nitubaga 28.09.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 ja jak mi się czasami zdarzy prowadzić autko (zazwyczaj po usilnych namowach męża) to jestem w takim szoku, że ledwo drogę widzę ;) o komórce czy laptopie nie ma mowy hm.......... a moje jedyne tego typu szleństwo to rozmowa by phone...może dlatego, że nie mam laptopa, tzn mam ino bez neta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Rureczki cud miód P.S. Mi się zdarzyło grzebać na forum prowadząc Mnie tylko w przeglądarce w telefonie - laptop mi się nie mieści na kolanach :) no ja też w telefonie tylko pisać mogę jedynie na światłach a Ty masz fajniej bo masz lepszy ogląd świata z tej swojej kolumbryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no ja też w telefonie tylko pisać mogę jedynie na światłach a Ty masz fajniej bo masz lepszy ogląd świata z tej swojej kolumbryny I jak na kogoś wjadę , to niewiele z niego zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.09.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no ja też w telefonie tylko pisać mogę jedynie na światłach a Ty masz fajniej bo masz lepszy ogląd świata z tej swojej kolumbryny I jak na kogoś wjadę , to niewiele z niego zostanie a i teraz wsio jasne, ja do tej pory jeździłam autkami których wysokośc nieznacznie przekraczała wzrost siedzącego psa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no ja też w telefonie tylko pisać mogę jedynie na światłach a Ty masz fajniej bo masz lepszy ogląd świata z tej swojej kolumbryny I jak na kogoś wjadę , to niewiele z niego zostanie a i teraz wsio jasne, ja do tej pory jeździłam autkami których wysokośc nieznacznie przekraczała wzrost siedzącego psa ;) nie ma to jak suv choć kobieta jak to kobieta zawsze chce mieć to czego nie ma. prawda Neferciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 nie ma to jak suv choć kobieta jak to kobieta zawsze chce mieć to czego nie ma. prawda Neferciu? Prawda Ale nie ma jak napęd na 4 kopyta |A propos kopyt to ciekawe jak tam Brazunia, jej córa i Księżniczka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no właśnie nie dają znaku życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Już daję Kochane dziołchy, już!!!! Relacja jest!!!! Dziewczyny są WIELKIE!!!! Idę popatrzec, co też nowego Nefercia wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Melduje polanie wylewki i przykrycie folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Aha mysmy sie zdecydowali poprowadzic gaz w ziemi, zbey uniknac rurek w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Melduje polanie wylewki i przykrycie folia Nie bolało, prawda ? I co ? Jak polewaliście to piła wylewka ? Widziała Pani ? A ja nie wpadłam na pomysł z rurkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No na gorze-lana w poniedzialek byla dosc sucha, pila szybko, na dole-lana w srode by jeszcze wilgotna leciutko polalismy, miejscami byly kaluze, ale tez powoli wsiakaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No tak. Kałuże zniknął szybciutko - tak powinno być.Na górze musicie patrzećna folię. Zresztą widać, gdzie brakuje wody - sama zobaczysz. Uważam, że to był dobry ruch, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Nieźle się ten gaz u Ciebie nachodzi Ukłony dla Panów. szkoda, że tak daleko mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Prawda - ich ręce tak daleko nie sięgają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Prawda - ich ręce tak daleko nie sięgają Z jednej strony .... żal, że to nie mafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No tak. Kałuże zniknął szybciutko - tak powinno być. Na górze musicie patrzećna folię. Zresztą widać, gdzie brakuje wody - sama zobaczysz. Uważam, że to był dobry ruch, serio. ja też.... szkoda, że moje developery się tak nie znają na tym za co się biorą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Na dole folia sie lepila do wylewki, na gorze tak szybko wsiakla ze wlasciwie czuc bylo wilgoc ale do folii sie juz nie lepilo. Na gorze pozakrywalam okna styro, zeby slonce za mocno nie swiecilo Troche roboty bylo, nie wiem jak sie uda sciagnac ta folie i polac a potem znow ja polozyc Na pewnoe nie da rady sie tego zrobic samemu tzn 1 osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Na dole folia sie lepila do wylewki, na gorze tak szybko wsiakla ze wlasciwie czuc bylo wilgoc ale do folii sie juz nie lepilo. Na gorze pozakrywalam okna styro, zeby slonce za mocno nie swiecilo Troche roboty bylo, nie wiem jak sie uda sciagnac ta folie i polac a potem znow ja polozyc Na pewnoe nie da rady sie tego zrobic samemu tzn 1 osoba Da się - ja sama polewałam. Choć we dwójkę łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 dobry wieczór rureczki cud mniód Nefcia z najechanego mało może zostać byleś Ty cało wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts