Przecież większe problemy rozwiązywałaś. Słońce - zrobię co sie da, wierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11919_prev.gif You too Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.09.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzień dobry Nefer, kurcze - tydzień mnie nie było, a Ty zdążyłaś chałupę umeblować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzień dobry Nefer, kurcze - tydzień mnie nie było, a Ty zdążyłaś chałupę umeblować Tiaaaaaaaaaa do meblowania to jeszcze daleko :) Najważniejsze, że ten syf wysprzątałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.09.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzień dobry Nefer, kurcze - tydzień mnie nie było, a Ty zdążyłaś chałupę umeblować Tiaaaaaaaaaa do meblowania to jeszcze daleko :) Najważniejsze, że ten syf wysprzątałam Eeee tam, daleko - nawet kwiatki już som Kwiatki mnie rozbroiły zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Fiu, fiu, ale pieknie, widac że nad budową czuwa architekt wnetrz . A powiedz mi kochana co bedzie na tych wszystkich pókach?. Książki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Fiu, fiu, ale pieknie, widac że nad budową czuwa architekt wnetrz . A powiedz mi kochana co bedzie na tych wszystkich pókach?. Książki? Nieeeee Na części ( przy TV) zapewne DVD. Na części - pewnie durnostojki, na części pewnie kilka książek. Na górze - na antresoli - będzie - TAJEMNICA Tam będzie coś wyeksponowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.09.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Fiu, fiu, ale pieknie, widac że nad budową czuwa architekt wnetrz . A powiedz mi kochana co bedzie na tych wszystkich pókach?. Książki? Nieeeee Na części ( przy TV) zapewne DVD. Na części - pewnie durnostojki, na części pewnie kilka książek. Na górze - na antresoli - będzie - TAJEMNICA Tam będzie coś wyeksponowane pewnie jakies ukrywane puchary "Neferci za zajecie I miejsca w....." i inne takie laury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 nie mam pucharów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Mąż wrócił z budowy i stwierdził, że zniszczyłam mu koncepcję kina domowego, bo TV będzie pod kątem. I wszystkie kable są do dupy.No i super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.09.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 nie mam pucharów nie badz taka skromna ja np mam za zajecie III miejsca w konkursie recytatorkim poezji niemieckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 nie mam pucharów No jak to? Jak przyjedziesz, to ode mnie specjalny dostaniesz - słowo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts