nitubaga 19.09.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 No no ale to trafnie ujelas ja też przyznaję że trafność porównania jest zdumiewająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.09.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ech wu z tego wynika ,że prakycznie każdy ludź porywający się na budowę jest jak Neo z Matrixa sam jeden kontra System Czy każdy urzędas to agent Smith ??? Zapewniam Cię, że nie choć jeszcze panuje takie przekonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 na wszelki wypadek jednak zacznę ćwiczyć wykop z półobrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 jak to w życiu są ludzie i takie zwierzątka na 4 nóżkach z zakręconym ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 19.09.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ech wu z tego wynika ,że prakycznie każdy ludź porywający się na budowę jest jak Neo z Matrixa sam jeden kontra System Czy każdy urzędas to agent Smith ??? Zapewniam Cię, że nie choć jeszcze panuje takie przekonanie niebieska pigułka dla każdego i powinno być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 potem "..welcome to the real world.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 na wszelki wypadek jednak zacznę ćwiczyć wykop z półobrotu A ja to zawiśnięcie w powietrzu ... będzie jak znalazł na przyszłość Nefercia, może się i powtarzam, ale jesteś WIELKA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A czuję się taaaaka malutka.. To był ciężki dzień i właśnie się kończy. Kuźwa - ledwo stoję na nogach. Ale jutro sobota tadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A czuję się taaaaka malutka.. To był ciężki dzień i właśnie się kończy. Kuźwa - ledwo stoję na nogach. Ale jutro sobota tadam Moż jesteś jak Dawid w walce z Goliatem .. - pamiętaj kto na końcu był górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A czuję się taaaaka malutka.. To był ciężki dzień i właśnie się kończy. Kuźwa - ledwo stoję na nogach. Ale jutro sobota tadam Moż jesteś jak Dawid w walce z Goliatem .. - pamiętaj kto na końcu był górą :) Pamiętam też Termopile :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A czuję się taaaaka malutka.. To był ciężki dzień i właśnie się kończy. Kuźwa - ledwo stoję na nogach. Ale jutro sobota tadam Moż jesteś jak Dawid w walce z Goliatem .. - pamiętaj kto na końcu był górą :) Pamiętam też Termopile :) A tak młodo wyglądasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A tak młodo wyglądasz.. To złudzenie optyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Nefercia przepraszam, ze tutaj, szybiej znalazlam bo na 1. stronie a i Twoj synek nie dawno mial gips wiec ja przychodze zapytac sie o rade...Stefek wczoraj przed 22 zwychnal rzepke w kolanie. Co przezylismy, zwlaszcza On, to opisac sie nie da. Cierpial bez slowa tylko mina bila i zaciskanie piastek i buzi. Na szczescie Pani dr.w szpitalu na Bielanach ustawila mu kosc z powrotem bezinwazyjnie i bez narkozy, ale przez 2 tygodnie bedzie mial gips aby kolano sie ustabilizowalo.Trzymajcie dla Niego kciuki aby wszystko dobrze sie skonczylo. Potem czeka nas rehabilitacja tego kolana...Jesli ktos ma jakies doswiadczenia z tego typu problemami, to dajcie prosze znac, kazda dobra rada sie przyda. Dzieki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 p.s. bede teraz pewnie mniej zagladac ale Nefercia ma moj telefon, jakby ktos chcial dac dobra rade....dzieki jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.09.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Żelko ucałuj Stefka, Ciebie też całuję i trzymam kciuki żeby się wszystko dobrze skończyło. Ja niestety nie mam takich doświadczeń więc Ci nie pomogę Odzywaj się proszę i zaglądaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 dzień dobryja nic nie poradzę nie miałam takiego przypadku buziaczki dla synka i oby jak najszybciej wyzdrowiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Zeljka posłałem Ci wiadomość na priv wnioski sama wyciągnij POZDRAWIAM i szybkiego powrotu do zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Zeljka masz dzielnego synka trzymam kciuki. Ja w przeciwieństwie do Ani nie mam takich doświadczeń 'na szczęście' a nie 'niestety'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Zeljka masz dzielnego synka trzymam kciuki. Ja w przeciwieństwie do Ani nie mam takich doświadczeń 'na szczęście' a nie 'niestety'. ja też niestety nie pomoge....bo wiedzy w temacie brak...jednak życzę szybkiego powrotu do zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Temat przegadany z mężem Żelki.Jutro po kontroli będziemy dalej gadać. Martwi mnie, że Stefek nie dostał Fraxiparyny, ale może przy 2 tygodniach unieruchomienia nie dają. Ale będą o to pytac jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts