Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefer łaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłł :o :o :o

Gratuluje odwagi :lol: :lol: :lol:

Bardzo fajne łazienki wyjdą :lol: :lol:

aha..............i gratulacje :D :D :D

Hmmm Najgorzej, że jak pytam o jakieś płytki to pani wybałusza oczy i mówi :

- Ojej, jeszcze nikt o nie nie pytał.

- Ojej, jeszcze nikomu ich nie sprzedałam...

Zaczynam mieć problem - mam kiepski gust ? Kurde no...........

Nie chcę mieć tak jak w katalogu.. chcę inaczej..

Ah ! Widziałam bajeczną płytkę- PERŁOWĄ , ale tak naprawdę perłową - bajka - tylko nie mam na nią koncepcji :)

Nefer nie katuj nas - tylko dawaj zdjęcia.........lub namiary na miejsca gdzie można na te Twoje cudności popatrzeć....

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobroszka - jak będziesz tyle myśleć to Ci wyrośnie torba myśliwska :):)

Maleństwo Jolcia - bardzo dobry pomysł :):)

Nitu wpadaj z Berbeciami - fajne som .

A polecam hurtownię przy ul. Kosmatki 12 ( to hangar , ale miły młody chłopak tam biega z fajnymi pomysłami. To on nam pokazał tę bajeczną czarną podłoge do chłopaków)

Właścicielką tej hurtowni jest p. Ewa, która bywa w sklepie przy ul. Jagiellońskiej 5a ( to jest baardzo w głębi, choć widac z ulicy. Na parterze bloku - wygląda jak jakaś kańciapa) - tylko się nie dziwcie - tam się wchodzi jak do antykwariatu - nie ma wszędzie tablic z płytkami (choć też są) . Tam siedzi miła starsza pani, która jest artystką - mówisz co chcesz, a ona poprawia okulary i mówi : "Mam". Prowadzi Cię gdzieć i wyciąga niby tylko płytkę, ale to coś niezwykłego :):)

Tylko od poniedziałku jest na targach w Bolonii chyba (takie międzynarodowe targi płytek ceramicznych) i pewnie warto do niej zajrzeć jak wróci stamtą - jak ją poznałam to nawiezie jakiś czarodziejskich rzeczy :):)

Dobroszka - jak będziesz tyle myśleć to Ci wyrośnie torba myśliwska :):)

Jeśli jest taka cena to trudno , zapłacę :(

Wolę być myśląca z torbą , niż bezmyślna bez :wink: A do torby mogę sobie córę włożyć , będę jak Mama Kangurzyca z Maleństwem :D

To jest bardzo dobry pomysł :):)

Maleństwo Jolcia - bardzo dobry pomysł :):)

też tak myślę :D

A jak byłaś na Jagiellońskiej to było zadzwonić to oblookałabym ze płyteczki razem z Tobą :D

Ale ze mnie guupia c...pa :) NIe pomyślałam o Tobie :) A masz rzut beretem...

ja już tylko tyle powiem że zajefajniste to wszystko jest cudnie to wygląda w utrzymaniu może być różnie ale czemuś tak pięknemo nie bedzie przeszkadzać :D kończ Nefcia chcę to na żywca obejrzeć pomacać i powąchać :lol:

A co z tego wyniknie to historia pokaże :):) Może i kupa wyjść :)

NO świeci, świeci i aż żyć się od razu chce....teraz zmykam z malufami na jakis spacer....bo juz marudżą....że dawno nigdzie nie byli.... Nefercia więc do soboty....

a wszystkim życzę: słodkiego, miłego życia.......

Dzień doberek :)

jeszcze ja wpadłam na setkę ;)

Nef pomysły płytkowe suuuper, na samo wyobrażenie zatyka mi dech w piersiach :)

zaszalej i zrób je w sypialni, qurcze raz się żyje :D

pozdrawiam

Zobaczymy jak to wyjdzie. Chyba jednak będą w sypialni. Nie lubię tapet :)

NO świeci, świeci i aż żyć się od razu chce....teraz zmykam z malufami na jakis spacer....bo juz marudżą....że dawno nigdzie nie byli.... Nefercia więc do soboty....

I wzajemnie :)

Mnie boli głowa i mam wszystkiego dosyć, więc słoneczko mnie niezbyt interesuje.

I wzajemnie :)

Mnie boli głowa i mam wszystkiego dosyć, więc słoneczko mnie niezbyt interesuje.

no coś Ty!!!! - po tylu dniach słoty słoneczko Cię nie interesuje....a może Ty chora, co?

z bąblami byłam w parku aż 3h i juz sami wołali, że chcą do domu...powiem szczerze, ze ciut ich przeorałam...ale dobrze, że by nie było, że słoneczną pogodę zmarnowałam....jutro może znów lać....spacer po jesienne liście - zaliczony :lol:

...no może niech jednak nie pada - to jeszcze kasztany nazbieramy... :roll:

a od poniedziałku zabieram się za malowanie ścian - co by wszystkie pęknięcia wylazły na wierzch... :wink: po co? juz ja tam wiem po co.... nie Nefercia?

buziaki........