Grzebiuszka 28.09.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 ojeju jeju Nefer ... ależ piękne płytki zaserwowałaś w swoim dzienniku... a ja dziś całkiem niechcący znalazłam stronkę z płytkami, które totalnie powaliły mnie na kolana... też są boskie w razie jakby ktoś chciał tam sobie luknąć to zapodaję linka http://www.improntaceramiche.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ano Grzebiuszka - piękne Muszę im się dokładnie przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 mnie sie strasznie podobają te... http://images40.fotosik.pl/15/3ddd9e22f6f1756bm.jpg ale ni jak nie mogę poznać ich nazwy, bo ani pdf-y, ani niektóre realizacje mi się nie chcą otworzyć... A to żaden problem, bo na Kosmatki maja katalogi TO Ci powiedzą Ta strona jest właśnie zmieniana, bo dwa dni temu połowy nie było. WIęc pewnie uruchomią .pdf niedługo. Ten obrazek po środku co się pokazuje przy kolekcjach ma w dolnym prawym rogu strzałkę - i tam czasm można coś przewinąć - ale też dużo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ano Grzebiuszka - piękne Muszę im się dokładnie przyjrzeć ja im się już troszkę przyjrzałam i z bólem serca stwierdzam, że mam za mało łazienek, o kuchni nawet nie wspomnę bo tylko jedna... a pięknych płytek jest od cholery i ciut ciut a ja jak zwykle taka niezdecydowana i tak sobie kombinuje właśnie gdzie by tu jeszcze płyteczki walnąć może starczy mi odwagi i walnę je gdzieś na ścianie w salonie?? no ale ścian tez jak na lekarstwo i na dodatek już dawno postanowione, że okupują je obrazy mojej siostry, nawet tv już wygryzły z salonu, ehhh niektórzy goście będą niepocieszeni hihihi polecam zwrócić szczególna uwagę na Wall Tiles Vibrazioni i Pietra Piasentina i Piasentina Perla, i.. i... i w ogóle to nie na moje nerwy... a najpewniej tez i nie na moją kieszeń.. chociaż, chociaż jak się kobitka uprze, to podobno nie ma dla niej rzeczy niemożliwych, i tego się będę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 ojeju jeju Nefer ... ależ piękne płytki zaserwowałaś w swoim dzienniku... a ja dziś całkiem niechcący znalazłam stronkę z płytkami, które totalnie powaliły mnie na kolana... też są boskie w razie jakby ktoś chciał tam sobie luknąć to zapodaję linka http://www.improntaceramiche.com no niestety wlaśnie to te kafle opisywałam że są drooogie ale śliczne - trzeba im przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 oż kurde Nefer przeoczyłam sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 oż kurde Nefer przeoczyłam sorki właśnie sie zastanawiałam za co sorki i chyba już wiem. z rozpędu pisząc jedną ręką zrobiłam błąd w moim poście. (poprawiony teraz) napisałam opisywała zamiast opisywałam i wyszedł bigos. to ja sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 ufff a już myślałam, że to ja taka gapa jestem od pierwszego spojrzenia te płytki wyglądały mi na drooogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ale dziewczyny. Jesli gres Nowa Gala kosztuje ponad 200 to ja mam gdzies naszą rodzimą produkcję.Ponadto jak podchodze do Opoczna to mnie się robi żal, bo te wszystkie kolorki i obrazeczki to niestety każdy piksel widać - no beznadzieja. A jakoś w tych hiszpańskich nie widać - i można, nie ? Więc chyba wolę dać 150 za hiszpańską piękną płytkę niż nawet 100 za polską kiepską ... No ale ja to sobie tak sama tłumaczę, bo i tak kupuję często "z miłości" - na to się już nic nie poradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no właśnie nie wiem czemu oni w tych polskich kaflach robią taaaaki wielki raster. na reklamie w gazecie tak ślicznie wyglądają że sie napalę a jak zobaczę na żywca to zawsze kapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Co racja, to racja - a jak się jeszcze dobrze poszuka, to się może okazać, że da radę te hiszpańskie kupić poniżej stówy A polskich nie, bo tu główną marżę to fabryka narzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A w ogóle, to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No tak to fakt, że jak się baba na coś napali to ciężko jej potem wytłumaczyć... mam cholerną krostkę na języku - właśnie mnie ktoś obgaduje...i to jakaś babka, bo krocha jest z lewej... a ja chyba nawet wiem kto Nefercia - jak będą u Ciebie w piątek te chłopaki od kominka to się wpraszam obowiązkowo...dorwę ten obiecany katalog i może zagadam do nich...to coś mi doradzą... Kochana i jeszcze jedno Ty wybrałaś Spartherma bo jest piękny i go kochasz, czy ktoś Ci doradził, ze jest dobry..... a piękny to przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 ja wybrałam bo jest bardzo dobry a że się zakochałam to tak przy okazji. bez zakochania pewnie bym ceny nie przełknęła. aczkolwiek mało było pretendentów bo potrzebujemy bezpośrednie doprowadzenie powietrza do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Pierwszy raz ten konkretny kominek zobaczyłam 3-4 lata temu u mojego znajomego. Miał go już kilka lat. Facet był kierbudem w firmie Warbud czy Wardom. Więc sporo budował - róznież apartamentowce. I generalnie coś tak wiedział o kominkach też. Wtedy też on pierwszy powiedział mi , że jeśli kominek to Spatherm. Bo dokonała jakośc, bo wkład szamotowy, bo czysta szyba i bo ... ta szyb, która jest podnoszona do góry się nie psuje jak w innych markach, bo mechanizm jest osłonięty. A potem to już gdzie nie szłam pytać o kominki to słysząłam, że Spatherm "proszę pani to Mercedes". I uwierzyłam :) Zapraszam z piątek - oj, będzie mi raźniej jak mi będę psuli dach i gk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A w ogóle, to dzień dobry A dzień Dobry A Ty jesteś to samo co OK ? Tylko z jedynką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A w ogóle, to dzień dobry A dzień Dobry A Ty jesteś to samo co OK ? Tylko z jedynką ?? To samo. W trakcie odzyskiwania olimpowego OK Nefer, widać że nie było Cię na śniadaniu u Olgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A w ogóle, to dzień dobry A dzień Dobry A Ty jesteś to samo co OK ? Tylko z jedynką ?? Taż sama Tylko mnie zblokowało tamto konto i chwilowo jestem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Pierwszy raz ten konkretny kominek zobaczyłam 3-4 lata temu u mojego znajomego. Miał go już kilka lat. Facet był kierbudem w firmie Warbud czy Wardom. Więc sporo budował - róznież apartamentowce. I generalnie coś tak wiedział o kominkach też. Wtedy też on pierwszy powiedział mi , że jeśli kominek to Spatherm. Bo dokonała jakośc, bo wkład szamotowy, bo czysta szyba i bo ... ta szyb, która jest podnoszona do góry się nie psuje jak w innych markach, bo mechanizm jest osłonięty. A potem to już gdzie nie szłam pytać o kominki to słysząłam, że Spatherm "proszę pani to Mercedes". I uwierzyłam :) Zapraszam z piątek - oj, będzie mi raźniej jak mi będę psuli dach i gk Potwierdzam. Rodzice mają już ponad 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A w ogóle, to dzień dobry A dzień Dobry A Ty jesteś to samo co OK ? Tylko z jedynką ?? To samo. W trakcie odzyskiwania olimpowego OK Nefer, widać że nie było Cię na śniadaniu u Olgi oj no to podpadłaś a takie śliczne było...i pyszne rzecz jasna.........ja przyszłam ciut później i mi brakło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts