Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

ojeju jeju Nefer ... ależ piękne płytki zaserwowałaś w swoim dzienniku...

a ja dziś całkiem niechcący znalazłam stronkę z płytkami, które totalnie powaliły mnie na kolana... też są boskie

w razie jakby ktoś chciał tam sobie luknąć to zapodaję linka

http://www.improntaceramiche.com

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie sie strasznie podobają te...

http://images40.fotosik.pl/15/3ddd9e22f6f1756bm.jpg

ale ni jak nie mogę poznać ich nazwy, bo ani pdf-y, ani niektóre realizacje mi się nie chcą otworzyć... :cry:

A to żaden problem, bo na Kosmatki maja katalogi :) TO Ci powiedzą :)

Ta strona jest właśnie zmieniana, bo dwa dni temu połowy nie było. WIęc pewnie uruchomią .pdf niedługo. Ten obrazek po środku co się pokazuje przy kolekcjach ma w dolnym prawym rogu strzałkę - i tam czasm można coś przewinąć - ale też dużo nie ma

Ano Grzebiuszka - piękne :) Muszę im się dokładnie przyjrzeć :)

ja im się już troszkę przyjrzałam i z bólem serca stwierdzam, że mam za mało łazienek, o kuchni nawet nie wspomnę bo tylko jedna... a pięknych płytek jest od cholery i ciut ciut ;) a ja jak zwykle taka niezdecydowana

i tak sobie kombinuje właśnie gdzie by tu jeszcze płyteczki walnąć :)

może starczy mi odwagi i walnę je gdzieś na ścianie w salonie?? no ale ścian tez jak na lekarstwo i na dodatek już dawno postanowione, że okupują je obrazy mojej siostry, nawet tv już wygryzły z salonu, ehhh niektórzy goście będą niepocieszeni hihihi

polecam zwrócić szczególna uwagę na Wall Tiles Vibrazioni i Pietra Piasentina i Piasentina Perla, i.. i... i w ogóle to nie na moje nerwy... a najpewniej tez i nie na moją kieszeń.. ;) chociaż, chociaż jak się kobitka uprze, to podobno nie ma dla niej rzeczy niemożliwych, i tego się będę trzymać :)

ojeju jeju Nefer ... ależ piękne płytki zaserwowałaś w swoim dzienniku...

a ja dziś całkiem niechcący znalazłam stronkę z płytkami, które totalnie powaliły mnie na kolana... też są boskie

w razie jakby ktoś chciał tam sobie luknąć to zapodaję linka

http://www.improntaceramiche.com

no niestety wlaśnie to te kafle opisywałam że są drooogie :roll:

ale śliczne - trzeba im przyznać :D

Ale dziewczyny. Jesli gres Nowa Gala kosztuje ponad 200 to ja mam gdzies naszą rodzimą produkcję.Ponadto jak podchodze do Opoczna to mnie się robi żal, bo te wszystkie kolorki i obrazeczki to niestety każdy piksel widać - no beznadzieja. A jakoś w tych hiszpańskich nie widać - i można, nie ?

Więc chyba wolę dać 150 za hiszpańską piękną płytkę niż nawet 100 za polską kiepską ...

No ale ja to sobie tak sama tłumaczę, bo i tak kupuję często "z miłości" - na to się już nic nie poradzi... :)

No tak to fakt, że jak się baba na coś napali to ciężko jej potem wytłumaczyć... :lol:

mam cholerną krostkę na języku - właśnie mnie ktoś obgaduje...i to jakaś babka, bo krocha jest z lewej... :o :x a ja chyba nawet wiem kto :roll: :roll:

Nefercia - jak będą u Ciebie w piątek te chłopaki od kominka to się wpraszam obowiązkowo...dorwę ten obiecany katalog i może zagadam do nich...to coś mi doradzą... :p

Kochana i jeszcze jedno Ty wybrałaś Spartherma bo jest piękny i go kochasz, czy ktoś Ci doradził, ze jest dobry..... a piękny to przy okazji :)

Pierwszy raz ten konkretny kominek zobaczyłam 3-4 lata temu u mojego znajomego. Miał go już kilka lat.

Facet był kierbudem w firmie Warbud czy Wardom. Więc sporo budował - róznież apartamentowce. I generalnie coś tak wiedział :) o kominkach też.

Wtedy też on pierwszy powiedział mi , że jeśli kominek to Spatherm. Bo dokonała jakośc, bo wkład szamotowy, bo czysta szyba i bo ... ta szyb, która jest podnoszona do góry się nie psuje jak w innych markach, bo mechanizm jest osłonięty.

A potem to już gdzie nie szłam pytać o kominki to słysząłam, że Spatherm "proszę pani to Mercedes".

I uwierzyłam :):) Zapraszam z piątek - oj, będzie mi raźniej jak mi będę psuli dach i gk :)

Pierwszy raz ten konkretny kominek zobaczyłam 3-4 lata temu u mojego znajomego. Miał go już kilka lat.

Facet był kierbudem w firmie Warbud czy Wardom. Więc sporo budował - róznież apartamentowce. I generalnie coś tak wiedział :) o kominkach też.

Wtedy też on pierwszy powiedział mi , że jeśli kominek to Spatherm. Bo dokonała jakośc, bo wkład szamotowy, bo czysta szyba i bo ... ta szyb, która jest podnoszona do góry się nie psuje jak w innych markach, bo mechanizm jest osłonięty.

A potem to już gdzie nie szłam pytać o kominki to słysząłam, że Spatherm "proszę pani to Mercedes".

I uwierzyłam :):) Zapraszam z piątek - oj, będzie mi raźniej jak mi będę psuli dach i gk :)

Potwierdzam. Rodzice mają już ponad 10 lat. 8)

A w ogóle, to dzień dobry :oops:

A dzień Dobry :)

A Ty jesteś to samo co OK ? Tylko z jedynką :) ??

To samo. W trakcie odzyskiwania olimpowego OK 8) Nefer, widać że nie było Cię na śniadaniu u Olgi :wink:

oj no to podpadłaś :lol: a takie śliczne było...i pyszne rzecz jasna.........ja przyszłam ciut później i mi brakło.. :cry: