Nefer 22.09.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witaj Nefer Twój dziennik w wielką przyjemnością podczytuję już od dawna i aż do dziś siedziałam cichutko, no ale teraz to nie mogę.... zobaczyłam u Ciebie Klimta i aż mi się cieplutko zrobiło koło serca marzę o nim już od dawna (o obrazie a nie o s.p. Klimcie ) pozdrawiam serdecznie Grzebiuszka Miło mi CIę widzieć - wpadaj częściej Klimt fajny jest Ale dwa Klimty to za dużo - więc jeden pójdzie pod nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Co siem będziesz wstydzić ja tam nowy jestem a na liście do "macania"pierwszy i siem nie wstydzę Jesssso - co za rozczarowanie Cię czeka faaaaaaaaaaacet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 nie ma się co wstydać Nefcia jest dusza człowiek wszytkich do serca przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Neferciu ja to tak na pewno słowo zucha się do Warszawy wybiorę w odwiedzinki do Ciebie ale to już pewnikiem jak się wprowadzisz i to też pod warunkiem że na wejściu dostanę wiadro coby Ci wszystkiego nie obślinić z wrażenia Ok- trzyma Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.09.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 nie ma się co wstydać Nefcia jest dusza człowiek wszytkich do serca przygarnie no co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dooobra to ja idę - nie umiem reagować prawidłowo na komplementy Bo ja strasznie wredna suka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ja też jestem zołza, ale to zależy dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jeesssuuu co ja tu robię???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ja też jestem zołza, ale to zależy dla kogo Noooo taaaaa na naszą "uwagę" trzeba sobie zasłużyć, nie ? Papapappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jeesssuuu co ja tu robię???? Ryzykujesz papapa Neferciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Bo ja strasznie wredna suka jestem Kolejne podejście robisz do tej PR-owej gadki a i tak nikt Ci nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.09.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jeesssuuu co ja tu robię???? Ryzykujesz papapa Neferciu [/quote Casami ryzyko siem opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.09.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jeśli nie podejmujesz żadnego ryzyka, ryzykujesz jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nefer Nefer, ciekawe czy przespałas dzisiejsza noc po tych wszystkich slodkosciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Moja chora wyobraźnia podpowiada mi , że przyjadą wszyscy i każdy coś/kogoś macnie No i wtedy już nie brzmi tak niewinnie to wszystko Nooo może nie będzie niewinnie, ale fajnie będzie Wpadnij - zobaczysz Jakieś nam się plany weekendowe kroją na sobotę , ale daj znać o której ten zlot , to może dolecę na miotle choć na moment. Tylko ja sie tak troszkę wstydzę , bo się wszystkie tak długo i dobrze znacie , a ja taka zielona pomiędzy Wami NIe wszystkie i nie długo :) Dam znać. o której się spotykamy? Czy ja też mam wziąć ze sobą obstawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nefer Nefer, ciekawe czy przespałas dzisiejsza noc po tych wszystkich slodkosciach? Mowa - znowu obudziłam się piękniejsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 o której się spotykamy? Czy ja też mam wziąć ze sobą obstawę Ustawimy się pod Rrmi chyba (ona ma najdalej) Nie bierz obstawy :) Bedzie zabawniej Chyba , że Sułka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dzień dobry.... widzę, że na ten zlot coraz więcej czarownic się szykuje - bardzo dobrze.... Dobroszko - ja osobiście znam tylko Maluszka i gospodynię....więc spokojnie....a w razie kłopotów zrobimy sobie plakietki kto jest kto i luzik.... Nefercia mam pytanie z serii interesownych - kaj i za ile zakupiłaś ten kontener na śmieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 o której się spotykamy? Czy ja też mam wziąć ze sobą obstawę Ustawimy się pod Rrmi chyba (ona ma najdalej) Nie bierz obstawy :) Bedzie zabawniej Chyba , że Sułka ... Szkoda by było przeznaczyć Sułka na zagryzienie przez Kamykowego kjujika ale mogę przynieść Mufkę - ona sobie z nim poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dzień dobry.... Nefercia mam pytanie z serii interesownych - kaj i za ile zakupiłaś ten kontener na śmieci? Praktiker przy M1. Po lewej stronie (ogród a potem w prawo i na ścianie stoją). Chyba jakieś sto kikadziesiąt pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts