nitubaga 27.09.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 No - u mnie najpierw leci wygrzanie podłogówki potem to mapei.........no a potem się zobaczy co w jakiej kolejności się bedzie robiło...bo mam jeszcze te skosy do oblecenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Buuu , ale Wam fajnie,że sie w takim miłym gronie zderzyłyście.JA chciałam dojechać ale nie strach mnie ogarnął , tylko choróbsko trzyma i nie puszcza.. MAm nadzieję , że przynajmniej jakies foty z tego zjazdu zarzucicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Buuu , ale Wam fajnie,że sie w takim miłym gronie zderzyłyście.JA chciałam dojechać ale nie strach mnie ogarnął , tylko choróbsko trzyma i nie puszcza.. MAm nadzieję , że przynajmniej jakies foty z tego zjazdu zarzucicie yyyyyyyyy nic o tym nie wiem. Zdrowiej Dobroszka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dobroszka - zdrówka życzę... i zdążysz następną razą...wszystko obmacać.... no a pan Kamyk? Też chory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dzięki Dziewczyny... No juz raz tam byłam i oblookałam półeczki , ale miałam nadzieję tę klimtowatą klime macnąć . Za Kamyka odpowiedzialności nie biorę , niech się sam tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 chopy to jednak tylko w gębie mocne som dobry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witaj Króliczku :) Jak miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witaj Króliczku :) Jak miło Cię widzieć Cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witaj Króliczku :) Jak miło Cię widzieć Cała przyjemność po mojej stronie Co tam u Ciebie ? Do stolicy się nie wybierasz czasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dzięki Dziewczyny... No juz raz tam byłam i oblookałam półeczki , ale miałam nadzieję tę klimtowatą klime macnąć . Za Kamyka odpowiedzialności nie biorę , niech się sam tłumaczy No mi bardzo przykro ale niespodziewany acz konieczny wyjazd "mi się trafił" i niccccc zrobić nie mogłem Ale może kiedyś odkupię swoje winy "darujta"plisssssssssss!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dobroszka - zdrówka życzę... i zdążysz następną razą...wszystko obmacać.... no a pan Kamyk? Też chory? Tylko mi tu nie panuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witaj Króliczku :) Jak miło Cię widzieć Cała przyjemność po mojej stronie Co tam u Ciebie ? Do stolicy się nie wybierasz czasem ? chyba zajadę, bo interesa mam MI...a i RRMI trza nawiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dzięki Dziewczyny... No juz raz tam byłam i oblookałam półeczki , ale miałam nadzieję tę klimtowatą klime macnąć . Za Kamyka odpowiedzialności nie biorę , niech się sam tłumaczy No mi bardzo przykro ale niespodziewany acz konieczny wyjazd "mi się trafił" i niccccc zrobić nie mogłem Ale może kiedyś odkupię swoje winy "darujta"plisssssssssss!!! No nie wiem, nie wiem czy zostanie Ci odkupione. W ten piątek montują mi kominek, więc pewnie od 10.00 będę warować na budowie - zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Wiesz zarzekał się nie będę zrobię wszystko żeby być !!!A w celu odkupienia jakby Cię ząbek jeszcze "nakurzał" wal jak w dym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Wiesz zarzekał się nie będę zrobię wszystko żeby być !!!A w celu odkupienia jakby Cię ząbek jeszcze "nakurzał" wal jak w dym!!! Chyba żartujesz :) W życiu - do znajomego dentysty ? Żeby sobie kaszany narobić ? NO WAY ) Żebym miała zdechnąć :) ALe wpadnij do mnie w końcu, dobraaaaaaaaaa ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 co to ten mapei bo mi tu jakimś grypsem rzucacie. a ja znam mapeia jako producenta fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Wpadał to ja nie będę (bo za stary juz jestem)ale przyjadę słowo i nic mnie nie powstrzyma!!! Nigdy nie mów nigdy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 co to ten mapei bo mi tu jakimś grypsem rzucacie. a ja znam mapeia jako producenta fug Taka grupa kolarska też była!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 uuuuu Kamyczek dentysta-sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts