Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ano musisz wpaść zobaczyći pomacać koniecznie :)

nic mnie przed tym nie powstrzyma :wink: :lol:

To moze tym razem umawiamy sie u Neferki i potem bez bladzenia pojedziemy do Ciebie Maluszku na chwilke z piesami sie poznac , moze nie bedzie padalo to na podworku posiedzimy . Zreszta Gotek to jedna wielka demolka i strach go do domu , na pokoje wpuscic :wink:

Moj Stary na koty bardzo uczulony i nie wejdzie do domu , bo nie da rady ze lzami w oczach , kichajac do domu dojechac :roll:

Tym razem o juz na 100% :D

Ladnie juz to wszystko wyglada , obstawam , ze przeprowadzke wpisac trzeba jak najszybciej na liste " do zrobienia" :p

możemy się tak umówić - pod warunkiem, że Nefer będzie nas chciała :D

To moze tym razem umawiamy sie u Neferki i potem bez bladzenia pojedziemy do Ciebie Maluszku na chwilke z piesami sie poznac , moze nie bedzie padalo to na podworku posiedzimy . Zreszta Gotek to jedna wielka demolka i strach go do domu , na pokoje wpuscic :wink:

Moj Stary na koty bardzo uczulony i nie wejdzie do domu , bo nie da rady ze lzami w oczach , kichajac do domu dojechac :roll:

Tym razem o juz na 100% :D

Ladnie juz to wszystko wyglada , obstawam , ze przeprowadzke wpisac trzeba jak najszybciej na liste " do zrobienia" :p

No od Waszej strony patrząc to najpierw ja po drodze, potem Maluszek a potem Nitubaga a potem..... Tola ? :):)

to jest dobra kolejność :D :D :D

Czasami zaluje, ze nie mieszkam w Warszawie.. :roll:

dobrze, że tylko czasami ;)

Nefer pięknie wygląda ta klima :)

trochę się obawiam wypowiadać w sprawie półek, bo wszyscy zgodnie się nimi zachwycili :-? , a ja sobie od razu pomyślałam o ich odkurzaniu.

Jakoś ostatnio taka przyziemna jestem :roll:, ale jeśli masz stałą pomoc w temacie odkurzania ;) to są po prostu super :D

Nefer, suuuuuuper ta klima :D

Muszę to w końcu na żywca zobaczyć :D

Dzięki za wizytę w sobotę :D

To ja dziękuję za towarzystwo.

Tówj tynk bardzo mi się podoba. Zdecydowanie ożywił dom. A jak dorzucisz drewno ... będzie super

dziękuję bardzo za miłe słowa :D

ale czy drewno będzie w tym roku to nie wiem :roll: - ścięłam się nieźle w sobotę ze stolarzem. Nitu była świadkiem tego całego zajścia - bidulka. Opowiem szczegóły jak się spotkamy.

cześć kobitki...

wcale nie taka bidulka - zahartowana już jestem przez moich orłów....więc mi to nie straszne....rzekłabym nawet, że zaczynam się uodparniać...:o...

co do spotkania to koniecznie - tylko ja do ok. czwartku jestem uziemiona...no chyba, że z moimi brysiami....na chwilkę do Was przycupnę...niestety mają katary...niby nic, ale do czwartku mamy szlaban na przedszkole by sie do końca nie rozchorować...ale za to spacery mamy wskazane....

a o klimie to nic nie mówię....bo strasznie zazdrosnym okiem na nią patrze i już szukam gdzie by tu takową u siebie zainstalować...

:wink:

Czasami zaluje, ze nie mieszkam w Warszawie.. :roll:

dobrze, że tylko czasami ;)

Nefer pięknie wygląda ta klima :)

trochę się obawiam wypowiadać w sprawie półek, bo wszyscy zgodnie się nimi zachwycili :-? , a ja sobie od razu pomyślałam o ich odkurzaniu.

Jakoś ostatnio taka przyziemna jestem :roll:, ale jeśli masz stałą pomoc w temacie odkurzania ;) to są po prostu super :D

NIe ma czajenia :) Czekam na wszystkie komentarze :)

Mam pomoc - to prawda :) Ale pracuję nad usprawnieniem procesu ( może wężem ogrodowym ??)

A pomoc jakąś tam mam ...