wu 24.09.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 normalnie ludzie się uwzięli mnie dzisiaj doprowadzać do rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.09.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 pogryż ich!!!!!! Albo udaj że nic Cię dzisaij nie zaskoczy i luzik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 kamyczku to między innymi o Tobie jedna milutka się chwali że ma słońce a u mnie leje Ty że masz wolne do poniedziałku czarna rozpacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 dzień dobry....... otóż po wczorajszym spadku hormonu szczęścia, dziś mam jego wulkaniczny wybuch.....spytacie czemu? aaaaaaaaaaaa to zapraszam do dziennika? ale ze mnie zołza...nie ? a teraz zwrot do Gospodyni - droga Neferciu, odniosłam moralne zwycięztwo nad depesiami.... ale w związku z tym muszę, ale to musze się jakoś z Tobą zobaczyć....może jakoś jutro? ja nie wiem jakie Ty masz plany na swoją bytność na budowie....więc po to piszę....no i ten wiesz..........katalog ....... a kosza wczoraj nie kupiłam bo akurat wczoraj praktiker miał inwentaryzację brrrrrr a wszystkim życzę miłego dnia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.09.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Neferka wszystkiego dobrego z okazji setki http://www.przemyslanin.pl/art_foto/00/barman_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 inwentaryzacja w trakcie roku? bezczelność normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.09.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A ja na SETKĘ z kwiatkami przyszłam http://www.kwiatynaslub.pl/i/szczegolne_okazje/kompozycje/img/okazje12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 inwentaryzacja w trakcie roku? bezczelność normalnie! no a ja właśnie męza przemogłam i wyraził zgodę na zakup kosza na śmieci.... i już już bym u nich zostawiła prawie 200 pln....a tu taki niefart... Nefercia gratuluję setki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Sama wybierałaś płytki do tej łazienki , czy Twoi dwaj Panowie uczestniczyli? Bardzo zdecydowana ta łazienka , taka...męska , podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ta brązowa z kołami mi się podoba. Fajna, taka inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam Wszystkich serdecznie. Dzięki za setkowe życzenia I tak to Wasza WINA :) Nitubaga Jutro jestem ok. 9.30 - panowie łaskawie parapety mi założą w prawidłowych miejscach A jak nie to w piątek ok. południa ( ale to się okażę) i oczywiście w sobotę o 13.00 udzielam audiencji :) Magi i ja Ciebie 2 :) Dobroszko Z moimi facetami ustaliłam, że ma być czerwono czarna. Ale wybierałam sama - a właściwie z moją Jola. Ona to ma miejsca..... Depesiu nawet nie wiesz jak mi źle,że u Ciebie nie byłam. Raz - towarzystwo zacne. Dwa - tęskno mi za Tobą ... Trzy - bokami już robię i chciałam trochę odpocząć. Cztery - nie pamiętam kiedy byłam w lesie Ale mam nadzieję, że to nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No jak ja pisałam o męskiej łazience to w dzienniku była tylko pierwsza fota , a tam widzę cudowne rozmnożenie Ta brązowa z kołami tyz pikna , ale bardziej kobieca jest dla mnie. Fajny rozmiar tych gładkich kafli - lubię takie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.09.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Nefer łaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłł Gratuluje odwagi Bardzo fajne łazienki wyjdą aha..............i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 noooo proszem paniom..... bardzo duże postępy jak na jeden dzień.... jakie łazienki i w dodatku bardzo odważne - jak dla mnie piękne, ale nie wiem czy nie zbyt odważne....nie jestem pewna czy dobrze bym sie w takich na dłuższy czas czuła.... natomiast, jeśli czujesz, że są w Twoim typie - to super, bo wyglądają zajebiście... Jeśli będziesz jutro to jak z bąkami dam radę to podjadę - a jak nie to pewnie ta sobota...i zdradź gdzie Cie ta Jola prowadza.... jeśli to nie jakiś pilnie strzeżony sekret.... a te płytki do teściów to tylko próbka koloru czy są w takim wymiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ta brązowa z kołami jest ekstra Jestem strasznie ciekawa jak wyjdzie Twoja łazienka. Z opisu wynika, że będzie super Neferko, Jolkę to ja chyba jednak Ci kiedyś tam podkradnę, co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No jak ja pisałam o męskiej łazience to w dzienniku była tylko pierwsza fota , a tam widzę cudowne rozmnożenie Ta brązowa z kołami tyz pikna , ale bardziej kobieca jest dla mnie. Fajny rozmiar tych gładkich kafli - lubię takie duże Bardzo piekna jest ta z kołami - musiałam Wam ją pokazać. Ale ... nie wiedzę jej nigdzie ...poza ..... sypialnią na ścianie Zapytacie - głupia ? A może by tak pojechać ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No jak ja pisałam o męskiej łazience to w dzienniku była tylko pierwsza fota , a tam widzę cudowne rozmnożenie Ta brązowa z kołami tyz pikna , ale bardziej kobieca jest dla mnie. Fajny rozmiar tych gładkich kafli - lubię takie duże Bardzo piekna jest ta z kołami - musiałam Wam ją pokazać. Ale ... nie wiedzę jej nigdzie ...poza ..... sypialnią na ścianie Zapytacie - głupia ? A może by tak pojechać ????? Kochana , a kto twierdzi , że musimy być tacy do bólu konwencjonalni..Piękne wnętrza najczęściej należą do ODWAŻNYCH !! No kurczę , jaka sentencja mi wyszła - może ją w podpisie machnę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No jak ja pisałam o męskiej łazience to w dzienniku była tylko pierwsza fota , a tam widzę cudowne rozmnożenie Ta brązowa z kołami tyz pikna , ale bardziej kobieca jest dla mnie. Fajny rozmiar tych gładkich kafli - lubię takie duże Bardzo piekna jest ta z kołami - musiałam Wam ją pokazać. Ale ... nie wiedzę jej nigdzie ...poza ..... sypialnią na ścianie Zapytacie - głupia ? A może by tak pojechać ????? ale to wcale nie jest zły pomysł....ja widziałam piękne wnętrza właśnie całe w płytkach....tyle, że to u nas jeszcze nie bardzo jest popularne, bo jak płytki to sterotypowo łazienka i kuchnia.....no ewentualnie kotłownia...ale teraz robią już takie cuda, że i w sypialni też wyglądają nietuzinkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Oglądałam też płytki Rako .Czeskie- w dobrej cenie - a ładne. Nie wszystkie , ale niektóre naprawde super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Nefer łaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłł Gratuluje odwagi Bardzo fajne łazienki wyjdą aha..............i gratulacje Hmmm Najgorzej, że jak pytam o jakieś płytki to pani wybałusza oczy i mówi : - Ojej, jeszcze nikt o nie nie pytał. - Ojej, jeszcze nikomu ich nie sprzedałam... Zaczynam mieć problem - mam kiepski gust ? Kurde no........... Nie chcę mieć tak jak w katalogu.. chcę inaczej.. Ah ! Widziałam bajeczną płytkę- PERŁOWĄ , ale tak naprawdę perłową - bajka - tylko nie mam na nią koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts