Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mmmm , no ten co ma obraz w środku jest jak marzenie - mam go zaznaczonego w jakiejś gazecie - jeśli się zdecydujemy na klimę też będę takie cudo chciała.nawet ta folia mi nie przeszkadza :D :D

Nefer a co tam wsadzisz - zostawiasz ten obrazek co jest czy machniesz tam cosik swojego?

To "Pocałunek" Klimta.

Póki co zostanie.

W bibliotece nie wiem - może zmienię - cos trzeba będzie wydrukować :)

Hę, hę, kaszlu dostalam z zazdrosci o te klime,

a mozna ja potem podlaczyc, czy pruc tynki trzeba????

bo mi sie zupelnie zapomnialo, nie to zebym chciala od razu, ale moze kiedys :roll: :roll: :roll:

No, gdzieś musisz wyprowadzić rurki freonowe do jednostki ( u mnie jest jedna jednostka centrlana , tzw. spleeter) i musisz odprowadzić skropliny z parownika.

Jak widzisz na zdjęciu tego obrazka obok jest zagipsowane - tam już były tynki - bo ja też się zdecydowałam "na ostatnią chwilę" . Inne podłączenia mam poprowadzone w stelażach ścian g-k a skropliny albo na zewnątrz , albo do kanalizy.

I jeszcze musi być zasilanie - więc prund trza podciągnąć w okolicę gdzieś :):)

Dzień dobry, dzień dobry :D A ja wstałam przed Wami, aha!!!!!! :D

A ja wstałem przed szóstą, mimo że wczoraj wieczorem byłem na "pępkowym" 8)

A teraz siedzę w pracy i ledwo żyje :-?

Miłego dnia :D

Marjucha, szczere wyrazy współczucia - to chyba najgorsza rzecz jaka może człowieka spotkac :)

Czeeeść , nam dziś dzieciątko dłużej pospało i dopiero teraz skończyliśmy śniadanie :D :D Lubię takie niedziele.. :wink:

Dzień dobry :) Właśnie wstałam :) Chyba pora coś zjeść...

No przebiłaś mnie :D :D Ale obiecuję sobie ,że też tak będe jak mi mój szkrab podrośnie.Jestem raczej nocnym markiem , za to rano każda godzina przed 10 to dla mnie tortura do wstawania