dobroszka 20.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 mmmm , no ten co ma obraz w środku jest jak marzenie - mam go zaznaczonego w jakiejś gazecie - jeśli się zdecydujemy na klimę też będę takie cudo chciała.nawet ta folia mi nie przeszkadza Nefer a co tam wsadzisz - zostawiasz ten obrazek co jest czy machniesz tam cosik swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Nooooo qurdeeeee.... ładna ta klyma. Jak to można z czegoś "zwyczajnego" prawie dzieło sztuki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 mmmm , no ten co ma obraz w środku jest jak marzenie - mam go zaznaczonego w jakiejś gazecie - jeśli się zdecydujemy na klimę też będę takie cudo chciała.nawet ta folia mi nie przeszkadza Nefer a co tam wsadzisz - zostawiasz ten obrazek co jest czy machniesz tam cosik swojego? To "Pocałunek" Klimta. Póki co zostanie. W bibliotece nie wiem - może zmienię - cos trzeba będzie wydrukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.09.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Hę, hę, kaszlu dostalam z zazdrosci o te klime, a mozna ja potem podlaczyc, czy pruc tynki trzeba???? bo mi sie zupelnie zapomnialo, nie to zebym chciala od razu, ale moze kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 z tego co wiem..trzeba pruć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Hę, hę, kaszlu dostalam z zazdrosci o te klime, a mozna ja potem podlaczyc, czy pruc tynki trzeba???? bo mi sie zupelnie zapomnialo, nie to zebym chciala od razu, ale moze kiedys No, gdzieś musisz wyprowadzić rurki freonowe do jednostki ( u mnie jest jedna jednostka centrlana , tzw. spleeter) i musisz odprowadzić skropliny z parownika. Jak widzisz na zdjęciu tego obrazka obok jest zagipsowane - tam już były tynki - bo ja też się zdecydowałam "na ostatnią chwilę" . Inne podłączenia mam poprowadzone w stelażach ścian g-k a skropliny albo na zewnątrz , albo do kanalizy. I jeszcze musi być zasilanie - więc prund trza podciągnąć w okolicę gdzieś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 A można dogrzewać tą klimą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 tiu jednostka centralna : http://images39.fotosik.pl/12/b027954147aebc3dmed.jpg tylko do niej ciągniesz prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.09.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Neferka domek masz ślliczny, a Klimt na klimie przepiękny ... dziękuję za dobrą energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 niedzielne dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Czeeeść , nam dziś dzieciątko dłużej pospało i dopiero teraz skończyliśmy śniadanie Lubię takie niedziele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Neferka domek masz ślliczny, a Klimt na klimie przepiękny ... dziękuję za dobrą energię A Witaj Kruelka Ty dziennik zakładaj :) To dopiero jest motywator Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Czeeeść , nam dziś dzieciątko dłużej pospało i dopiero teraz skończyliśmy śniadanie Lubię takie niedziele.. Dzień dobry Właśnie wstałam Chyba pora coś zjeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dzień dobry, dzień dobry A ja wstałam przed Wami, aha!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.09.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dzień dobry, dzień dobry A ja wstałam przed Wami, aha!!!!!! A ja wstałem przed szóstą, mimo że wczoraj wieczorem byłem na "pępkowym" A teraz siedzę w pracy i ledwo żyje Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 W pracy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dzień dobry, dzień dobry A ja wstałam przed Wami, aha!!!!!! A ja wstałem przed szóstą, mimo że wczoraj wieczorem byłem na "pępkowym" A teraz siedzę w pracy i ledwo żyje Miłego dnia Marjucha, szczere wyrazy współczucia - to chyba najgorsza rzecz jaka może człowieka spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.09.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Czeeeść , nam dziś dzieciątko dłużej pospało i dopiero teraz skończyliśmy śniadanie Lubię takie niedziele.. Dzień dobry Właśnie wstałam Chyba pora coś zjeść... No przebiłaś mnie Ale obiecuję sobie ,że też tak będe jak mi mój szkrab podrośnie.Jestem raczej nocnym markiem , za to rano każda godzina przed 10 to dla mnie tortura do wstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Rozumiem Cię w pełni Dobroszka Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.09.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Nefer ja czekam na malarzy, na kolory To taki przelomowy mement w budowie. Po malowaniu to sie juz nie chce z tego domu wychodzić A Klimta szuka kolakao do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts