parr 16.06.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 12 tys. zł to kawał grosza,ale ja osobiście wątpię by ta ustawa weszła w życie w przyszłym roku.Budżet jest zbyt rozdęty,a dochodzą nowe wydatki socjalne - podwyzki dla lekarzy... Masz spory dylemat.Jednak jesli masz mozliwosc budowania pod kredyt hipoteczny pod mieszkanie to sprobuj w ten sposob.Moze jednak ta ustawa bedzie przepchnieta? Ja musze sie pochwalic,ze na 99% podpisuje w przyszlym tygodniu umowe przedwstepna na kupno dzialki.Jak podpisze to otwieram swoj dziennik i opisze wszystkie perypetie zwiazane z kupnem dzialki ( i budowa pewnie tez). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 16.06.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ja jak zwykle z opóźnieniem bo refleks to u mnie szwankuje!!! Nefer dziewczyno jak Ty dajesz radę jeszcze o planie myślec przy takim nawale roboty??!!!! Odpoczniej Kochana!!! Zrelaksuje się!!! Pamiętaj co ma wisiec nie utonie!!!! Co do wolty... jeżeli wszystko jest dobrze i dokładnie przeanalizowane zarówno pod względem prawnym, finansowym jak i praktycznym to różne numery dla zbicia kosztów własnych ZAWSZE warto robic!!!!!! Taka jest moja teoria... tyle, że trzeba miec pewnośc iż wogólnym rozrachunku wyjdziemy na plus Powodzenia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 12 tys. zł to kawał grosza,ale ja osobiście wątpię by ta ustawa weszła w życie w przyszłym roku.Budżet jest zbyt rozdęty,a dochodzą nowe wydatki socjalne - podwyzki dla lekarzy... Masz spory dylemat.Jednak jesli masz mozliwosc budowania pod kredyt hipoteczny pod mieszkanie to sprobuj w ten sposob.Moze jednak ta ustawa bedzie przepchnieta? Ja musze sie pochwalic,ze na 99% podpisuje w przyszlym tygodniu umowe przedwstepna na kupno dzialki.Jak podpisze to otwieram swoj dziennik i opisze wszystkie perypetie zwiazane z kupnem dzialki ( i budowa pewnie tez). O, cieszę się bardzo parr, że udało Ci się jednak coś znaleźć :) Trzymam kciuki za umowę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ja jak zwykle z opóźnieniem bo refleks to u mnie szwankuje!!! Nefer dziewczyno jak Ty dajesz radę jeszcze o planie myślec przy takim nawale roboty??!!!! Odpoczniej Kochana!!! Zrelaksuje się!!! Pamiętaj co ma wisiec nie utonie!!!! Co do wolty... jeżeli wszystko jest dobrze i dokładnie przeanalizowane zarówno pod względem prawnym, finansowym jak i praktycznym to różne numery dla zbicia kosztów własnych ZAWSZE warto robic!!!!!! Taka jest moja teoria... tyle, że trzeba miec pewnośc iż wogólnym rozrachunku wyjdziemy na plus Powodzenia!!!!! Dokładnie. Na wszelki wypadek chyba zrobię współwłasność. Jak ustawa wejdzie - zrobimy darowiznę - jak nie wejdzie - zniesiemy współwłasność :) P.S. nie mam czasu odpoczywać :) Ale ja lubię jak się coś dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Ciekawe czy potem narzekasz że nie masz na nic czasu ??? Że ciągle w biegu ??? Bo ja tak mam a jak jest spokój to też narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 To typowe objawy choroby zwanej - BABA !!!!! skad ja to znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 To typowe objawy choroby zwanej - BABA !!!!! skad ja to znam.... Dobrze że to nei groźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Najgorzej jest w wolne dni - no roznosi mnie po ścianach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Najgorzej jest w wolne dni - no roznosi mnie po ścianach.... Mnie jużnie roznosi w domku mam duzo do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.06.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Najgorzej jest w wolne dni - no roznosi mnie po ścianach.... Mnie jużnie roznosi w domku mam duzo do zrobienia A ja jestem ciekawa co mnie czeka jak już będzie TEN wymarzony domek. Teraz ciagle w biegu, a póżniej jak przyjdzie urządzanie, praca w ogródku, i takie tam inne, to chyba doby zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Nefer 1,20 to nisko kobieto ja rok tmeu w kwietniu zaraz po roztopach miałam 0,4 m pod poweirzchnia terenu to jest wysoka woda gruntowa.. a o jaki odwiert ci chodiz bo jesli o geotechniczny to prosze bardzo: geotest z Warszawy są u meni robili bez problemów ale uprzedzam znajdizesz tańszych (no może poza Warszawą) rok temu koszt ok 1000 zł...ale warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Najgorzej jest w wolne dni - no roznosi mnie po ścianach.... Mnie jużnie roznosi w domku mam duzo do zrobienia A ja jestem ciekawa co mnie czeka jak już będzie TEN wymarzony domek. Teraz ciagle w biegu, a póżniej jak przyjdzie urządzanie, praca w ogródku, i takie tam inne, to chyba doby zabraknie Mi jak brakuje to źle a jak nie brakuje to też narzekam Cóż taka dziwna baba ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Nefer 1,20 to nisko kobieto ja rok tmeu w kwietniu zaraz po roztopach miałam 0,4 m pod poweirzchnia terenu to jest wysoka woda gruntowa.. a o jaki odwiert ci chodiz bo jesli o geotechniczny to prosze bardzo: geotest z Warszawy są u meni robili bez problemów ale uprzedzam znajdizesz tańszych (no może poza Warszawą) rok temu koszt ok 1000 zł...ale warto... Napisałam do nich maila i mnie zlali :) Jutro zadzwonię. 1000 estem w stanie przeżyć ale nie 1800 :) Dzięki Sylvuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Najgorzej jest w wolne dni - no roznosi mnie po ścianach.... Mnie jużnie roznosi w domku mam duzo do zrobienia A ja jestem ciekawa co mnie czeka jak już będzie TEN wymarzony domek. Teraz ciagle w biegu, a póżniej jak przyjdzie urządzanie, praca w ogródku, i takie tam inne, to chyba doby zabraknie Mi jak brakuje to źle a jak nie brakuje to też narzekam Cóż taka dziwna baba ze mnie Kobieto - niespokojny duchu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Najgorzej jest w wolne dni - no roznosi mnie po ścianach.... Mnie jużnie roznosi w domku mam duzo do zrobienia A ja jestem ciekawa co mnie czeka jak już będzie TEN wymarzony domek. Teraz ciagle w biegu, a póżniej jak przyjdzie urządzanie, praca w ogródku, i takie tam inne, to chyba doby zabraknie Zawsze możesz zbudować stół bilardowy - jak mój tata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 a wiesz to ciekawostka bo ja tez do nich dzowniłam bo na miale wolno odpowiadaja.. a keidy tego maila pisałas? moze w ten długii wekkend ? problem w tym , ze oni w terenie jednak czesto wiec lepiej sa uchwytni na komórce: 601254941 ale licz sie z tym ze ceny przez ten rok podniosły się pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 a wiesz to ciekawostka bo ja tez do nich dzowniłam bo na miale wolno odpowiadaja.. a keidy tego maila pisałas? moze w ten długii wekkend ? problem w tym , ze oni w terenie jednak czesto wiec lepiej sa uchwytni na komórce: 601254941 ale licz sie z tym ze ceny przez ten rok podniosły się pewnie... Już minął tydzień od mojego maila Cóż - wolę zapłacić niż mieć problem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Nefer widzę że rozwijasz skrzydła i ruszasz do boju,już konkretnie w realu a nie na papierze.Powodzenia i trzymam kciuki dzielna Kobietko. Szkoda że u nas nie ma takiej nocnej pracy,też bym poszła bo należe do nocnych marków neferko może mi podpowiesz jak takiej pracy poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.06.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 No to widze, ze zaczynasz juz podejmowac prawidziwie budowlane decuzjie i budowlane masz dylematy Tylko wygladac prac ziemnych Co do narzekania na nadmiar zajec i problemow z siedzeniem w domu bez wynajdowania sobie dodatkowej pracy lub organiozoania wypadow w Polske na weekend - choruje na to od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Nefer widzę że rozwijasz skrzydła i ruszasz do boju,już konkretnie w realu a nie na papierze.Powodzenia i trzymam kciuki dzielna Kobietko. Szkoda że u nas nie ma takiej nocnej pracy,też bym poszła bo należe do nocnych marków neferko może mi podpowiesz jak takiej pracy poszukać? Kasiu, ja cały czas szukam porządnych ludzi do pracy tyle , że w W-wie Ale nigdy nie wiadomo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts