Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj, coś widzę, ten tydzień nieźle sie skończył dla kilku z nas.

Spędziłam wczorajszy wieczór z małżem i przyjaciółmi. Chyba po prostu zbyt często jesteśmy daleko od siebie i przesadzam z reakcjami.

Na szczęście wczoraj , małż nie zrobił mi awantury o kino domowe, a jedynie zwrócił uwagę na problem dokładnie i uważnie dobierając słowa. To ja chyba odebrałam to bardziej osobiście.

Wczoraj wieczorem przetestowałam listę win ( kelner był zdziwiony, jak prosiłam o następny numer z karty win - na szczęście sprzedawali na kieliszki . Powiedział , że takiej klientki jeszcze nie mial).

Potem zdrowy, zwierzęcy sex :):)

Teraz muszę się zastanowić jak problem rozwiązać. I chyba kluje mi się jakaś idea.

Nitu - A Twój dach to co z nim ???? Kuźwa...zawsze coś ...

a Nefcia zapomniałam zapytać skąd Ty u diabła wytrzasnęłaś taką drewnianą chałupę w stolycy :wink: :D a porządki superzaste :D

A stoi sobie za oknem :) I to autentyczny antyk :) Szkoda, że dach jej się zapadł - ale dalej tam mieszkają jacyś robotnicy. W chałypie wychowała się cała masa dzieci - póki żyła ich babcia -protoplastka co roku latem robili jej chyba urodziny - zjeżdżałam sie cała rodzina, kupa dzieciaków - super impreza - aż było miło popatrzeć. Stoły na zewnątrz, biały obrus - bajka :)

Bardzo fajni ludzie tam mieszkali. Babcia już niestety nie żyje. Dom popadaw ruinę. Mąż Babci - pan Andrzej to przemiły facet. Szkoda, że już tam nie mieszkają :(

I chałupa do rozbiórki.

To właśnie taka dzielnica - gdzieniegdzie są takie kwiatki :)

Musiałabym pojechać na budowe z miarką, bo tak mniej więcej wizualnie pamiętam, a zdjęcia nie mam . Jutro max pojutrze Ci powiem. Powinno być tyle, żeby wkład się tam zmieścił..

Mój potrzebuje ok. 70 cm..

jJk byc mogla pomierzyc bede wdzieczna, na srode potrzbuje wiedziec :)