wu 27.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ja też lubię swój kręgosłup ale w tym momencie mogli mnie walnąć taboretem w łeb byleby boleć przestało wsio mnie jedno było ale anestezjolog był bardzo przekonywujący i przyznać trzeba że wiedział co robi bo babka obok mówiła że jedna pani doktor to ją z 10 razy kłuła bo wcelować nie mogła a z pewnych względów znieczulenie ogólne mnie polecane nie jest więc za dużego wyboru nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 oooo, dzięki!!!! Nefercia, a te cuda to u nas w Polsze kupić można?? Że drogie, to się domyślam, ale powiesz jak drogie?? Może być na prive (ranyyy, psuka bąka puściła, o fuuuujjjjj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Kiedyś to było fajnie szedłeś do sklepu i się śliniłeś na widok płytek (jak były akurat w sklepie)a teraz to tylko ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Jak się nie mam co się lubi to sie ma co zaordynuje anestezjolog Nowe przysłowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 oooo, dzięki!!!! Nefercia, a te cuda to u nas w Polsze kupić można?? Że drogie, to się domyślam, ale powiesz jak drogie?? Może być na prive (ranyyy, psuka bąka puściła, o fuuuujjjjj ) nie jest tak kosmicznie drogie (chyba) . Jak zajrzesz do serii Metalis - tam jest taka metalicznie ruda płytka. 45 x 20 (chyba - wiesz - taka prostokątna) kosztuje 105 za mkw. Ta moja 45x45 kosztowała 90 pln, ale już wiadomo, że w nowej dostawie będzie droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 coś Ty Nefcia ze mnie to taka aparatka że biedak bał się iść do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Kiedyś to było fajnie szedłeś do sklepu i się śliniłeś na widok płytek (jak były akurat w sklepie)a teraz to tylko ból głowy Prawda ? jakiś debilizm ... I ze wszystkim tak - z cegłami,z dachówką, z cementem no wyrzyg normalnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 kolorowych snów spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Kiedyś to było fajnie szedłeś do sklepu i się śliniłeś na widok płytek (jak były akurat w sklepie)a teraz to tylko ból głowy Prawda ? jakiś debilizm ... I ze wszystkim tak - z cegłami,z dachówką, z cementem no wyrzyg normalnie ... A najzabawniej jest jak nie wiesz dokładnie czego chcesz to wtedy lepiej sie zwiesić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ja pierdziu, śliczna!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 papatki dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ja pierdziu, śliczna!!!!!! Prawda ? Na stronie jest z trójwymiarowych (Evolution) tylko perłowa, ale pod nią jest listwa z tej czarnej ... no bajka. Metaliczne też są piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Efilo mapei robi cala chemie budowlana, u Nitu pewnie chodzi co cos do wzmocnienia posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Efilo mapei robi cala chemie budowlana, u Nitu pewnie chodzi co cos do wzmocnienia posadzki OOOOOOO dokładnie tak....Ghost chce do mnie przeprowadzić kogoś od producenta by się naradzić co i jak dokładnie musi być zrobione, no i ponoć mapei ma jakieś tam specyfiki na takie wylewki jak moja.... no oby....bo się zaryczę... a teraz to kciałam powiedzieć dzień dobry....oczywiście pięknej pogody już dość...znów mamy ciemne niebo.... widzę, że wczoraj mnie ominęła ciekawa dysputa w sprawie zębów i kręgosłupów... to drugie to mi tak skuli przy pierwszym porodzie, że myślałam, że tam wyzionę ducha...ponoć mam specyficzny kręgosłup i ciężko się było wkłuć ze znieczuleniem... natomiast na szczęście z zębami mam spokojnie...a przyznam się Wam, że ja jeszcze ani razu nie miałam znieczulenia na zęba... ale mój mężuś miał i strasznie fajnie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 ja tam i poród i kłucie po kręgosłupie miło wspominam. znieczulenie mi przeszło akurat na sam poród idę oglądać płytki bo cena niska że aż mi się mózg zlasował. skąd masz taki sklep? u nas albo sprzedają opoczno albo włoskie płytki po 300 zł metr (no i wyżej niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 efilko jesteś? powiedz mi czy wszystkie pliki pdf z tej strony Ci się otwierają? bo mnie właśnie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 mi żaden który próbowałam wiec sobie dałam siana może faktycznie coś przerabiają i stąd takie problemy. w ogóle nie zobaczyłam żadnych kafli - tylko aranżacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no mnie właśnie też nie....na allegro nie ma nic....a nawet w google jest niewiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 mnie sie strasznie podobają te... http://images40.fotosik.pl/15/3ddd9e22f6f1756bm.jpg ale ni jak nie mogę poznać ich nazwy, bo ani pdf-y, ani niektóre realizacje mi się nie chcą otworzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts