Nefer 22.09.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ponieważ narazie nic mądrego nie mam do powiedzenia, to się tylko przywitam. Dzień dobry Jak to dobrze z mądrym pogadać : Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ano musisz wpaść zobaczyći pomacać koniecznie nic mnie przed tym nie powstrzyma To moze tym razem umawiamy sie u Neferki i potem bez bladzenia pojedziemy do Ciebie Maluszku na chwilke z piesami sie poznac , moze nie bedzie padalo to na podworku posiedzimy . Zreszta Gotek to jedna wielka demolka i strach go do domu , na pokoje wpuscic Moj Stary na koty bardzo uczulony i nie wejdzie do domu , bo nie da rady ze lzami w oczach , kichajac do domu dojechac Tym razem o juz na 100% Ladnie juz to wszystko wyglada , obstawam , ze przeprowadzke wpisac trzeba jak najszybciej na liste " do zrobienia" możemy się tak umówić - pod warunkiem, że Nefer będzie nas chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ano musisz wpaść zobaczyći pomacać koniecznie nic mnie przed tym nie powstrzyma To moze tym razem umawiamy sie u Neferki i potem bez bladzenia pojedziemy do Ciebie Maluszku na chwilke z piesami sie poznac , moze nie bedzie padalo to na podworku posiedzimy . Zreszta Gotek to jedna wielka demolka i strach go do domu , na pokoje wpuscic Moj Stary na koty bardzo uczulony i nie wejdzie do domu , bo nie da rady ze lzami w oczach , kichajac do domu dojechac Tym razem o juz na 100% Ladnie juz to wszystko wyglada , obstawam , ze przeprowadzke wpisac trzeba jak najszybciej na liste " do zrobienia" No od Waszej strony patrząc to najpierw ja po drodze, potem Maluszek a potem Nitubaga a potem..... Tola ? :) to jest dobra kolejność :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 możemy się tak umówić - pod warunkiem, że Nefer będzie nas chciała Zechce , nie zechce , zawsze mozna postac , popalic papierosy i odjechac No to my umowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 możemy się tak umówić - pod warunkiem, że Nefer będzie nas chciała Zechce , nie zechce , zawsze mozna postac , popalic papierosy i odjechac No to my umowieni Gupie :) Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 możemy się tak umówić - pod warunkiem, że Nefer będzie nas chciała Zechce , nie zechce , zawsze mozna postac , popalic papierosy i odjechac No to my umowieni Gupie :) Zapraszam czyli co ja mam przyjechać do Nefer czy obie przyjedziecie do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Czasami zaluje, ze nie mieszkam w Warszawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 bo my jesteśmy pierdoły zamiast też się umówić to tylko zazdrościmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 22.09.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Czasami zaluje, ze nie mieszkam w Warszawie.. dobrze, że tylko czasami Nefer pięknie wygląda ta klima trochę się obawiam wypowiadać w sprawie półek, bo wszyscy zgodnie się nimi zachwycili , a ja sobie od razu pomyślałam o ich odkurzaniu. Jakoś ostatnio taka przyziemna jestem , ale jeśli masz stałą pomoc w temacie odkurzania to są po prostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 efilo i to jest mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Nefer, suuuuuuper ta klima Muszę to w końcu na żywca zobaczyć Dzięki za wizytę w sobotę To ja dziękuję za towarzystwo. Tówj tynk bardzo mi się podoba. Zdecydowanie ożywił dom. A jak dorzucisz drewno ... będzie super dziękuję bardzo za miłe słowa ale czy drewno będzie w tym roku to nie wiem - ścięłam się nieźle w sobotę ze stolarzem. Nitu była świadkiem tego całego zajścia - bidulka. Opowiem szczegóły jak się spotkamy. Ano musisz wpaść zobaczyći pomacać koniecznie nic mnie przed tym nie powstrzyma cześć kobitki... wcale nie taka bidulka - zahartowana już jestem przez moich orłów....więc mi to nie straszne....rzekłabym nawet, że zaczynam się uodparniać...... co do spotkania to koniecznie - tylko ja do ok. czwartku jestem uziemiona...no chyba, że z moimi brysiami....na chwilkę do Was przycupnę...niestety mają katary...niby nic, ale do czwartku mamy szlaban na przedszkole by sie do końca nie rozchorować...ale za to spacery mamy wskazane.... a o klimie to nic nie mówię....bo strasznie zazdrosnym okiem na nią patrze i już szukam gdzie by tu takową u siebie zainstalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Czasami zaluje, ze nie mieszkam w Warszawie.. dobrze, że tylko czasami Nefer pięknie wygląda ta klima trochę się obawiam wypowiadać w sprawie półek, bo wszyscy zgodnie się nimi zachwycili , a ja sobie od razu pomyślałam o ich odkurzaniu. Jakoś ostatnio taka przyziemna jestem , ale jeśli masz stałą pomoc w temacie odkurzania to są po prostu super NIe ma czajenia Czekam na wszystkie komentarze Mam pomoc - to prawda Ale pracuję nad usprawnieniem procesu ( może wężem ogrodowym ??) A pomoc jakąś tam mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 a o klimie to nic nie mówię....bo strasznie zazdrosnym okiem na nią patrze i już szukam gdzie by tu takową u siebie zainstalować... kto jak kto, ale Ty to masz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.09.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 A czy ja to wkoncu kiedyś bede mógł zalecieć czy nie bo albo nikogo nie ma albo głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 A czy ja to wkoncu kiedyś bede mógł zalecieć czy nie bo albo nikogo nie ma albo głowa boli Środa 9.00 odpowiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.09.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 To się nazywa kobieca intuicja jedna godzina z całego tygodnia o której nie mogę być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 To się nazywa kobieca intuicja jedna godzina z całego tygodnia o której nie mogę być No to niezła jestem Sobota się szukuje w większym towarzystwie. Jak nie boisz się RRmi i Maluszka - to dam znać o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.09.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Strachliwy to ja taki nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Strachliwy to ja taki nie jestem Nooo nie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.09.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Pozory mylą ..ale nie jestem Czekam z niecierpliwością!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts