Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękne te szare płytki i jedne i drugie. Bardzo mi się podobają. Widzę, ze uderzasz w szarości :wink: Szczerze mówiąc mile mnie zaskoczyłaś bo sądziłam, że w brązy pójdziesz. Oko mam czym nacieszyć :wink: Chętnie zobaczę wnetrza w nich zrobione.

)

Brązy lubię, ale chyba ciągnie mnie do kolorowych kolorów :):) Ja też się nie mogę doczekać :)

A Ty pewna jestes ze dasz rade ?

Po tych bolach zeba i calym tygodniu to moze sie nie wygrzebiesz , co? :roll: :roll:

My bedziemy z dwoma chlopcami :roll:

Ale spoko , umieja sie czasem zachowac :D

Spoko - wstanę o 12.00 i zdążę :):) Cieszę się już na to spotkanie :)

Hmmmmmmmm..................taka ruda trójwymiarowa płytka to...........chyba by mi się baaaaaaaardzo podobała :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tylko nie wiem gdzie bym ja mogła położyć :roll: :roll: :roll: :roll:

No, no Neferko czekam na zdjęcia z realizacji, bo na pewno nie będzie banalnie :lol: a ja to raczej z tych ostrożnych jestem (przynajmniej jeśli chodzi o wystrój wnętrz :roll: :wink: ) ale odważnych podziwiam i szanuję :lol: :lol: :lol:

Po tych bolach zeba i calym tygodniu to moze sie nie wygrzebiesz , co? :roll: :roll:

też będę :D

a teraz zmykam do jutra :D

BB - we mnie sie chyba zwierz obudził - albo to kryzys wieku średniego - zachciewa mi sie szaleństw :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U mnie ten kryzys nie przylazł :roll:

Ciekawe czy jeszcze przylezie :roll: :roll: :roll:

Na razie to ja u siebie obserwuje raczej wyciszenie i chęć posiadania takiego przytulnego domku. Ale jak to sie będzie posuwać u mnie z wiekiem to za kilkanaście lat chyba będę kupować "babciowe meble" :roll: :wink: 8) 8) 8) 8)

też będę :D

a teraz zmykam do jutra :D

siju :)

BB - we mnie sie chyba zwierz obudził - albo to kryzys wieku średniego - zachciewa mi sie szaleństw :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U mnie ten kryzys nie przylazł :roll:

Ciekawe czy jeszcze przylezie :roll: :roll: :roll:

Na razie to ja u siebie obserwuje raczej wyciszenie i chęć posiadania takiego przytulnego domku. Ale jak to sie będzie posuwać u mnie z wiekiem to za kilkanaście lat chyba będę kupować "babciowe meble" :roll: :wink: 8) 8) 8) 8)

A to może jeszcze kilka etapów przede mną :):)

Jak do smyrania to już je lubię ... te bąbelki :D

Mówisz, że to płytki Argento??? A czego, Paradyża???? Kurde, jak rude i szare jeszcze som to ... no warto przemyśleć :roll:

Dobrze, że dziada pogoniłaś z gęby!!!!!! :evil: Nienawidzę bólu zeba :evil: :evil: (a dentystów boję się jak ognia, albo i gorzej :oops: )

biedna Nefercia dobrze że zaliczyłas dentystę bo w końcu od tego lodu nabawiłabyś sie zapalenia okostnej i wtedy gwarantuję przysięgałabyś że ten ząb to było smyranie w piętę :wink:

już normalnie nie mogę się doczekać oglądania co jedne płytki to piękniejsze już sama nie wiem co bym chciała pewnie wszystko ale też mam cykora przed takimi odważnymi aranżacjami :roll:

Płytki firmy Argenta :):):)

A dziad unieszkodliwiony, ale ciąg dalszy we wtorek - teraz to juz miodzio.

Jesssooooo - nic mnie nie boli - chłonę ten komfort :)

A u dentystów to ja standardowo mdleję, dlaczego czuję się jak idiotka za każdym razem. Dziś się udało nie zbłaźnić :)

Nigdy nie widziałam tych płytek trójwymiarowych ale mogę sobie wyobrazić bo nowa gala robi też coś tym sensie

http://images31.fotosik.pl/370/ef2891beeba19d28.jpg

http://images27.fotosik.pl/278/6fe33cca553d45f7.jpg

płytki z każdej strony wyglądają inaczej

zwłaszcza te ostatnie są super. widziałam je kiedyś w salonie kuchennym - ciekawe jak by wyglądały jako taki wzorek na ścianie. kolorów jest kilka.