DorciaIQ 14.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dzięki Ci Neferciu za pokazanie mi swojego pięknego domu - naprawdę robi wrażenie PS Właśnie zdałam sobie sprawę że jesteś pierwszą poznaną przez internet osobą, z którą się umówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dzięki Ci Neferciu za pokazanie mi swojego pięknego domu - naprawdę robi wrażenie PS Właśnie zdałam sobie sprawę że jesteś pierwszą poznaną przez internet osobą, z którą się umówiłam No to Cię rozdziewiczyłam Nie bolało, prawda ? :) Po pierwszym zlocie trauma przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.09.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Hmmm , Nefer Ty chyba rozdziewiczasz seryjnie , bo i dla mnie to było pierwsze internetowe spotkanie Cieszę się,że jazda z kinem domowym zażegnana- w końcu "seksapil to nasza broń kobieca.." - grzech było z niej nie skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Jeszcze nie do końca zażegnana, ale pracujemy nad tym... A bardzo chętnie rozdziewiczam Szczególnie, że sama byłam bardzo nieufna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dzięki Ci Neferciu za pokazanie mi swojego pięknego domu - naprawdę robi wrażenie PS Właśnie zdałam sobie sprawę że jesteś pierwszą poznaną przez internet osobą, z którą się umówiłam No to Cię rozdziewiczyłam Nie bolało, prawda ? :) Po pierwszym zlocie trauma przejdzie Oczywiście że nie: jak się to zrobi umiejętnie to nie boli nic a nic! Buziaki i dobranoc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dobranoc DorciuIQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2008 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To jeszcze jedno pytanie czy w takim razie pod wanne tez jest wylewka bez styro?? Bo ciezar napelnionej wanny jak wkladu kominkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To jeszcze jedno pytanie czy w takim razie pod wanne tez jest wylewka bez styro?? Bo ciezar napelnionej wanny jak wkladu kominkowego Nie wydaje mi się .... A ile waży napełniona wanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień dobry chciałem powiedziećmiłego dniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.09.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To jeszcze jedno pytanie czy w takim razie pod wanne tez jest wylewka bez styro?? Bo ciezar napelnionej wanny jak wkladu kominkowego Nie wydaje mi się .... A ile waży napełniona wanna ? ło matko , to brzmi jak zadanie z fizyki w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień dobry chciałem powiedzieć miłego dnia m. Dzień Dobry Maksiu I wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To jeszcze jedno pytanie czy w takim razie pod wanne tez jest wylewka bez styro?? Bo ciezar napelnionej wanny jak wkladu kominkowego Nie wydaje mi się .... A ile waży napełniona wanna ? ło matko , to brzmi jak zadanie z fizyki w szkole No tak, ciężar wanny + woda (minus ciężar wyparty przez zanurzone ciało) ...hmmm....zależy jakie ciało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.09.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 pokomplikujmy sobie ... a co jak są dwa ciała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 pokomplikujmy sobie ... a co jak są dwa ciała ?? Ja pierdziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 pokomplikujmy sobie ... a co jak są dwa ciała ?? Rany julek, nie macie innych problemów To dobrze, bo ki gwizdek inne, no nie!!!!!! Dzień dobry wszystkim i miłego tygodnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.09.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 czy jest na sali jakiś fizyk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 czy jest na sali jakiś fizyk??? Ciało zanurzone w wodzie traci na wadze Tyle mi się pałęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.09.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 czy jest na sali jakiś fizyk??? Ciało zanurzone w wodzie traci na wadze Tyle mi się pałęta... Od tej pory wszędzie chodzę zanurzona w wodzie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień doberek miłego dzionka Wszystkim życzę Nefer - fajnie działeczka wygląda taka czyściutka i co wymyśliłaś w temacie kina domowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 czy jest na sali jakiś fizyk??? Ciało zanurzone w wodzie traci na wadze Tyle mi się pałęta... Od tej pory wszędzie chodzę zanurzona w wodzie hehe To z lekka chlupoczesz chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts