Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaa, to firma Argenta!!!!! No dobra, to ja chcę zobaczyć te rude i szare, da się gdzieś w sieci????

I to jest problem - to seria z zeszłego tygodnia więc przegmerałam siec i nie widzę. Ale jak będę w hurtowni zamawiać ( pewnie w koniec przyszłego tygodnia) to zrobię Ci fotki :)

Nigdy nie widziałam tych płytek trójwymiarowych ale mogę sobie wyobrazić bo nowa gala robi też coś tym sensie

http://images31.fotosik.pl/370/ef2891beeba19d28.jpg

http://images27.fotosik.pl/278/6fe33cca553d45f7.jpg

płytki z każdej strony wyglądają inaczej

zwłaszcza te ostatnie są super. widziałam je kiedyś w salonie kuchennym - ciekawe jak by wyglądały jako taki wzorek na ścianie. kolorów jest kilka.

Prawie , prawie. Tylko te mają "wyczuwalny" wzorek.

Dzień dobry :D

cuda Panie cuda :o czego to teraz nie ma :roll:

śliczne te płytki :)

czytałam co Ty wyprawiasz z tym zębem albo co ząb z Tobą :wink: i włos się jeżył na głowie dobrze, że już po wszystkim :)

I Mago stuknęla 102 :)

No jakis koszmar. Dziś tylko mam ryj obity , ale już ok :)

A płytki - teraz tylko miec pieniądze :) Ale niektóre ceny wybiły mi z głowy płytki gresowe 60x60 :)

dzień doberek :D

Śledzimy Twój dziennik (cichutko) :oops: i kibicujemy

oboje z Jurkiem nie specjalnie lubimy płytki ale te Twoje cuda..

ciekawi jesteśmy efektów

pozdrawiamy gosia i jurek

ps. ja też mdleję u dentysty :oops:

Gosiu, Dzięki za odwiedziny :)

Ja lubię takie wiesz- nowoczesne wnętrza. Więc albo metal albo płytki labo szkło :) Sama jestem ciekawa jak to wyjdzie, bo jakoś tak z moją wyobraźnia nie teges - o czym nieaz już się przekonałam na budowie :) Zobaczymy :)

Dobrze wiedzieć, że człowiek nie jest sam w niedoli :)

Mysmy mieli wylewke robiona w poniedzielk i srode, nie byla polewana ani przykryta :( Ma sens to jeszcze polewac i przykrywac??

Tak, ,musisz dostarczyć wodę do niższych warst wylewki - bo jeśli tego nie zrobisz, będziesz miała taki efekt jak u Nitubagi - tylko na wierzchu fajnie, a pod spodem sypki gruz.

Dzisiaj juz za pozno, jutro jade w takim razie polewac i przykrywac, co dziwne wylewkarze mowili ze nie trzeba :)
tak, wiem. A potem nie oni kupują 8 litrów na metr szuwaksu do związania tego co posuli.. Tylko który inwestor zrobi dziurę w wylewce, żeby to :lol: sprawdzić ?