Nefer 28.09.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A w ogóle, to dzień dobry A dzień Dobry A Ty jesteś to samo co OK ? Tylko z jedynką ?? To samo. W trakcie odzyskiwania olimpowego OK Nefer, widać że nie było Cię na śniadaniu u Olgi Efilko, kurde, za kólkiem jeszcze nie umiem netu obsługiwać :) Więc mnie nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A w ogóle, to dzień dobry A dzień Dobry A Ty jesteś to samo co OK ? Tylko z jedynką ?? Taż sama Tylko mnie zblokowało tamto konto i chwilowo jestem tak Zablokowało ? To niepokojące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ale - zapomniałam się pochwalić MAM SKRZYNECZKĘ Z NAPISEM GAZ (pomimo, że gazu tam jeszcze nie ma ) Zaraz pokażę jaką mam ładną instalację - 6 h pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A w ogóle, to dzień dobry A dzień Dobry A Ty jesteś to samo co OK ? Tylko z jedynką ?? Taż sama Tylko mnie zblokowało tamto konto i chwilowo jestem tak Zablokowało ? To niepokojące... No.... troszkę sama sobie zablokowałam Chciałam zmienić adres mailowy i walnęłam literówkę A procedura takiej zmiany jest taka, że dezezaktywują konto i na nowy adres wysyłają maila z aktywacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Już zdjątka instalacji pokazałam Noooo pochwalcie, że ładniutkie mam rureczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No.... troszkę sama sobie zablokowałam Chciałam zmienić adres mailowy i walnęłam literówkę A procedura takiej zmiany jest taka, że dezezaktywują konto i na nowy adres wysyłają maila z aktywacją Ahaaaaa - ale za to wzbogaciłaś się o zgrabną jedyneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No.... troszkę sama sobie zablokowałam Chciałam zmienić adres mailowy i walnęłam literówkę A procedura takiej zmiany jest taka, że dezezaktywują konto i na nowy adres wysyłają maila z aktywacją Ahaaaaa - ale za to wzbogaciłaś się o zgrabną jedyneczkę Mam nadzieję się jej pozbyć, jak się programiści wreszcie nade mną zlitują i poprawią ręcznie A rureczki pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 piękne Wiedziałam , że mogę liczyć na Grzebiuszkę :) pasują do koloru okien, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 nooo baaa i do bramy garażowej, mają nawet ten sam odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 nooo baaa i do bramy garażowej, mają nawet ten sam odcień Kurde, nie sprawdziłam czy na puszce było napisane "mahoń" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 podoba mi się Twoje centrum dowodzenia zwłaszcza bardzo fantazyjny witraż w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A rureczki pierwsza klasa Lepiej mieć jedynkę niż czwórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no i przed domkiem jak zgrabniusio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Się panowie postarali ZObaczymy ile teraz będę czekać na podpięcie tego ustroństwa. Chciałabym już zacząć wygrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 nooo baaa i do bramy garażowej, mają nawet ten sam odcień Kurde, nie sprawdziłam czy na puszce było napisane "mahoń" :) z daleka widać że to mahoń, szkoda, że mi taki na włosach nigdy nie chce wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Rureczki cud miód P.S. Mi się zdarzyło grzebać na forum prowadząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Rureczki cud miód P.S. Mi się zdarzyło grzebać na forum prowadząc olaboga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Rureczki cud miód P.S. Mi się zdarzyło grzebać na forum prowadząc Mnie tylko w przeglądarce w telefonie - laptop mi się nie mieści na kolanach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 ja jak mi się czasami zdarzy prowadzić autko (zazwyczaj po usilnych namowach męża) to jestem w takim szoku, że ledwo drogę widzę ;) o komórce czy laptopie nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts