kamyk68 27.09.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 uuuuu Kamyczek dentysta-sadysta hehehe ja to tam lubię jak czasami boli ale żeby zaraz sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 uuuuu Kamyczek dentysta-sadysta hehehe ja to tam lubię jak czasami boli ale żeby zaraz sadysta Biczyk ? Może porozmawiaj z żoną na ten temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no w taki układ to masochista mnie z ręką na sercu raz podczas leczenia bez znieczulenia zdażyło sie zasnąć na fotelu dentystycznym znaczy ja zawsze bez znieczulenia leczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witaj Króliczku :) Jak miło Cię widzieć Cała przyjemność po mojej stronie Co tam u Ciebie ? Do stolicy się nie wybierasz czasem ? chyba zajadę, bo interesa mam MI...a i RRMI trza nawiedzić Daj głos jak będziesz - jakiś obiad może zjemy czy cóś... dobrze zjeść coś ciepłego raz na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 uuuuu Kamyczek dentysta-sadysta hehehe ja to tam lubię jak czasami boli ale żeby zaraz sadysta Biczyk ? Może porozmawiaj z żoną na ten temat :) a skąd ją wziąść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 uuuuu Kamyczek dentysta-sadysta hehehe ja to tam lubię jak czasami boli ale żeby zaraz sadysta Biczyk ? Może porozmawiaj z żoną na ten temat :) a skąd ją wziąść??? Zgubiłeś Żonę ????????????????/ Może być kochanka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no w taki układ to masochista mnie z ręką na sercu raz podczas leczenia bez znieczulenia zdażyło sie zasnąć na fotelu dentystycznym znaczy ja zawsze bez znieczulenia leczę przecie jak ja robię to mnie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no w taki układ to masochista mnie z ręką na sercu raz podczas leczenia bez znieczulenia zdażyło sie zasnąć na fotelu dentystycznym znaczy ja zawsze bez znieczulenia leczę Noooooooooo to sie z Kamykiem dogadasz Mnie musieliby chyba końmi ciągać, żebym się dała zbliżyć do paszczy bez znieczulenia - dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no w taki układ to masochista mnie z ręką na sercu raz podczas leczenia bez znieczulenia zdażyło sie zasnąć na fotelu dentystycznym znaczy ja zawsze bez znieczulenia leczę przecie jak ja robię to mnie nie boli Chyba, że kto dziób zamknie MOja koleżanka kopnęła raz dentystę Niechcący Znaczy się ... z bólu A i raz wyrwała rączkę od fotela - a to drogi sprzęt - lepiej chyba takich znieczulać - maścią dębową najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 a mnie do fotela przywiązać i na siłę mordkę otworzyć żebym się ukłuć dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no w taki układ to masochista mnie z ręką na sercu raz podczas leczenia bez znieczulenia zdażyło sie zasnąć na fotelu dentystycznym znaczy ja zawsze bez znieczulenia leczę Noooooooooo to sie z Kamykiem dogadasz Mnie musieliby chyba końmi ciągać, żebym się dała zbliżyć do paszczy bez znieczulenia - dzięki :) Konia zawsze możemy kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 a mnie do fotela przywiązać i na siłę mordkę otworzyć żebym się ukłuć dała to mi wygląda na "extrim geams" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no w taki układ to masochista mnie z ręką na sercu raz podczas leczenia bez znieczulenia zdażyło sie zasnąć na fotelu dentystycznym znaczy ja zawsze bez znieczulenia leczę przecie jak ja robię to mnie nie boli Chyba, że kto dziób zamknie MOja koleżanka kopnęła raz dentystę Niechcący Znaczy się ... z bólu A i raz wyrwała rączkę od fotela - a to drogi sprzęt - lepiej chyba takich znieczulać - maścią dębową najlepiej bo to kiepska rączka była (maść dębowa zawsze pod ręka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no coś Ty to odruch bezwarunkowy na widok igły ze strzykawką w ręce dentysty szczęki mi się same zwierają i otworzyć nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no coś Ty to odruch bezwarunkowy na widok igły ze strzykawką w ręce dentysty szczęki mi się same zwierają i otworzyć nie idzie nie ma szczęk które się nie otwierają są tylko dentyści którzy żle proszą(w orginale jest inaczej ale to pominimy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 No ja byłam na etapie w piątek, że oddałabym się za zlikwidowanie bólu :) A tylko 70 pln kosztował mnie "bilet do raju" Gdybym nie poszła do dentystki to pewnie sama bym sobie wyrwała bydlaka obcęgami. To niesamowite jak jeden mały, gówniany nerw może człowieka zniszczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ale po co kłuć skoro ból jest rzeczą względną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 No ja byłam na etapie w piątek, że oddałabym się za zlikwidowanie bólu :) A tylko 70 pln kosztował mnie "bilet do raju" Gdybym nie poszła do dentystki to pewnie sama bym sobie wyrwała bydlaka obcęgami. To niesamowite jak jeden mały, gówniany nerw może człowieka zniszczyć ... przepłaciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 No ja byłam na etapie w piątek, że oddałabym się za zlikwidowanie bólu :) ja na takim etapie była po 14-tu godzinach porodu siłami natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ale po co kłuć skoro ból jest rzeczą względną bez kłucia jest fajna jazda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts