nitubaga 24.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Nefer łaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłł Gratuluje odwagi Bardzo fajne łazienki wyjdą aha..............i gratulacje Hmmm Najgorzej, że jak pytam o jakieś płytki to pani wybałusza oczy i mówi : - Ojej, jeszcze nikt o nie nie pytał. - Ojej, jeszcze nikomu ich nie sprzedałam... Zaczynam mieć problem - mam kiepski gust ? Kurde no........... Nie chcę mieć tak jak w katalogu.. chcę inaczej.. Ah ! Widziałam bajeczną płytkę- PERŁOWĄ , ale tak naprawdę perłową - bajka - tylko nie mam na nią koncepcji Nefer nie katuj nas - tylko dawaj zdjęcia.........lub namiary na miejsca gdzie można na te Twoje cudności popatrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dobroszka - jak będziesz tyle myśleć to Ci wyrośnie torba myśliwska :) Maleństwo Jolcia - bardzo dobry pomysł :) Nitu wpadaj z Berbeciami - fajne som . A polecam hurtownię przy ul. Kosmatki 12 ( to hangar , ale miły młody chłopak tam biega z fajnymi pomysłami. To on nam pokazał tę bajeczną czarną podłoge do chłopaków) Właścicielką tej hurtowni jest p. Ewa, która bywa w sklepie przy ul. Jagiellońskiej 5a ( to jest baardzo w głębi, choć widac z ulicy. Na parterze bloku - wygląda jak jakaś kańciapa) - tylko się nie dziwcie - tam się wchodzi jak do antykwariatu - nie ma wszędzie tablic z płytkami (choć też są) . Tam siedzi miła starsza pani, która jest artystką - mówisz co chcesz, a ona poprawia okulary i mówi : "Mam". Prowadzi Cię gdzieć i wyciąga niby tylko płytkę, ale to coś niezwykłego :) Tylko od poniedziałku jest na targach w Bolonii chyba (takie międzynarodowe targi płytek ceramicznych) i pewnie warto do niej zajrzeć jak wróci stamtą - jak ją poznałam to nawiezie jakiś czarodziejskich rzeczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dobroszka - jak będziesz tyle myśleć to Ci wyrośnie torba myśliwska :) Jeśli jest taka cena to trudno , zapłacę Wolę być myśląca z torbą , niż bezmyślna bez A do torby mogę sobie córę włożyć , będę jak Mama Kangurzyca z Maleństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dobroszka - jak będziesz tyle myśleć to Ci wyrośnie torba myśliwska :) Jeśli jest taka cena to trudno , zapłacę Wolę być myśląca z torbą , niż bezmyślna bez A do torby mogę sobie córę włożyć , będę jak Mama Kangurzyca z Maleństwem To jest bardzo dobry pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Maleństwo Jolcia - bardzo dobry pomysł :) też tak myślę A jak byłaś na Jagiellońskiej to było zadzwonić to oblookałabym ze płyteczki razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Maleństwo Jolcia - bardzo dobry pomysł :) też tak myślę A jak byłaś na Jagiellońskiej to było zadzwonić to oblookałabym ze płyteczki razem z Tobą Ale ze mnie guupia c...pa NIe pomyślałam o Tobie A masz rzut beretem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ha, zapłaciłaś za ten weekend u mnie, więc będziesz musiała przyjechać, nie ma to-tamto. Ciekawe tylko kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja już tylko tyle powiem że zajefajniste to wszystko jest cudnie to wygląda w utrzymaniu może być różnie ale czemuś tak pięknemo nie bedzie przeszkadzać kończ Nefcia chcę to na żywca obejrzeć pomacać i powąchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ha, zapłaciłaś za ten weekend u mnie, więc będziesz musiała przyjechać, nie ma to-tamto. Ciekawe tylko kiedy... Się wie :) Cos na to poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja już tylko tyle powiem że zajefajniste to wszystko jest cudnie to wygląda w utrzymaniu może być różnie ale czemuś tak pięknemo nie bedzie przeszkadzać kończ Nefcia chcę to na żywca obejrzeć pomacać i powąchać A co z tego wyniknie to historia pokaże :) Może i kupa wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no coś Ty Nefcia to nie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no coś Ty Nefcia to nie u Ciebie Yyyyyyyyyy każdy sie może pomylić Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 25.09.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzień doberek jeszcze ja wpadłam na setkę Nef pomysły płytkowe suuuper, na samo wyobrażenie zatyka mi dech w piersiach zaszalej i zrób je w sypialni, qurcze raz się żyje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 dzień doberek słoneczko u nas świeci - świat od razu jest piękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 25.09.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 oj pięknie świeci wszystko od razu się zmienia, nawet na drodze mniejsze korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 coś w tym jest dzisiaj szybciej w pracy byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 NO świeci, świeci i aż żyć się od razu chce....teraz zmykam z malufami na jakis spacer....bo juz marudżą....że dawno nigdzie nie byli.... Nefercia więc do soboty.... a wszystkim życzę: słodkiego, miłego życia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzień doberek jeszcze ja wpadłam na setkę Nef pomysły płytkowe suuuper, na samo wyobrażenie zatyka mi dech w piersiach zaszalej i zrób je w sypialni, qurcze raz się żyje pozdrawiam Zobaczymy jak to wyjdzie. Chyba jednak będą w sypialni. Nie lubię tapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 NO świeci, świeci i aż żyć się od razu chce....teraz zmykam z malufami na jakis spacer....bo juz marudżą....że dawno nigdzie nie byli.... Nefercia więc do soboty.... a wszystkim życzę: słodkiego, miłego życia....... I wzajemnie Mnie boli głowa i mam wszystkiego dosyć, więc słoneczko mnie niezbyt interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 NO świeci, świeci i aż żyć się od razu chce....teraz zmykam z malufami na jakis spacer....bo juz marudżą....że dawno nigdzie nie byli.... Nefercia więc do soboty.... a wszystkim życzę: słodkiego, miłego życia....... I wzajemnie Mnie boli głowa i mam wszystkiego dosyć, więc słoneczko mnie niezbyt interesuje. no coś Ty!!!! - po tylu dniach słoty słoneczko Cię nie interesuje....a może Ty chora, co? z bąblami byłam w parku aż 3h i juz sami wołali, że chcą do domu...powiem szczerze, ze ciut ich przeorałam...ale dobrze, że by nie było, że słoneczną pogodę zmarnowałam....jutro może znów lać....spacer po jesienne liście - zaliczony ...no może niech jednak nie pada - to jeszcze kasztany nazbieramy... a od poniedziałku zabieram się za malowanie ścian - co by wszystkie pęknięcia wylazły na wierzch... po co? juz ja tam wiem po co.... nie Nefercia? buziaki........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts