an-bud 27.09.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 dzień doberek Śledzimy Twój dziennik (cichutko) i kibicujemy oboje z Jurkiem nie specjalnie lubimy płytki ale te Twoje cuda.. ciekawi jesteśmy efektów pozdrawiamy gosia i jurek ps. ja też mdleję u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Przylazłam i wyłazę Miłęgo dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ja jak mam wybrać między ginekologiem a dentystą wolę dentystę chociaż doktorka który ciążę mi prowadził lubię wyjątkowo Ja wybiorę zamiast dentysty pułk kawalerzystów- bez mrugnięcia okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Aaaaa, to firma Argenta!!!!! No dobra, to ja chcę zobaczyć te rude i szare, da się gdzieś w sieci???? I to jest problem - to seria z zeszłego tygodnia więc przegmerałam siec i nie widzę. Ale jak będę w hurtowni zamawiać ( pewnie w koniec przyszłego tygodnia) to zrobię Ci fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Nigdy nie widziałam tych płytek trójwymiarowych ale mogę sobie wyobrazić bo nowa gala robi też coś tym sensie http://images31.fotosik.pl/370/ef2891beeba19d28.jpg http://images27.fotosik.pl/278/6fe33cca553d45f7.jpg płytki z każdej strony wyglądają inaczej zwłaszcza te ostatnie są super. widziałam je kiedyś w salonie kuchennym - ciekawe jak by wyglądały jako taki wzorek na ścianie. kolorów jest kilka. Prawie , prawie. Tylko te mają "wyczuwalny" wzorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dzień dobry cuda Panie cuda czego to teraz nie ma śliczne te płytki czytałam co Ty wyprawiasz z tym zębem albo co ząb z Tobą i włos się jeżył na głowie dobrze, że już po wszystkim I Mago stuknęla 102 No jakis koszmar. Dziś tylko mam ryj obity , ale już ok A płytki - teraz tylko miec pieniądze Ale niektóre ceny wybiły mi z głowy płytki gresowe 60x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 dzień doberek Śledzimy Twój dziennik (cichutko) i kibicujemy oboje z Jurkiem nie specjalnie lubimy płytki ale te Twoje cuda.. ciekawi jesteśmy efektów pozdrawiamy gosia i jurek ps. ja też mdleję u dentysty Gosiu, Dzięki za odwiedziny Ja lubię takie wiesz- nowoczesne wnętrza. Więc albo metal albo płytki labo szkło Sama jestem ciekawa jak to wyjdzie, bo jakoś tak z moją wyobraźnia nie teges - o czym nieaz już się przekonałam na budowie Zobaczymy Dobrze wiedzieć, że człowiek nie jest sam w niedoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Przylazłam i wyłazę Miłęgo dzionka Miłego Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Miłego sobotniego zlotu , pogodę macie jak na zamówienie...czary jakiesik czy co..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 dzień dobry znaczy siem mały sabacik no Nefcia pułk kawalerzystów to przyjemność a do dentysty to się jednak pocierpieć idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 a i zapomniałam genialny przewodnik po produkcji wylewek - wielce dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ja mam pytanie, jaka folia to przykrywac?? Budowlana taka czarna czy taka oslonowa cieniutka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ja przykrywałam taką malarską. Jest prawie przeźroczysta, więc widać, gdzie już cała woda została "przerobiona" przez wylewkę.Widać też , gdzie skrapla się woda - więc tam jest dobrze nawilżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Mysmy mieli wylewke robiona w poniedzielk i srode, nie byla polewana ani przykryta Ma sens to jeszcze polewac i przykrywac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Mysmy mieli wylewke robiona w poniedzielk i srode, nie byla polewana ani przykryta Ma sens to jeszcze polewac i przykrywac?? Tak, ,musisz dostarczyć wodę do niższych warst wylewki - bo jeśli tego nie zrobisz, będziesz miała taki efekt jak u Nitubagi - tylko na wierzchu fajnie, a pod spodem sypki gruz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dzisiaj juz za pozno, jutro jade w takim razie polewac i przykrywac, co dziwne wylewkarze mowili ze nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 człowiek się uczy całe życie. zapamiętam sobie ale gdzie mi tam jeszcze do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Nefer ale u ciebie pieknie A płytki rewelacja, nawet nie wiedziałam ze takie cos robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Nefer ale u ciebie pieknie A płytki rewelacja, nawet nie wiedziałam ze takie cos robią Ja też Kochana nie wiedziałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dzisiaj juz za pozno, jutro jade w takim razie polewac i przykrywac, co dziwne wylewkarze mowili ze nie trzeba tak, wiem. A potem nie oni kupują 8 litrów na metr szuwaksu do związania tego co posuli.. Tylko który inwestor zrobi dziurę w wylewce, żeby to sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts