frosch 19.06.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Nefer....idzie dzis niezle tffutfffu...zeby nie zapeszyc trzymam kciuki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Nefer....idzie dzis niezle tffutfffu...zeby nie zapeszyc trzymam kciuki pozdro Jeszcze elektryk , jeszcze elektryk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Nefer....idzie dzis niezle tffutfffu...zeby nie zapeszyc trzymam kciuki pozdro Jeszcze elektryk , jeszcze elektryk :) tfffu.tfffu...tfuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Nefer....idzie dzis niezle tffutfffu...zeby nie zapeszyc trzymam kciuki pozdro Jeszcze elektryk , jeszcze elektryk :) tfffu.tfffu...tfuuuuu :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 udalo sie huuuura!!!! a jednak moje kciuki i plucie pomaga Nefer....gdybys kiedys potrzebowala "mej pomocy",to nie ma problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 udalo sie huuuura!!!! a jednak moje kciuki i plucie pomaga Nefer....gdybys kiedys potrzebowala "mej pomocy",to nie ma problem Pluj cały czas !!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 gorzej jak sie uzaleznie fajny tik mi zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 gorzej jak sie uzaleznie fajny tik mi zostanie Lama też pluje, a i tak jest śliczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 przeciez jestem lama BUDOWLANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.06.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Nefer ale tempa nabrałas i kto ci bedize robił odwierty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 19.06.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 No to gratulacje Ten poniedziałek jest chyba naprawdę wyjątkowy. Ja dzisiaj dodzwoniłam się do trójki właścicieli działek, które na s interesują, choć mój mąż przez cały ubiegły tydzień nie mógł... Czyżby sabotaż... Muszę z nim poważnie porozmawiać Powodzenia Nefer, nabieraj rozpędu do dalej zajedziesz, trzeba na maksa korzystać z dobrej passy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.06.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Nefer, BRAWO ! Wszystko pozałatwiałaś - PLAN WYKONANY !!! . Fantastycznie ! To teraz pozostaje Ci tylko BUDOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Nefer ale tempa nabrałas i kto ci bedize robił odwierty? Geotor - krzyknęli 1000 max 1200. Może być - koleżanka mi dziś w pracy poleciła ale dzięki Ci za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Nefer, BRAWO ! Wszystko pozałatwiałaś - PLAN WYKONANY !!! . Fantastycznie ! To teraz pozostaje Ci tylko BUDOWA Ada - Ty to potrafisz człowiekowi zrobić dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 No to gratulacje Ten poniedziałek jest chyba naprawdę wyjątkowy. Ja dzisiaj dodzwoniłam się do trójki właścicieli działek, które na s interesują, choć mój mąż przez cały ubiegły tydzień nie mógł... Czyżby sabotaż... Muszę z nim poważnie porozmawiać Powodzenia Nefer, nabieraj rozpędu do dalej zajedziesz, trzeba na maksa korzystać z dobrej passy Jakiś taki dzień - pewnie jedyny w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.06.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Widze slonko ze ten fundament to chyba Ci sie po nocach sni bo nie odpuszczasz tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Widze slonko ze ten fundament to chyba Ci sie po nocach sni bo nie odpuszczasz tematu Ja go zaraz pazurami wygrzebię !!!!!!!! Boshhehhhheeeee jak ja nienawidzę tego przeciągania drutu kolczastego przez odbytnicę !!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.06.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 No to widzę, że kolejny dzień dobrych widomości. Ty to może masz jakiś dar, który dopiero teraz się uaktywnia... Może później będziesz mogła robić kasę jako zastępczy inwestor Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 No to widzę, że kolejny dzień dobrych widomości. Ty to może masz jakiś dar, który dopiero teraz się uaktywnia... Może później będziesz mogła robić kasę jako zastępczy inwestor Pozdrawiam. no way - nikt mnie nie weźmie - bo krzyknę taaaaakie pieniądze za te nerwy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Neferko idziesz jak burza.Trzymam kciuki za Twoje tempo.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts