Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia klima cudna ale to już mówiłam :D

plan pierwsza klasa :D Ty się nie przejmuj mnie jak szef ekipy co budować mają powiedział że trzy miesiące i chałupa pod dachem to jak sobie szybciochem na paluszkach :wink: dodałam to mi wyszło że niecały rok i dom stoi to mnie tak jakos w klacie zabolało kolanka mnie się zgły i słabo mi było totalny objaw paniki :lol: Ty to już na luzie powinnaś :wink:

Wuśka - no jakoś nie brałam opcji przeprowadzki pod uwagę :roll:

Brazunia - całe zycie zarządzam projetami, organizuję, przestawiam zasoby i ludzi z miejsca na miejsce, gaszę pożary - ale nigdy nie kończy się to przeprowadzką :)

Muszę sobie to przemyśleć.

W zasadzie to jest kilka plusów tej imprezy :

- zrobię porządek w szafach

- nie będę mieszkać koło kościoła (więc co niedziela nie będę uczestniczyć w każdej mszy od 8.00)

- nie będę mieszkac koło cmentarza - więc tydzień przed i tydzień po Wszystkich Świętych będę mogła zaparkowac .

- w ogóle nie będzie kłopotu z parkowaniem :)

- cisza i spokój.

Czy ja przekonuję samą siebie ? :lol: :lol: :o

Nefer, suuuuuuper ta klima :D

Muszę to w końcu na żywca zobaczyć :D

Dzięki za wizytę w sobotę :D

To ja dziękuję za towarzystwo.

Tówj tynk bardzo mi się podoba. Zdecydowanie ożywił dom. A jak dorzucisz drewno ... będzie super.

Ano musisz wpaść zobaczyći pomacać koniecznie :)

Nefer, suuuuuuper ta klima :D

Muszę to w końcu na żywca zobaczyć :D

Dzięki za wizytę w sobotę :D

To ja dziękuję za towarzystwo.

Tówj tynk bardzo mi się podoba. Zdecydowanie ożywił dom. A jak dorzucisz drewno ... będzie super

dziękuję bardzo za miłe słowa :D

ale czy drewno będzie w tym roku to nie wiem :roll: - ścięłam się nieźle w sobotę ze stolarzem. Nitu była świadkiem tego całego zajścia - bidulka. Opowiem szczegóły jak się spotkamy.

nic mnie przed tym nie powstrzyma :wink: :lol:

To moze tym razem umawiamy sie u Neferki i potem bez bladzenia pojedziemy do Ciebie Maluszku na chwilke z piesami sie poznac , moze nie bedzie padalo to na podworku posiedzimy . Zreszta Gotek to jedna wielka demolka i strach go do domu , na pokoje wpuscic :wink:

Moj Stary na koty bardzo uczulony i nie wejdzie do domu , bo nie da rady ze lzami w oczach , kichajac do domu dojechac :roll:

Tym razem o juz na 100% :D

Ladnie juz to wszystko wyglada , obstawam , ze przeprowadzke wpisac trzeba jak najszybciej na liste " do zrobienia" :p

To moze tym razem umawiamy sie u Neferki i potem bez bladzenia pojedziemy do Ciebie Maluszku na chwilke z piesami sie poznac , moze nie bedzie padalo to na podworku posiedzimy . Zreszta Gotek to jedna wielka demolka i strach go do domu , na pokoje wpuscic :wink:

Moj Stary na koty bardzo uczulony i nie wejdzie do domu , bo nie da rady ze lzami w oczach , kichajac do domu dojechac :roll:

Tym razem o juz na 100% :D

Ladnie juz to wszystko wyglada , obstawam , ze przeprowadzke wpisac trzeba jak najszybciej na liste " do zrobienia" :p

No od Waszej strony patrząc to najpierw ja po drodze, potem Maluszek a potem Nitubaga a potem..... Tola ? :):)