Nefer 13.06.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer, ależ Ty masz zdrowie ! . Jeszcze na nogach ? Trzymam kciuki za pomyślne i szybkie załatwienie spraw ! Dzięki serdeczne Adrianko :) Dobry Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.06.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 kochana Nefer bardzo cie przepraszam za moj wpis,faktycznie bywam pokrecona. moze ktos to wywalic? Froshka - luzik dziewczyno, nie ma sprawy :) Będzie na pamiątkę :) dzieki Nefer juz kiedys mowilam,ze jestes aniolem i tylko to potwierdze(P.S.poprosze o namiary meza....obiecalam,ze mu o tym powiem ) pozdrawiam i zycze sielskich ,anielskich snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.06.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer ale miałaś ciężki dzięn i noc Mam nadzieję, zę już sobie smacznie spisz po powrocie z odwiezienia dzieciaków dzo szkoły I tak sporo zrobiłas ze swego plany w takich warunkach To swiadczy o twojej determinacji i uporze Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer - jak tak dalej pójdzie to będziesz mogła dużo zoszczędzić na sypialni - powiesisz hamak i z mężem na zmiany będziecie w nim sypiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.06.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Uffffff No to pewnie wtaniesz o 18 I ja ci mowie Dzien Dobry Nie zazdrosze - ja nie jestem nocneym markiem i chyba bym takiej nocki nie wytrzymala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.06.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 witrażyki suuuuuper. Aż oczy trudno oderwać. A ten pomysł z obudową kominka- rewelacja. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Mam nadzieję, że nie każesz długo czekac na zdjęcia projektu z witrażykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Zielony Smoku Mam nadzieję, że to nie wyjdzie jakiś odpustowy badziew :) Tego nie wiemy Iguś ja lubię pracować w nocy - cisza i spokój. Najgorszy moment to 3-4 rano ( o tej porze roku juz zaczyna światć )wtedy biję się z myślami czy już to rzucić w cholerę... ale raport wyszedł na 150 slajdów:) Jeszcze tylko jakieś 50 i będzie OK _bogus_ - to jest wcale niegłupi pomysł - hamak będzie mój codziennie oprócz weekendów - jak mąż wraca - a jaka oszczśdność miejsca ! andrzejko - nie powiem kto mnie motywuje Kurde - chciałabym być na Twoim etapie Froshku - Cóż to wszystko jest w porównaniu z wszeświatem :) A mąż ? No cóż... teraz ćwiczy białe noce w Finlandii - to jakiś koszmar ! ALe już w czwartek wraca ...:) tada !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer - w Finlandii lepsze białe noce niż noc polarna. Wiesz jak tam zimą wzrasta ilość samobójstw? Finlandia - piękny kraj - za wyjątkiem komarów latem i nocy zimą. (I na pocieszenie - wg mnie: i kobiet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer - w Finlandii lepsze białe noce niż noc polarna. Wiesz jak tam zimą wzrasta ilość samobójstw? Finlandia - piękny kraj - za wyjątkiem komarów i zimowych nocy. (I na pocieszenie - wg mnie i kobiet ) Taaa piękny kraj - mój mąż siedzi tam od zeszłego sierpnia z drobnymi przerwami na święta i weekendy. NO zimę to mają, że ja pier.... Teraz jest rzeczywiście lepiej nż zimą. Ale za to po Helsinkach hasają wypasione zające, a na balkonie mieszkania mojego męża zimą nocowały wiewiórki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Nefer ambitna kobieto - trzymam za Ciebie kciukasy A w nocy da się pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 andrzejko - nie powiem kto mnie motywuje Kurde - chciałabym być na Twoim etapie Nefer ale jak to szybko mija, rok temu też chciałam być na takim etapie jak teraz i jestem już I u ciebie szybko minie Akurat wczoraj minął rok od złożenia wniosku o pozwolenie na budowe a dziś Trzymam kciuki i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.06.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 A ja myślałam, że dużo pracuję Przy Tobie wysiadam. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Agus J.G - mnie sie już teraz raczej nei zdarza taka nocna robota - czasem - jak jest fuck up - to trzeba popracować :) ALe pamiętam jak moje dzieci miały 1 rok jedno i 2,5 drugie. Pracowałam na noce : od 20.00 do 8.00 rano - wprowadzałam dane. Płacili świetnie - wytrzymałam prawie 2 miesiące. ALe za to zapłaciliśmy za wynajem za 3 miesiące z góry i mąż sobie w końcu zmienił łyse gumy na normalne. I jeszcze na jedzenie zostało ! Tylko, że straciłam przytomność na 24 godziny. Mąż chciał dzwonić na pogotowie, bo nie mógł mnie dobudzić :) Po pracy przychodziłam a on wychodził do pracy - przy takich dzieciach nie dało się pospać w dzień :) Także zawsze może być gorzej Teraz jest co wspominać :) Andrzejka takie cuda w jeden rok ?????? o chyba trzeba być andrzejką :) magi j.w. - zawsze może być gorzej. Póki mamy rączki i nóżki można zaszaleć - tylko nie wolno przeginać bo wysiada czasem pikawka :) Dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Tak tak małe dzieci nie pozwalają pospać po zarwanych nocach , ja teraz też sie dziwię jak wytrzymywałam bo jak poszłam do pracy to młoda miała 18 m-cy i też nie dawała pospać, teraz mam luzik Jeśli można zaoszczędzić kasę to jasne że warto, zawsze uważam że lepiej żeby było w mojej kieszeni niż państwa Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Jeśli można zaoszczędzić kasę to jasne że warto, zawsze uważam że lepiej żeby było w mojej kieszeni niż państwa Trzymam kciukasy Tak mnie się też wydaje. Dzięki za radę i wsparcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Jeśli można zaoszczędzić kasę to jasne że warto, zawsze uważam że lepiej żeby było w mojej kieszeni niż państwa Trzymam kciukasy Tak mnie się też wydaje. Dzięki za radę i wsparcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.06.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Jak myślicie - warto robić taką woltę, żeby zaoszczędzić jakieś 12 tysięcy ? No jasne Chyba tak 12 tys piechotą nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.06.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 WARTO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Dobra, moje Drogie - to robię woltę :) Zawsze to starczy na waciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 pewnie, ze warto...Nam ostatnio przez palce przecieklo ponad 10.ooo i wiesz jak sie czlowiek zlosci....To w odwrotna strone musi byc tyle samo...,ale radosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts