Nefer 15.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień doberek miłego dzionka Wszystkim życzę Nefer - fajnie działeczka wygląda taka czyściutka i co wymyśliłaś w temacie kina domowego? Prowadzę negocjacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 czy jest na sali jakiś fizyk??? Ciało zanurzone w wodzie traci na wadze Tyle mi się pałęta... Od tej pory wszędzie chodzę zanurzona w wodzie hehe proszęęęęę - ja mam bujną wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień doberek miłego dzionka Wszystkim życzę Nefer - fajnie działeczka wygląda taka czyściutka i co wymyśliłaś w temacie kina domowego? Prowadzę negocjacje :) jeśli takie jak na zakończenie wieczoru w knajpce to powinno stanąć na Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień doberek miłego dzionka Wszystkim życzę Nefer - fajnie działeczka wygląda taka czyściutka i co wymyśliłaś w temacie kina domowego? Prowadzę negocjacje :) jeśli takie jak na zakończenie wieczoru w knajpce to powinno stanąć na Twoim Nie byliśmy sami, więc na piwie negocjacje zostały przerwane. Myślę, że będziemy się martwić jak juz wszystko poustawiamy - zawsze można coś wykombinować - przecież sie nie rozwidziemy z powodu kilku metrów kabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień doberek miłego dzionka Wszystkim życzę Nefer - fajnie działeczka wygląda taka czyściutka i co wymyśliłaś w temacie kina domowego? Prowadzę negocjacje :) jeśli takie jak na zakończenie wieczoru w knajpce to powinno stanąć na Twoim Nie byliśmy sami, więc na piwie negocjacje zostały przerwane. Myślę, że będziemy się martwić jak juz wszystko poustawiamy - zawsze można coś wykombinować - przecież sie nie rozwidziemy z powodu kilku metrów kabla no też tak myślę w końcu Twój małż jest jednak rozsądny chłopak, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no też tak myślę w końcu Twój małż jest jednak rozsądny chłopak, prawda? Chyba - przynajmniej tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień dobry miłego tygodnia życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No wanna z 30kg plus litrow z 200 to 230kg czyli tyle co wklad, no i co dawaliscie styro czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no też tak myślę w końcu Twój małż jest jednak rozsądny chłopak, prawda? Chyba - przynajmniej tak wygląda ano wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No wanna z 30kg plus litrow z 200 to 230kg czyli tyle co wklad, no i co dawaliscie styro czy nie ? Problem z wanną jest taki, że nie rozgrzewa się do kilkuset stopni :) Więc to nie tylko ciężar ale i temperatura. Z tego co pamiętam na pod wanną styropian - tak jak wszędzie indziej na poddaszu. Tylko chudszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Chudszy tylko pod wanna czy ze chudszy od tego na parterze bo na pietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Chudszy tylko pod wanna czy ze chudszy od tego na parterze bo na pietrze Chudszy, bo na piętrze Czy Ty czasem nie jesteś badaczem jakościowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Nie Przygotowuje sie do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Nie Przygotowuje sie do wylewek marnujesz sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Pomysle o tym przy zmianie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no strasznie mnie ubawiła Wasza rozmowa.... czołem kobity.... u mnie szaro i ponuro....zimno i wogóle feee....ale za to byłam na zakupch więc nie ma tragedii... antyczny domek widziałam - piękny jest, ale bardzo zniszczony.... co do kabli i rozwodów się nie wypowiadam, ale jak znam Nefercie to jestem spokojna.... aaaaaaaaa i zgadnijcie kto mnie też rozdziewiczył - forumowo oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Czyzby Nefer?? No ty juz mialas kilka randek forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.09.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To już chyba podpada pod recydywę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To już chyba podpada pod recydywę ... to co szukamy jakiegoś paragrafu? co? a to się Nefercia ucieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Zawsze lubiłam wszystko co nielegalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts