Nefer 21.09.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Nefer ja czekam na malarzy, na kolory To taki przelomowy mement w budowie. Po malowaniu to sie juz nie chce z tego domu wychodzić A Klimta szuka kolakao do sypialni Oj, Klimt jest bardzo modny teraz - praktycznie można kupić wszędzie Trochę się boję tego przełomu... W kwestii malowania - juz wiem, że żadnych szaleństw. Brył wewnątrz jest na tyle spokojna ale i ciekawa, że nie będę świarować kolorem. Salon i cała przestrzeń nad nim będzie prawdopodobnie biel złamana kremem. Właśnie zawiesił na wymianie doświadczeń pytanie o farby Benjamin Moore - moj panowie od G-K twierdzili, że genialna na g-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.09.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 część Nefercia i wszyscy pozostali.... klima wygląda superaśnie.... i bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko idzie do przodu....zgodnie z planem....moje plany póki co zawisły w próżni...i zostało mi jedynie czekać...aż się panowie wygrzebią ze swoją robotą... Nefercia - wczoraj, żeśmy się minęły u Maluszka.... widziałam tego szamana....ale nic nie powiem...bo zdaje się że to szaman na poziomie mojego p. D...i kciałam się letko przypomniec w sprawie katalogu... jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 część Nefercia i wszyscy pozostali.... klima wygląda superaśnie.... i bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko idzie do przodu....zgodnie z planem....moje plany póki co zawisły w próżni...i zostało mi jedynie czekać...aż się panowie wygrzebią ze swoją robotą... Nefercia - wczoraj, żeśmy się minęły u Maluszka.... widziałam tego szamana....ale nic nie powiem...bo zdaje się że to szaman na poziomie mojego p. D...i kciałam się letko przypomniec w sprawie katalogu... jak zdrówko? O kurde, znowu zapomniałam ciemnak o katalogu...przepraszam Cię bardzo. Na pewno jestem w środę o 9.30 na budowie - może wpadniesz ? Od 10.00 mam ciąg dalszy alarmiarzy. A potem jadę z Jolcią na rekonesans po sklepach. Anyway - z Jolą też spotykam się na budowie. Tak więc między 9.30 a 10.00 spokojnie możemy pogadać -jakbyś miała ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Hejka Neferka, fajna ta klima i Klimt też taka zgrabna i ponętna Ale zasuwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Hejka Neferka, fajna ta klima i Klimt też taka zgrabna i ponętna Ale zasuwasz Dziś podjechałam na budowę, bo w końcu kupiłam duży kosz na śmieci, i zmiotkę i worki na śmieci I przy okazji zrobiłam zdjęcia aparatem młodego - więc widać trochę lepiej Zaraz wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ju. Mnie też ta klima się podoba. Ale najważniejsze, że to najnowsza technologia, że kupę fajnych funkcji i grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 A zdradzisz jakiej firmy ta klima? Bo z tym grzaniem to super Czy na górze montujesz normalne grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Tak, będą też grzejniki - ale ajkby było zimno..... Wiem, przesadzam :) To klima LG z typu art cool galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Cześć Neferciu, nie wiem czy wiesz, że podczytuję Cię od czasu do czasu i cieszę się bardzo, że wszystko wreszcie idzie zgodnie z planem. Idziesz jak burza, ale tak właśnie sobie wyobrażałam Twoją budowę. Klima superaśna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Cześć Neferciu, nie wiem czy wiesz, że podczytuję Cię od czasu do czasu i cieszę się bardzo, że wszystko wreszcie idzie zgodnie z planem. Idziesz jak burza, ale tak właśnie sobie wyobrażałam Twoją budowę. Klima superaśna . Bardzo mi miło Soniczko, że zaglądasz do mnie Szczerze mówiąc wolałabym, żeby to jakoś jeszcze bardziej "burzowo" szło, ale budowa uczy cierpliwości... Zmobilizowałaś mnie do zrobienia listy kolejnych etapów :) Zaraz siadam i piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ale Ty jesteś zorganizowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ale Ty jesteś zorganizowana . To taka psychoterapia Jak zrobię sobie plan gry to wydaje mi się , że panuję nad tym Taka autoiluzja Już zrobiłam. Ostatnio mój plan kończy sie najdalej za 3 dni Straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Jak zrobię sobie plan gry to wydaje mi się , że panuję nad tym Taka autoiluzja Trochę mi ulżyło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 A, pytałaś o farby B. M., mamy nimi wymalowane jedno czy dwa pomieszczenia - fajne są i dobrze się nimi maluje. Potem zmieniłam na PARA, ale już nie pamiętam dlaczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 A, pytałaś o farby B. M., mamy nimi wymalowane jedno czy dwa pomieszczenia - fajne są i dobrze się nimi maluje. Potem zmieniłam na PARA, ale już nie pamiętam dlaczego . Kochana - przypomnij sobie, bo ja musze się zdecydować :) A jak ten Par ? Dobra, już wiem PARA kanada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Nie pamiętam , może chodziło o kolor , ale na pewno nie o jakość, bo B. M. to dobra farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 A ja zamiast ok najpierw OT Żelkobardzo ale to bardzo Ci współczuję. wiem jak strasznie podtruwające są takie wyrzuty sumienia. trzymam kciuki co by wszystko się szybko i dobrze skończyło. Nefer - klima super. wygląda dokładnie tak jak wyglądać miała. ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts