Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefer ja czekam na malarzy, na kolory :lol: To taki przelomowy mement w budowie. Po malowaniu to sie juz nie chce z tego domu wychodzić :wink: :lol:

A Klimta szuka kolakao do sypialni :lol:

Oj, Klimt jest bardzo modny teraz - praktycznie można kupić wszędzie :)

Trochę się boję tego przełomu...

W kwestii malowania - juz wiem, że żadnych szaleństw. Brył wewnątrz jest na tyle spokojna ale i ciekawa, że nie będę świarować kolorem.

Salon i cała przestrzeń nad nim będzie prawdopodobnie biel złamana kremem. Właśnie zawiesił na wymianie doświadczeń pytanie o farby Benjamin Moore - moj panowie od G-K twierdzili, że genialna na g-k.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

część Nefercia i wszyscy pozostali....

klima wygląda superaśnie.... i bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko idzie do przodu....zgodnie z planem....moje plany póki co zawisły w próżni...i zostało mi jedynie czekać...aż się panowie wygrzebią ze swoją robotą...

Nefercia - wczoraj, żeśmy się minęły u Maluszka.... widziałam tego szamana....ale nic nie powiem...bo zdaje się że to szaman na poziomie mojego p. D...i kciałam się letko przypomniec w sprawie katalogu... :oops:

jak zdrówko?

część Nefercia i wszyscy pozostali....

klima wygląda superaśnie.... i bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko idzie do przodu....zgodnie z planem....moje plany póki co zawisły w próżni...i zostało mi jedynie czekać...aż się panowie wygrzebią ze swoją robotą...

Nefercia - wczoraj, żeśmy się minęły u Maluszka.... widziałam tego szamana....ale nic nie powiem...bo zdaje się że to szaman na poziomie mojego p. D...i kciałam się letko przypomniec w sprawie katalogu... :oops:

jak zdrówko?

O kurde, znowu zapomniałam ciemnak o katalogu...przepraszam Cię bardzo.

Na pewno jestem w środę o 9.30 na budowie - może wpadniesz ?

Od 10.00 mam ciąg dalszy alarmiarzy. A potem jadę z Jolcią na rekonesans po sklepach. Anyway - z Jolą też spotykam się na budowie.

Tak więc między 9.30 a 10.00 spokojnie możemy pogadać -jakbyś miała ochotę.

Hejka Neferka,

fajna ta klima i Klimt też :D taka zgrabna i ponętna :wink:

Ale zasuwasz :o :lol:

Dziś podjechałam na budowę, bo w końcu kupiłam duży kosz na śmieci, i zmiotkę i worki na śmieci :)

I przy okazji zrobiłam zdjęcia aparatem młodego - więc widać trochę lepiej :)

Zaraz wkleję.

Cześć Neferciu, nie wiem czy wiesz, że podczytuję Cię od czasu do czasu :wink: i cieszę się bardzo, że wszystko wreszcie idzie zgodnie z planem.

Idziesz jak burza, ale tak właśnie sobie wyobrażałam Twoją budowę.

Klima superaśna :D .

Bardzo mi miło Soniczko, że zaglądasz do mnie :) Szczerze mówiąc wolałabym, żeby to jakoś jeszcze bardziej "burzowo" szło, ale budowa uczy cierpliwości...

Zmobilizowałaś mnie do zrobienia listy kolejnych etapów :):) Zaraz siadam i piszę:)

A, pytałaś o farby B. M., mamy nimi wymalowane jedno czy dwa pomieszczenia - fajne są i dobrze się nimi maluje.

Potem zmieniłam na PARA, ale już nie pamiętam dlaczego :roll: .

Kochana - przypomnij sobie, bo ja musze się zdecydować :):)

A jak ten Par ?

Dobra, już wiem PARA kanada :)

A ja zamiast ok najpierw OT

Żelko

bardzo ale to bardzo Ci współczuję. wiem jak strasznie podtruwające są takie wyrzuty sumienia. trzymam kciuki co by wszystko się szybko i dobrze skończyło.

Nefer - klima super. wygląda dokładnie tak jak wyglądać miała. ekstra.