Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A czuję się taaaaka malutka..

To był ciężki dzień i właśnie się kończy. Kuźwa - ledwo stoję na nogach. Ale jutro sobota tadam :)

Moż jesteś jak Dawid w walce z Goliatem .. - pamiętaj kto na końcu był górą :wink: 8)

:):) Pamiętam też Termopile :):)

Nefercia przepraszam, ze tutaj, szybiej znalazlam bo na 1. stronie a i Twoj synek nie dawno mial gips wiec ja przychodze zapytac sie o rade...

Stefek wczoraj przed 22 zwychnal rzepke w kolanie. Co przezylismy, zwlaszcza On, to opisac sie nie da. Cierpial bez slowa tylko mina bila i zaciskanie piastek i buzi.

Na szczescie Pani dr.w szpitalu na Bielanach ustawila mu kosc z powrotem bezinwazyjnie i bez narkozy, ale przez 2 tygodnie bedzie mial gips aby kolano sie ustabilizowalo.

Trzymajcie dla Niego kciuki aby wszystko dobrze sie skonczylo. Potem czeka nas rehabilitacja tego kolana...

Jesli ktos ma jakies doswiadczenia z tego typu problemami, to dajcie prosze znac, kazda dobra rada sie przyda.

Dzieki serdeczne.

Zeljka

masz dzielnego synka trzymam kciuki. Ja w przeciwieństwie do Ani nie mam takich doświadczeń 'na szczęście' a nie 'niestety'. :wink:

ja też niestety nie pomoge....bo wiedzy w temacie brak...jednak życzę szybkiego powrotu do zdrowia... :wink: