dobroszka 21.09.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Nefer Tu sie nie ma czego bać - po prostu wpisz sobie przeprowadzkę na zupełnym końcu swojej listy - oswajaj jako kolejne zadanie do wykonania. A jak już będziesz miała i światło i ciepło to się zrobi cud miód i prawdziwie domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Nefcia klima cudna ale to już mówiłam plan pierwsza klasa Ty się nie przejmuj mnie jak szef ekipy co budować mają powiedział że trzy miesiące i chałupa pod dachem to jak sobie szybciochem na paluszkach dodałam to mi wyszło że niecały rok i dom stoi to mnie tak jakos w klacie zabolało kolanka mnie się zgły i słabo mi było totalny objaw paniki Ty to już na luzie powinnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Chyba mnie to wszystko przeraża, bo powinnam zastanowić się kiedy przeprowadzka. A tego etapu w ogóle nie brałam pod uwagę ... To ja nieśmiało zapytam: po co Ty ten dom budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Wuśka - no jakoś nie brałam opcji przeprowadzki pod uwagę Brazunia - całe zycie zarządzam projetami, organizuję, przestawiam zasoby i ludzi z miejsca na miejsce, gaszę pożary - ale nigdy nie kończy się to przeprowadzką Muszę sobie to przemyśleć. W zasadzie to jest kilka plusów tej imprezy : - zrobię porządek w szafach - nie będę mieszkać koło kościoła (więc co niedziela nie będę uczestniczyć w każdej mszy od 8.00) - nie będę mieszkac koło cmentarza - więc tydzień przed i tydzień po Wszystkich Świętych będę mogła zaparkowac . - w ogóle nie będzie kłopotu z parkowaniem - cisza i spokój. Czy ja przekonuję samą siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dla mnie brzmi to bardzo przekonująco, szczególnie te msze i 1 listopada!!! Spiesz się Kobieto, zobaczysz jak będzie super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dla mnie brzmi to bardzo przekonująco, szczególnie te msze i 1 listopada!!! Spiesz się Kobieto, zobaczysz jak będzie super!!! dooobra ( powiedziała z lekką obawą w głosie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.09.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 masz tu Kobieto pomoc naukową coby się wcześniej przeprowadzkowo przygotować http://www.youtube.com/watch?v=sCvzqIyBuHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Noooo teraz to ja już wszystko wiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Nefer, potraktuj rzecz jako kolejny projekt - pod nazwą Przeprowadzka. Fajne klimy masz. Wybierasz już płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Neferciu a zdążysz przed tym 1 listopada uciec? Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Neferciu a zdążysz przed tym 1 listopada uciec? Dzieńdoberek nie mam najmnijeszych szans Ale to nic - przeżyłam to 39 razy przeżyję i czterdziesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Nefer, suuuuuuper ta klima Muszę to w końcu na żywca zobaczyć Dzięki za wizytę w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Nefer, suuuuuuper ta klima Muszę to w końcu na żywca zobaczyć Dzięki za wizytę w sobotę To ja dziękuję za towarzystwo. Tówj tynk bardzo mi się podoba. Zdecydowanie ożywił dom. A jak dorzucisz drewno ... będzie super. Ano musisz wpaść zobaczyći pomacać koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Nefer, suuuuuuper ta klima Muszę to w końcu na żywca zobaczyć Dzięki za wizytę w sobotę To ja dziękuję za towarzystwo. Tówj tynk bardzo mi się podoba. Zdecydowanie ożywił dom. A jak dorzucisz drewno ... będzie super dziękuję bardzo za miłe słowa ale czy drewno będzie w tym roku to nie wiem - ścięłam się nieźle w sobotę ze stolarzem. Nitu była świadkiem tego całego zajścia - bidulka. Opowiem szczegóły jak się spotkamy. Ano musisz wpaść zobaczyći pomacać koniecznie nic mnie przed tym nie powstrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Nie jeden stolarz na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ale cholerka ma moje 18 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no to argument przeciwko zmianie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ano musisz wpaść zobaczyći pomacać koniecznie nic mnie przed tym nie powstrzyma To moze tym razem umawiamy sie u Neferki i potem bez bladzenia pojedziemy do Ciebie Maluszku na chwilke z piesami sie poznac , moze nie bedzie padalo to na podworku posiedzimy . Zreszta Gotek to jedna wielka demolka i strach go do domu , na pokoje wpuscic Moj Stary na koty bardzo uczulony i nie wejdzie do domu , bo nie da rady ze lzami w oczach , kichajac do domu dojechac Tym razem o juz na 100% Ladnie juz to wszystko wyglada , obstawam , ze przeprowadzke wpisac trzeba jak najszybciej na liste " do zrobienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ponieważ narazie nic mądrego nie mam do powiedzenia, to się tylko przywitam. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ano musisz wpaść zobaczyći pomacać koniecznie nic mnie przed tym nie powstrzyma To moze tym razem umawiamy sie u Neferki i potem bez bladzenia pojedziemy do Ciebie Maluszku na chwilke z piesami sie poznac , moze nie bedzie padalo to na podworku posiedzimy . Zreszta Gotek to jedna wielka demolka i strach go do domu , na pokoje wpuscic Moj Stary na koty bardzo uczulony i nie wejdzie do domu , bo nie da rady ze lzami w oczach , kichajac do domu dojechac Tym razem o juz na 100% Ladnie juz to wszystko wyglada , obstawam , ze przeprowadzke wpisac trzeba jak najszybciej na liste " do zrobienia" No od Waszej strony patrząc to najpierw ja po drodze, potem Maluszek a potem Nitubaga a potem..... Tola ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts