Nefer 26.09.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Podobają mi się te bombelki Ja nie przepadałam do tej pory za bombelkami - ale jak je zobaczyłam... One się błyszczą na zwnątrz a w środku są matowe... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Nitu - jutro aktualne 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.09.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A Ty pewna jestes ze dasz rade ? Po tych bolach zeba i calym tygodniu to moze sie nie wygrzebiesz , co? My bedziemy z dwoma chlopcami Ale spoko , umieja sie czasem zachowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.09.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Piękne te szare płytki i jedne i drugie. Bardzo mi się podobają. Widzę, ze uderzasz w szarości Szczerze mówiąc mile mnie zaskoczyłaś bo sądziłam, że w brązy pójdziesz. Oko mam czym nacieszyć Chętnie zobaczę wnetrza w nich zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Piękne te szare płytki i jedne i drugie. Bardzo mi się podobają. Widzę, ze uderzasz w szarości Szczerze mówiąc mile mnie zaskoczyłaś bo sądziłam, że w brązy pójdziesz. Oko mam czym nacieszyć Chętnie zobaczę wnetrza w nich zrobione. ) Brązy lubię, ale chyba ciągnie mnie do kolorowych kolorów :) Ja też się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A Ty pewna jestes ze dasz rade ? Po tych bolach zeba i calym tygodniu to moze sie nie wygrzebiesz , co? My bedziemy z dwoma chlopcami Ale spoko , umieja sie czasem zachowac Spoko - wstanę o 12.00 i zdążę :) Cieszę się już na to spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hmmmmmmmm..................taka ruda trójwymiarowa płytka to...........chyba by mi się baaaaaaaardzo podobała tylko nie wiem gdzie bym ja mogła położyć No, no Neferko czekam na zdjęcia z realizacji, bo na pewno nie będzie banalnie a ja to raczej z tych ostrożnych jestem (przynajmniej jeśli chodzi o wystrój wnętrz ) ale odważnych podziwiam i szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 BB - we mnie sie chyba zwierz obudził - albo to kryzys wieku średniego - zachciewa mi sie szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A Ty pewna jestes ze dasz rade ? Po tych bolach zeba i calym tygodniu to moze sie nie wygrzebiesz , co? My bedziemy z dwoma chlopcami Ale spoko , umieja sie czasem zachowac Spoko - wstanę o 12.00 i zdążę :) Cieszę się już na to spotkanie też będę a teraz zmykam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 BB - we mnie sie chyba zwierz obudził - albo to kryzys wieku średniego - zachciewa mi sie szaleństw U mnie ten kryzys nie przylazł Ciekawe czy jeszcze przylezie Na razie to ja u siebie obserwuje raczej wyciszenie i chęć posiadania takiego przytulnego domku. Ale jak to sie będzie posuwać u mnie z wiekiem to za kilkanaście lat chyba będę kupować "babciowe meble" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A Ty pewna jestes ze dasz rade ? Po tych bolach zeba i calym tygodniu to moze sie nie wygrzebiesz , co? My bedziemy z dwoma chlopcami Ale spoko , umieja sie czasem zachowac Spoko - wstanę o 12.00 i zdążę :) Cieszę się już na to spotkanie też będę a teraz zmykam do jutra siju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 BB - we mnie sie chyba zwierz obudził - albo to kryzys wieku średniego - zachciewa mi sie szaleństw U mnie ten kryzys nie przylazł Ciekawe czy jeszcze przylezie Na razie to ja u siebie obserwuje raczej wyciszenie i chęć posiadania takiego przytulnego domku. Ale jak to sie będzie posuwać u mnie z wiekiem to za kilkanaście lat chyba będę kupować "babciowe meble" A to może jeszcze kilka etapów przede mną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Jak do smyrania to już je lubię ... te bąbelki Mówisz, że to płytki Argento??? A czego, Paradyża???? Kurde, jak rude i szare jeszcze som to ... no warto przemyśleć Dobrze, że dziada pogoniłaś z gęby!!!!!! Nienawidzę bólu zeba (a dentystów boję się jak ognia, albo i gorzej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 biedna Nefercia dobrze że zaliczyłas dentystę bo w końcu od tego lodu nabawiłabyś sie zapalenia okostnej i wtedy gwarantuję przysięgałabyś że ten ząb to było smyranie w piętę już normalnie nie mogę się doczekać oglądania co jedne płytki to piękniejsze już sama nie wiem co bym chciała pewnie wszystko ale też mam cykora przed takimi odważnymi aranżacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Płytki firmy Argenta :) A dziad unieszkodliwiony, ale ciąg dalszy we wtorek - teraz to juz miodzio. Jesssooooo - nic mnie nie boli - chłonę ten komfort A u dentystów to ja standardowo mdleję, dlaczego czuję się jak idiotka za każdym razem. Dziś się udało nie zbłaźnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ja jak mam wybrać między ginekologiem a dentystą wolę dentystę chociaż doktorka który ciążę mi prowadził lubię wyjątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Aaaaa, to firma Argenta!!!!! No dobra, to ja chcę zobaczyć te rude i szare, da się gdzieś w sieci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Nigdy nie widziałam tych płytek trójwymiarowych ale mogę sobie wyobrazić bo nowa gala robi też coś tym sensie http://images31.fotosik.pl/370/ef2891beeba19d28.jpg http://images27.fotosik.pl/278/6fe33cca553d45f7.jpg płytki z każdej strony wyglądają inaczejzwłaszcza te ostatnie są super. widziałam je kiedyś w salonie kuchennym - ciekawe jak by wyglądały jako taki wzorek na ścianie. kolorów jest kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dzień dobry już jestem i ja..... teraz ałe śniadanko, małe sprzątanko, małe zakupki.....potem gadka z depesiem.... a potem to już same przyjemności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dzień dobry cuda Panie cuda czego to teraz nie ma śliczne te płytki czytałam co Ty wyprawiasz z tym zębem albo co ząb z Tobą i włos się jeżył na głowie dobrze, że już po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts