dobroszka 16.09.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A poza tym , to co ja się będę rozpisywać o moim projekcie i Nefer w wątku bałaganić.O swoim będę marudzić jak w przyszłym roku własny dziennik założę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ta zawsze do przyszłego roku jeszcze się może zmieńić (ale i tak domek fajowy)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A poza tym , to co ja się będę rozpisywać o moim projekcie i Nefer w wątku bałaganić.O swoim będę marudzić jak w przyszłym roku własny dziennik założę Dlaczego dopiero w przyszłym roku Dawaj Kobieto!!!!! Dobry wieczór i pewnie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No coś Ty? Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.09.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dzień dobry dobroszka Ty się nie wygłupiaj i zakładaj dziennik - projekt już masz, działkę masz więc na co tu czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.09.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 P.S. Jako że nie ma jeszcze dziennika i komentarzy to pozwolę sobie wykorzystać uprzejmość Nefer i skomentować króciutko projekt tutaj. Wg mnie wejście z garażu do domu bombowe. Sama tak mam i to zrobione rozmyślnie a nie przez przypadek. A domek wcale nie taki wielgachny. Nie bój nic. Nasz jest obszarowo bardzo zbliżony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.09.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 powiem dzień dobry i idem sobie dalej pluć płuckami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.09.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dzień doberek Nefer - jesteś jutro w chałupie? Cobym mogła na macanko przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dzień doberek Nefer - jesteś jutro w chałupie? Cobym mogła na macanko przyjechać? Czeee jeszcze nie wiem, bo troszkę męża zaintersowałam budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Wczorak siem nieco zaku.rwiłam na mojego małża, więc myśle, że teraz on potrenuje budowanie zamiast judo. Mój syn starszy miał wczoraj 41 stopni gorączki i gadał od rzeczy.Ja uprzedzałam, że mam poijawę z Klientem i wrócę późno i taksówką. Oczywiście mój mąż poszedł na trening i ma w du.upie dom, dzieci, i wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Czyli jednak wszytskie chlopy jednakie, wazne ich sprawy a w domu sie jakos ulozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.09.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dzień doberek Nefer - jesteś jutro w chałupie? Cobym mogła na macanko przyjechać? Czeee jeszcze nie wiem, bo troszkę męża zaintersowałam budową. wyślij go znowu do Finlandii to przyjadę na macanki jak będziesz w chałupce na 100% - bo to z Tobą mam ochotę pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.09.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Porządeczek widzę się zrobił Bardzo mi się podoba zdjęcie tego niebieskiego temat facetów pozostawiam bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dzień doberek Nefer - jesteś jutro w chałupie? Cobym mogła na macanko przyjechać? Czeee jeszcze nie wiem, bo troszkę męża zaintersowałam budową. wyślij go znowu do Finlandii to przyjadę na macanki jak będziesz w chałupce na 100% - bo to z Tobą mam ochotę pogadać Już wiem, że będę o 16.00 na budowie - mam spotkanie z gazownikiem. Może wpadniesz po drodze ? Mam wrażenie, że czy on jest w Finlandii czy tu nie ma to większego znaczenia dla całokształtu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.09.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dzień doberek Nefer - jesteś jutro w chałupie? Cobym mogła na macanko przyjechać? Czeee jeszcze nie wiem, bo troszkę męża zaintersowałam budową. wyślij go znowu do Finlandii to przyjadę na macanki jak będziesz w chałupce na 100% - bo to z Tobą mam ochotę pogadać Już wiem, że będę o 16.00 na budowie - mam spotkanie z gazownikiem. Może wpadniesz po drodze ? Mam wrażenie, że czy on jest w Finlandii czy tu nie ma to większego znaczenia dla całokształtu.. postaram się wpaść się zdzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 postaram się wpaść się zdzwonimy Cool - KAMYK też może wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 postaram się wpaść się zdzwonimy Cool - KAMYK też może wpadnie Właśnie pytałam Nitu - czy też wpadnie bo prosiła, żeby dać jej znać, kiedy się do Ciebie będę wybierać. Mam nadzieję, że na mnie nie za bardzo nie nakrzyczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.09.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 To już się mini zlot Muratora robi Nefer - wielkie dzięki za namiar na Mariusza - no mam nadzieję , że po takim dobrym spotkaniu wyniknie jakaś współpraca.Pierwsze wrażenie więcej niż bdb Teraz poczekamy na wycenę.. może faktycznie w czasie tego oczekiwania dziennik założę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.09.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 no i prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts