Nefer 23.09.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 o której się spotykamy? Czy ja też mam wziąć ze sobą obstawę Ustawimy się pod Rrmi chyba (ona ma najdalej) Nie bierz obstawy :) Bedzie zabawniej Chyba , że Sułka ... Szkoda by było przeznaczyć Sułka na zagryzienie przez Kamykowego kjujika ale mogę przynieść Mufkę - ona sobie z nim poradzi No Złoty Kot sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 żal dupe ściska i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 no dzień dobry chciałam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 o której się spotykamy? Czy ja też mam wziąć ze sobą obstawę Ustawimy się pod Rrmi chyba (ona ma najdalej) Nie bierz obstawy :) Bedzie zabawniej Chyba , że Sułka ... Szkoda by było przeznaczyć Sułka na zagryzienie przez Kamykowego kjujika ale mogę przynieść Mufkę - ona sobie z nim poradzi No Złoty Kot sobie poradzi Wszak da wszystkim radę żal dupe ściska i tyle niech nie ściska tylko przyjeżdżaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 żal dupe ściska i tyle Eeeeeeeee przecież nie mieszkasz w Australii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 żal dupe ściska i tyle Eeeeeeeee przecież nie mieszkasz w Australii a tam wszystkim tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Efilo mi tez sciska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dzień dobry.... Nefercia mam pytanie z serii interesownych - kaj i za ile zakupiłaś ten kontener na śmieci? Praktiker przy M1. Po lewej stronie (ogród a potem w prawo i na ścianie stoją). Chyba jakieś sto kikadziesiąt pln. Nefercia - dzięki....dziś wybieram się na wizytację to zajadę do praktikera - zobaczę co jest....u mnie też by się taki przydał.... muszę powiedzieć, że mam z Tobą strasznie wygodnie Twój etap budowy jest ciut przed moim - a potrzeby mamy niemal identyczne....więc jesteś moją skarbnicą wiedzy wszelakiej...bużka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 żal dupe ściska i tyle Eeeeeeeee przecież nie mieszkasz w Australii a tam wszystkim tak źle? Nie, stamtąd wszędzie daleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nefercia - dzięki....dziś wybieram się na wizytację to zajadę do praktikera - zobaczę co jest....u mnie też by się taki przydał.... muszę powiedzieć, że mam z Tobą strasznie wygodnie Twój etap budowy jest ciut przed moim - a potrzeby mamy niemal identyczne....więc jesteś moją skarbnicą wiedzy wszelakiej...bużka.... I wzajemnie - jak zacznę z ogrodem to poproszę o namiary na te wałki i inne siewniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nefercia - dzięki....dziś wybieram się na wizytację to zajadę do praktikera - zobaczę co jest....u mnie też by się taki przydał.... muszę powiedzieć, że mam z Tobą strasznie wygodnie Twój etap budowy jest ciut przed moim - a potrzeby mamy niemal identyczne....więc jesteś moją skarbnicą wiedzy wszelakiej...bużka.... I wzajemnie - jak zacznę z ogrodem to poproszę o namiary na te wałki i inne siewniki się rozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 dzień dobr Nefercia jak zwykle chce żeby źle o niej myśleć sorki kobietko na każdym kroku wyłazi z Ciebie sama słodycz więc skończ z tymi kalumniami względem własnej osoby bo i tak nikt w to nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 wu nie widziałaś Neferci podczas walki z bankiem a właściwie panem wyceniaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 żal dupe ściska i tyle Eeeeeeeee przecież nie mieszkasz w Australii a tam wszystkim tak źle? Nie, stamtąd wszędzie daleko ... Ale nawet bomba atomowa do nich nie dotrze Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 żal dupe ściska i tyle Eeeeeeeee przecież nie mieszkasz w Australii a tam wszystkim tak źle? Nie, stamtąd wszędzie daleko ... Ale nawet bomba atomowa do nich nie dotrze Dzień dobry tyż prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.09.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 żal dupe ściska i tyle "always look on the bright side of life" - przynajmniej wyrobisz sobie mięśnie sama wiesz czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 wu nie widziałaś Neferci podczas walki z bankiem a właściwie panem wyceniaczem Wyszło moje prawdziwe "ja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 i teraz wszyscy się boją odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.09.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No to ja sie odwaze Czy myslicie , ze okolo godz. 13 bedzie ok ? Na pewno nie wczesniej , moze to i tak za wczesnie , no ale mamy z Gospodynia to i owo a pozniej do Maluszka na chwileczke , wiec czas zleci szybko. Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No to ja sie odwaze Czy myslicie , ze okolo godz. 13 bedzie ok ? Na pewno nie wczesniej , moze to i tak za wczesnie , no ale mamy z Gospodynia to i owo a pozniej do Maluszka na chwileczke , wiec czas zleci szybko. Co Wy na to ? Dla mnie cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts