nitubaga 18.09.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Hejka, a już jestem.... dziś znów szaro i ponuro....ale mam tyle na dziś zaplanowane, że ni jak mi to nie przeszkadza byle nie lało.... życzę wszystkim miłego dzionka... Jutro ma znowu lać Witajcie wszyscy.Mnie się wszystkie plany na dziś powaliły i znowu mam sajgon i zero czasu na nic. Ale zdjecia klimy napewo by humor ciut poprawiły.No gdzie te fotyyy??? zapewne siem robiom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Hejka, a już jestem.... dziś znów szaro i ponuro....ale mam tyle na dziś zaplanowane, że ni jak mi to nie przeszkadza byle nie lało.... życzę wszystkim miłego dzionka... Jutro ma znowu lać Witajcie wszyscy.Mnie się wszystkie plany na dziś powaliły i znowu mam sajgon i zero czasu na nic. Ale zdjecia klimy napewo by humor ciut poprawiły.No gdzie te fotyyy??? zapewne siem robiom... albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.09.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Hejka, a już jestem.... dziś znów szaro i ponuro....ale mam tyle na dziś zaplanowane, że ni jak mi to nie przeszkadza byle nie lało.... życzę wszystkim miłego dzionka... Jutro ma znowu lać Witajcie wszyscy.Mnie się wszystkie plany na dziś powaliły i znowu mam sajgon i zero czasu na nic. Ale zdjecia klimy napewo by humor ciut poprawiły.No gdzie te fotyyy??? zapewne siem robiom... albo i nie wolę wersję nitubagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ja też się wyrażałam, jak przeczytałam PW... Jak nie urok to przemarsz wojsk radzieckich. Nie wiem, kiedy Ty odbierzesz swój fant aukcyjny. Fant aukcyjny to pikuś. Marzyło mi się polesie pochodzić ... a tam U Ciebie tak pięknie...ehhh juz nie będę się nakręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Foty.... się zrobiom jak skończą robić klimę. NIe pytajcie ... ALe będzie ok. :) Zobaczę jak mi sie dzień ułoży - może po robocie bryknę na budowę - więc byłabym ok. 17.30 - potwierdzę. Mam dziś na rozpisce pana z gazowni. Muszę się zebrać, by opowiedzieć tę historię- chyba nie uwierzycie. Jak się skończy akcja to opiszę. W każdym razie wiem jedno - to chory kraj, gdzie pani od obsługi klienta decyduje ile kosztuje przyłacze - i od jej dobrej woli zależy czy to będzie 3.000 czy 10.000. A więc dziś mam tajne spotkanie na tyłach gazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 mnie też kurczaczek taka porcyjka świeżego, wilgotnego, sosnowego powietrza bardzo się przydała kiedyś muszę się koniecznie zapisać na pobyt u dompodsosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Nefcia cholera to już Ci tylko zostaje naszykować jakiś dowód wdzięczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Nefcia cholera to już Ci tylko zostaje naszykować jakiś dowód wdzięczności Hehehe dobrze że nie dowód miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.09.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a propos gazu - wczoraj dowiedziałam się od inwestorki budującej dom naprzeciwko mojego, że gazownia Warszawska podciągnie nam gazociąg o długości 160 m za darmo jestem ciekawa co z tego wyjdzie pozdrófka gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 u nas też całe osiedle zostało 'zagazowane' na koszt gazowni - wszystko zależy od ilości przyszłych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dzień dobry a kaj to gosposie wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 u nas też całe osiedle zostało 'zagazowane' na koszt gazowni - wszystko zależy od ilości przyszłych klientów ale jeszcze niedawno koszt podciągnięcia do nas gazu, gazownia wyceniła na 24 tys. zł i to mieliśmy my zrobić na nasz koszt a potem oddać ten rurociąg za friko gazowni a oni potem może łaskawie by się zgodzili, żebyśmy się do tego gazu podłączyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ceśc i czołem Może to nieładnieale strasznie mnie interesuje to spotkanie na tyłach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witajcie :) Spotkanie na tyłach sie odbyło. Jego wynik to obniżenie kosztu dociągnięcia gazu z 7300 pln na 2500 pln. Uważam, że warto było. Pan będzie robił mi również instalację w domu, ktorą podepnie do tej wcinki. Cena mnie nie powaliła - 3000 z materiałem. Zobaczymy ile w tym prawdy Zaoszczędził mi 5.000 więc dostanie ode mnie bonus :) Jakby kto miał kłopot w W-wie - zapraszam po kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no to gratulacje nie ma to jak dowody wdzieczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no to gratulacje nie ma to jak dowody wdzieczności Mnie to wszystko nieco przeraża. Dlaczego nie znając odpowiedniego człowieka mam być dym.ana na 5000. To chory kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no to gratulacje nie ma to jak dowody wdzieczności Mnie to wszystko nieco przeraża. Dlaczego nie znając odpowiedniego człowieka mam być dym.ana na 5000. To chory kraj. No ale idziesz moja droga przez ten chory system jak Terminator BYła kiedyś taka piosenka: "...jeszcze będzie przepięknie , jeszcze będzie normalnie ..."-- OBY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Nefcia mnie to nie dziwi jak znasz odpowiednich ludzi to Ci papierologia cała do budowy maks 2 miesiące zajmuje i to jeszcze tylko dlatego że Ci życzliwy kolega wydaje pozwolenie na budowę miesiąc czasu i to bez dowodów wdzięczności a jak nie znasz i jesteś całkiem sobie niewinną istotką to walczysz i 2 lata chory kraj chorzy ludzie chociaż trafiasz i na kochanych działających bezinteresowanie i z dobrego serca jak jeden pan hydrogeolog co podjechał na działkę w dziurkę w ziemi pozagladał i na karteczce elegancko wypisał jaką przepuszczalność grunt ma i jeszcze pieczątką podbił bo moze pod oczyszczalnie sie przyda takie na papierku i złotówki nie wziął za to najważniejsze że oszczędziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ech wu z tego wynika ,że prakycznie każdy ludź porywający się na budowę jest jak Neo z Matrixa sam jeden kontra System Czy każdy urzędas to agent Smith ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.09.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 No no ale to trafnie ujelas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts