Nefer 25.09.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 I tak oto Nitubaga rozpoczęła kolejną setkę A ja właśnie jestem po spotkaniu z tym panem, wiesz którym, magikiem od podłóg Zbadał wylewki i mu się podobały (szok !) Jak wygrzeję to będzie sobie kładł drewienko I czekam na moich panów od parapetu nie tu założonego. Godzinę do mnie jadą Kuźwa, jak tu zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 oooooooooooooo no to ja mam podobne klimaty..... bo dzwoniłam dziś do moich magików od wylewki.....i moim moja wylewka tez się podoba - tylko niestety jako ciekawostka w wątku partactwa totalnego.... Teoretycznie od poniedziałku mam mopntaż kotłowni więc dzwoniłam się umówić...czyli w trakcie wygrzewania podłogówki czyli za 2 tyg wpadną zobaczyć co i jak.....i jak będzie wsio all right to potem zaczną utwardzanie.... Nefercia kto Ci wygrzewa podłogówkę? hydraulik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 aaaa i jeszcze jedno....najpierw kładziesz podłogi.... a ściany? nie powinny być przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No powtarzam się, wiem, ale znowu nie mam nic mądrego do powiedzenia Za to grzejnik podrzucę, może umili Ci on choć troszkę oczekiwanie na tych od parapetów http://www.tworek.pl/_img/jpg/id1809.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 aaaa i jeszcze jedno....najpierw kładziesz podłogi.... a ściany? nie powinny być przed? Będzie tak : płytki drewno malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 powiem tylko dobry wieczór mózg mi pęka bo zatoki mnie bolą ja tez wyjątkowo nie chcę słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 a ja powiem tylko aaaaa psik dobranoc aaa psik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 25.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 NIe wiem jak Wam opisać płytki Pamesy, które mi się podobają. Są kolorowe ( zielone, żółte i chyba pomarańczowe) prostokątne - takie podłużne i mają wklęśnięte bąbelki Do kompletu są też gładkie. I do kompletu są też dekory z mozaiki - ale to inny producent. Ale chyba będzie bez dekorów. Na podłoże będą koła. Gres /drewno/gres. Gres będzie czarny - też Pamesa - pięęęękny. Drewno będzie jasne. Do tegho będą białe, lakierowane meble Dobra wiem - z opisu wynika niezła stodoła :) ALe dam sobie szansę Zobaczymy co z tego wyniknie :) Wanna będzie obudowana nie wiadomo czym. Mozaika - to za dużo. Drewno ? Może ? Albo bedzie po prostu firmowa obudowa i już. z opisu wynika, że BĘDZIE CUDNIE b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 z opisu wynika, że BĘDZIE CUDNIE b. Kurde, ja nie mam takiej wyobraźni, więc nie wiem Każdy z tych materiałów mi sie podoba, ale jak to razem ,,,to nie wiem ... Jak zrobię to pokażę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 obawiam sie Nefcia że raczej wybora mieć nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Zdrówka Wu i Dobroszko . Ja dziś usnęłam na biurku pierwszy raz w życiu. A jutro muszę być o 7.00 rano na budowie Jutro - gazowa instalacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ....ale jazda z tą umową, żałuję setnie , że nie było mnie za Tobą w tej kolejce pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nefciu tak sie kończy przeziębienie którego nie ma kiedy i jak wyleżeć ani czym wyleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Aaaaaaaaaaaaaa zapomniałam - małż oswoił się z myslą o glazurze na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ....ale jazda z tą umową, żałuję setnie , że nie było mnie za Tobą w tej kolejce pozdrowionka Nic mi nie mów - ten kraj jest chory. Tylko my musimy sobie z tym radzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nefciu tak sie kończy przeziębienie którego nie ma kiedy i jak wyleżeć ani czym wyleczyć Wiem o czym mówisz- ja zawsze łażę z takim a potm kaszlę przez 6 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 kaszel to nic tylko te zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.09.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 kaszel to nic tylko te zatoki rozgrzej sól na patelni, zawiń w lnianą chusteczkę i przykładaj na zatoki - w mojej rodzinie pomaga; jak liście kapusty na cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 o w mordę skąd ja o tej godzinie lnianą chusteczkę wezmę nie można jej czymś zastąpić bo już bym przykładala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 kaszel to nic tylko te zatoki rozgrzej sól na patelni, zawiń w lnianą chusteczkę i przykładaj na zatoki - w mojej rodzinie pomaga; jak liście kapusty na cycki soli nie próbowałam , ale kapustę owszem i potwierdzam działanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts