Nefer 22.09.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Myyyysza ale mnie rozbawiłas :) Mój dorobek jest wprost proporcjonalny do mojej tu bytności. Ja już z dinozaurów jestem :) A Ty strzeliłas kolejną stronkę komentarzy - masz dobrą rękę - mam nadzieję, że tu zagościsz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ło matko , chwilę mnie tu nie było , a tu jakiś zjazd i to z królikiem-mordercą w roli głównej...czy to już sabat czarownic czy tylko niewinne spotkanie na domku macanie ? Dario trzymam kciuki za Twój brzuszek - mam nadzieję,że szybko Ci pójdzie i już niedługo bedziesz przytulała swoją dzidzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 o i dane mi bylo rozpoczac ostatnią z dwucyfrowych stroniczek w Twoim dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ło matko , chwilę mnie tu nie było , a tu jakiś zjazd i to z królikiem-mordercą w roli głównej...czy to już sabat czarownic czy tylko niewinne spotkanie na domku macanie ? Dario trzymam kciuki za Twój brzuszek - mam nadzieję,że szybko Ci pójdzie i już niedługo bedziesz przytulała swoją dzidzię NIewinne macanie. Jeszcze nie wiemy kogo - Kamyka, Królia-Mordercy, NItubagi czy męża Rrmi , a może Rrmi , a może jej pięknego psiaka ? - się okaże :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Moja chora wyobraźnia podpowiada mi , że przyjadą wszyscy i każdy coś/kogoś macnie No i wtedy już nie brzmi tak niewinnie to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Moja chora wyobraźnia podpowiada mi , że przyjadą wszyscy i każdy coś/kogoś macnie No i wtedy już nie brzmi tak niewinnie to wszystko Nooo może nie będzie niewinnie, ale fajnie będzie Wpadnij - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Moja chora wyobraźnia podpowiada mi , że przyjadą wszyscy i każdy coś/kogoś macnie No i wtedy już nie brzmi tak niewinnie to wszystko kurcze moja przeklęta plastyczna wyobraźnia Nefcia zupełnie nie mam pretekstu coby do Warszawy skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Moja chora wyobraźnia podpowiada mi , że przyjadą wszyscy i każdy coś/kogoś macnie No i wtedy już nie brzmi tak niewinnie to wszystko kurcze moja przeklęta plastyczna wyobraźnia Nefcia zupełnie nie mam pretekstu coby do Warszawy skoczyć wu a gdzie znajdziesz lepszy pretekst niz takie spotkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Moja chora wyobraźnia podpowiada mi , że przyjadą wszyscy i każdy coś/kogoś macnie No i wtedy już nie brzmi tak niewinnie to wszystko kurcze moja przeklęta plastyczna wyobraźnia Nefcia zupełnie nie mam pretekstu coby do Warszawy skoczyć Przemyśl to :) Nie musi być dziś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.09.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dobroszka, dzięki czy ja dobrze kojarzę.. chyba miałaś inny avatar? Ten nie rzucił mi się w oczy, a się rzuca Neferciu, poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dobroszka, dzięki czy ja dobrze kojarzę.. chyba miałaś inny avatar? Ten nie rzucił mi się w oczy, a się rzuca Neferciu, poprawi Wirtualnie głaszczę CIę po brzuszku i uciekam spać Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dobroszka, dzięki czy ja dobrze kojarzę.. chyba miałaś inny avatar? Ten nie rzucił mi się w oczy, a się rzuca Neferciu, poprawi Tak jest sokole oko .Najpierw miałam swoją fotkę , potem ludzika desperata i teraz to . Ten już jest trzeci i nie mówię,że ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.09.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Moja chora wyobraźnia podpowiada mi , że przyjadą wszyscy i każdy coś/kogoś macnie No i wtedy już nie brzmi tak niewinnie to wszystko Nooo może nie będzie niewinnie, ale fajnie będzie Wpadnij - zobaczysz Jakieś nam się plany weekendowe kroją na sobotę , ale daj znać o której ten zlot , to może dolecę na miotle choć na moment. Tylko ja sie tak troszkę wstydzę , bo się wszystkie tak długo i dobrze znacie , a ja taka zielona pomiędzy Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dobroszka, dzięki czy ja dobrze kojarzę.. chyba miałaś inny avatar? Ten nie rzucił mi się w oczy, a się rzuca Neferciu, poprawi Tak jest sokole oko .Najpierw miałam swoją fotkę , potem ludzika desperata i teraz to . Ten już jest trzeci i nie mówię,że ostatni. ale ten napewno zostanie w pamięci bardzo, bardzo mi przypadł do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Neferciu ja to tak na pewno słowo zucha się do Warszawy wybiorę w odwiedzinki do Ciebie ale to już pewnikiem jak się wprowadzisz i to też pod warunkiem że na wejściu dostanę wiadro coby Ci wszystkiego nie obślinić z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 22.09.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witaj Nefer Twój dziennik w wielką przyjemnością podczytuję już od dawna i aż do dziś siedziałam cichutko, no ale teraz to nie mogę.... zobaczyłam u Ciebie Klimta i aż mi się cieplutko zrobiło koło serca marzę o nim już od dawna (o obrazie a nie o s.p. Klimcie ) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.09.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Co siem będziesz wstydzić ja tam nowy jestem a na liście do "macania"pierwszy i siem nie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.09.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dobroszka, dzięki czy ja dobrze kojarzę.. chyba miałaś inny avatar? Ten nie rzucił mi się w oczy, a się rzuca Neferciu, poprawi Tak jest sokole oko .Najpierw miałam swoją fotkę , potem ludzika desperata i teraz to . Ten już jest trzeci i nie mówię,że ostatni. ale ten napewno zostanie w pamięci bardzo, bardzo mi przypadł do gustu Dzięki Dario - to może zostanę z nim na dłużej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Moja chora wyobraźnia podpowiada mi , że przyjadą wszyscy i każdy coś/kogoś macnie No i wtedy już nie brzmi tak niewinnie to wszystko Nooo może nie będzie niewinnie, ale fajnie będzie Wpadnij - zobaczysz Jakieś nam się plany weekendowe kroją na sobotę , ale daj znać o której ten zlot , to może dolecę na miotle choć na moment. Tylko ja sie tak troszkę wstydzę , bo się wszystkie tak długo i dobrze znacie , a ja taka zielona pomiędzy Wami NIe wszystkie i nie długo :) Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.09.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Co siem będziesz wstydzić ja tam nowy jestem a na liście do "macania"pierwszy i siem nie wstydzę A w ogóle to są faceci co się macać wstydzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts