braza 14.09.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Przylazłam .... dzień dobry mówię ... i spadam do Księżniczki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja mam pytanie ile musi byc tej mocniejszej wylewki przed kominem kominkowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja mam pytanie ile musi byc tej mocniejszej wylewki przed kominem kominkowym?? ??? Mój komin nie będzie dotykał podłogi, więc zero mocniejszej wylewki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Oj, coś widzę, ten tydzień nieźle sie skończył dla kilku z nas. Spędziłam wczorajszy wieczór z małżem i przyjaciółmi. Chyba po prostu zbyt często jesteśmy daleko od siebie i przesadzam z reakcjami. Na szczęście wczoraj , małż nie zrobił mi awantury o kino domowe, a jedynie zwrócił uwagę na problem dokładnie i uważnie dobierając słowa. To ja chyba odebrałam to bardziej osobiście. Wczoraj wieczorem przetestowałam listę win ( kelner był zdziwiony, jak prosiłam o następny numer z karty win - na szczęście sprzedawali na kieliszki . Powiedział , że takiej klientki jeszcze nie mial). Potem zdrowy, zwierzęcy sex :) Teraz muszę się zastanowić jak problem rozwiązać. I chyba kluje mi się jakaś idea. Nitu - A Twój dach to co z nim ???? Kuźwa...zawsze coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 HE he he a mówiłem że kobitki swoje sposoby mają faceci zresztą tyż i siem wszystko ułozyło jak ciśnienie zeszło Jechałem wczoraj przypadkowo koło Ciebie Nef.. FAJNA CHATKA!!! 3mam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No właśnie. Też mówiłam, że się wszystko ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 A tam gdzie bedzie stal wklad nie masz wylewki bez styropianu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 HE he he a mówiłem że kobitki swoje sposoby mają faceci zresztą tyż i siem wszystko ułozyło jak ciśnienie zeszło Jechałem wczoraj przypadkowo koło Ciebie Nef.. FAJNA CHATKA!!! 3mam kciuki!!! Dzięki Kamor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 A tam gdzie bedzie stal wklad nie masz wylewki bez styropianu?? Mam wylewkę, ale pod wkładem bez styropianu (przynajmniej na jego środku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 A ile tego bez styro jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Musiałabym pojechać na budowe z miarką, bo tak mniej więcej wizualnie pamiętam, a zdjęcia nie mam . Jutro max pojutrze Ci powiem. Powinno być tyle, żeby wkład się tam zmieścił..Mój potrzebuje ok. 70 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 dobry wieczór dla mnie tydzień skończył się bardzo milutko dzięki Anuli i Skabusi milusim forumowiczkom co mnie nawiedziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 a Nefcia zapomniałam zapytać skąd Ty u diabła wytrzasnęłaś taką drewnianą chałupę w stolycy a porządki superzaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 a Nefcia zapomniałam zapytać skąd Ty u diabła wytrzasnęłaś taką drewnianą chałupę w stolycy a porządki superzaste A stoi sobie za oknem I to autentyczny antyk Szkoda, że dach jej się zapadł - ale dalej tam mieszkają jacyś robotnicy. W chałypie wychowała się cała masa dzieci - póki żyła ich babcia -protoplastka co roku latem robili jej chyba urodziny - zjeżdżałam sie cała rodzina, kupa dzieciaków - super impreza - aż było miło popatrzeć. Stoły na zewnątrz, biały obrus - bajka Bardzo fajni ludzie tam mieszkali. Babcia już niestety nie żyje. Dom popadaw ruinę. Mąż Babci - pan Andrzej to przemiły facet. Szkoda, że już tam nie mieszkają I chałupa do rozbiórki. To właśnie taka dzielnica - gdzieniegdzie są takie kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Musiałabym pojechać na budowe z miarką, bo tak mniej więcej wizualnie pamiętam, a zdjęcia nie mam . Jutro max pojutrze Ci powiem. Powinno być tyle, żeby wkład się tam zmieścił.. Mój potrzebuje ok. 70 cm.. jJk byc mogla pomierzyc bede wdzieczna, na srode potrzbuje wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kochana, to zależy od wkładu jaki chcesz mieć. Mój jest nietypowy, bo okrągły. Zobacz jakie wymiary ma Twój i tak sobie zażycz. Nie jest dobre mieć styropian w tak cieplym miejscu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Problem w tym ze nie wiem jaki chce Najlepiej tani i prosty z wkladem szamotowym sa takie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Problem w tym ze nie wiem jaki chce Najlepiej tani i prosty z wkladem szamotowym sa takie?? A googlarkę ma ? Mój jest dość duży, więc jesli nie chcesz jakiś wynalazków, to większego mieć nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ok czyli robie wylewke pod Twoj wklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ok czyli robie wylewke pod Twoj wklad to niezłe :) Zajrzyj tu : przy każdym masz dane techniczne i wymiary : http://www.kominkiikominy.pl/index.php?show=strony_produkty&typ=1&grupa=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts