Nefer 20.06.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Neferko idziesz jak burza.Trzymam kciuki za Twoje tempo.Pozdrawiam. Kasiu, czuję Twoje wsparcie - dziś w korku na moście Gdańskim - byłaś ze mną - w ten cholerny upał gdy klima nie nadąża - jak grzałam spóźnona na spotkanie z notariuszem - byłaś ze mną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Neferko idziesz jak burza.Trzymam kciuki za Twoje tempo.Pozdrawiam. Kasiu, czuję Twoje wsparcie - dziś w korku na moście Gdańskim - byłaś ze mną - w ten cholerny upał gdy klima nie nadąża - jak grzałam spóźnona na spotkanie z notariuszem - byłaś ze mną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 20.06.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Neferko idziesz jak burza.Trzymam kciuki za Twoje tempo.Pozdrawiam. Kasiu, czuję Twoje wsparcie - dziś w korku na moście Gdańskim - byłaś ze mną - w ten cholerny upał gdy klima nie nadąża - jak grzałam spóźnona na spotkanie z notariuszem - byłaś ze mną :) U nas też dziś w Civiku klima pracowała na pełnych obrotach.Nefer,w takich momentach trzeba krzyknąć:Kokodżambo i do przodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.06.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Trzymaj sie Nefer!!!!! pluje z calych sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Neferko idziesz jak burza.Trzymam kciuki za Twoje tempo.Pozdrawiam. Kasiu, czuję Twoje wsparcie - dziś w korku na moście Gdańskim - byłaś ze mną - w ten cholerny upał gdy klima nie nadąża - jak grzałam spóźnona na spotkanie z notariuszem - byłaś ze mną :) U nas też dziś w Civiku klima pracowała na pełnych obrotach.Nefer,w takich momentach trzeba krzyknąć:Kokodżambo i do przodu ... Piję za Twoą umowę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Trzymaj sie Nefer!!!!! pluje z calych sil Chyba to Twoje plucie jest czarodziejskie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 http://img486.imageshack.us/img486/2508/d0204tg.gif Kokodżambooooooooooo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.06.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No to poczujcie klimat jazdy w korkach podczas poznanskich korkow w czasie miedzynarodowych targow - samochodem bez klimy Alno w napakowanym tramwaju podczas remontu glownego skrzyzowania i przechodzienie za kazdym razem w drodze do pracy 2 przystankow na piechote I normalnie cieszcie sie i o przodu Oj - ale cos widze, ze kopanie map projektowych przez geodetow to norma. A ja myslalam, ze moj byl niechlubnym wyjatkiem Grunt, ze da sie wyprostowac i ze ty nefer lecisz do przodu Wiesz przeciez, ze wszyscy czekamy na rozpoczecie twojej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 hallo Nefer dobrze ,ze nie mam jutro za duzo roboty .....popluje sobie troche(dzisiaj troche sie obijalam ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 hallo Nefer dobrze ,ze nie mam jutro za duzo roboty .....popluje sobie troche(dzisiaj troche sie obijalam ) pozdro POPROSZĘ :) http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 obiecuje slinotok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 22.06.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Nefer tez sie zastanawiam nad chłodem w przyszlym domu.Albo klima albo wentylacja z reku.Sklaniam sie ku drugiej opcji,bom alergik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Nefer tez sie zastanawiam nad chłodem w przyszlym domu.Albo klima albo wentylacja z reku.Sklaniam sie ku drugiej opcji,bom alergik. No właśniej. Mój dom ma kubaturę 1100 m.sześć. Co oznacza dla mnie koszt pewnie koło 16.000 minimum....bez gwc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 22.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Sporo,sporo.No,ale Ty budujesz prawie dwa domy U mnie Kryształ ma 516 m3 kubatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Sporo,sporo.No,ale Ty budujesz prawie dwa domy U mnie Kryształ ma 516 m3 kubatury. No to bierz ! A ja mam problem :) nas będzie 7 osób mieszkać to dwa domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 22.06.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Na razie to ja wszystko biore Ale przyjdzie czas pragmatyzmu i chlodnej kalkulacji.Zakup działki nas bardzo mocno obciązy Sam projekt jest pragmatyczna kalkulacja.Niewielka kubatura,dach dwuspadowy.Najwazniejsze,ze Ani sie ten projekt bardzo podoba Bo jej niewiele sie podoba projektow z dwuspadowym dachem(a ja jestem pragmatyczny Slązak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Na razie to ja wszystko biore Ale przyjdzie czas pragmatyzmu i chlodnej kalkulacji.Ale juz sam projekt jest pragmatyczna kalkulacja.Niewielka kubatura,dach dwuspadowy.Najwazniejsze,ze Ani sie ten projekt bardzo podoba Bo jej niewiele sie podoba projektow z dwuspadowym dachem(a ja jestem pragmatyczny Slązak). Ja też tak mam, że wszystkie technologie są cool Ale mnie ostudzi brak kasy jak znam życie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 22.06.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Na pewno u mnie nie bedzie solarow i najprawdopodobniej kominka.Jestesmy jacys dziwni ,ale wogóle nie widzimy funnu posiadania kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Na pewno u mnie nie bedzie solarow i najprawdopodobniej kominka.Jestesmy jacys dziwni ,ale wogóle nie widzimy funnu posiadania kominka. Solary - nie. Kominek - byczy, piękny, drogi :) w centrum domu :) Kocham kominki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 22.06.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Twoj projekt kominka jest mega drogiiiiiii.I przepiekny.Ale najpiekniejsze to realizowac swoje marzenia Naszym jest łazienka polaczona z sypialnia.A w lazience jacuzzi I nad jacuzzi okno połaciowe z widokiem na gwiazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts