dobroszka 29.09.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Z domu rodzinnego miałam do Ciebie znacznie bliżej , jrśli dobrze kojarzę gdzie budujesz Przez 15 lat mieszkałam w Nieporęcie o rety.... toż to mocniejszy rzut beretem.... 35 od Milanówka do Ciebie?? chyba więcej 30 mam z naszej działki do naszego mieszkania na Żoli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Z domu rodzinnego miałam do Ciebie znacznie bliżej , jrśli dobrze kojarzę gdzie budujesz Przez 15 lat mieszkałam w Nieporęcie o rety.... toż to mocniejszy rzut beretem.... 35 od Milanówka do Ciebie?? chyba więcej 30 mam z naszej działki do naszego mieszkania na Żoli.... a bo ja kciałam tak letko te ze Śląska zbajerować że u nas to tez wszędzie blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ech , to Cie wsypałam i nici z bajeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Troche wyciąganie , ale pod tym względem jestem bezwstydna i nie mam skrupułów Dzięki Moge powiedziec , ze tak ladnie wybudowanego domu nie widzialam dawno. Ekipa naprawde super. Powinno byc takie haslo reklamowe. Chcesz miec swiety spokoj na budowie -zatrudnij ekipe od Neferki Ladnie wszystko , a karton- gipsy to marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 chyba awionetką No wiesz - 1 h przed lotem, odrawa () , 2 h dojechać z Okęcia do Centrum W-wy ... A po co się na Okęcie pchać .Wynajmujesz mały samolocik i fruniemy z Bemowa . Mój małż zrobił licencję pajlota i latał czasem cessną , a ja latałam czasem razem z nim. Fajnie było Nie ma takiej opcji. Mój brat ma papiery i co z tego ? mniejszym niż biening 767 nie latam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Troche wyciąganie , ale pod tym względem jestem bezwstydna i nie mam skrupułów Dzięki Moge powiedziec , ze tak ladnie wybudowanego domu nie widzialam dawno. Ekipa naprawde super. Powinno byc takie haslo reklamowe. Chcesz miec swiety spokoj na budowie -zatrudnij ekipe od Neferki Ladnie wszystko , a karton- gipsy to marzenie. No i dlatego właśnie czekam jak kania dżdżu wyceny od Neferkowego Mariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 chyba awionetką No wiesz - 1 h przed lotem, odrawa () , 2 h dojechać z Okęcia do Centrum W-wy ... A po co się na Okęcie pchać .Wynajmujesz mały samolocik i fruniemy z Bemowa . Mój małż zrobił licencję pajlota i latał czasem cessną , a ja latałam czasem razem z nim. Fajnie było Nie ma takiej opcji. Mój brat ma papiery i co z tego ? mniejszym niż biening 767 nie latam :) hihi no to te papiery musi szybko dorobić , tylko z takim grzmotem nas na Bemowo nie wpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Babeczki ja zmykam i przyszłam powiedziec dobranoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Troche wyciąganie , ale pod tym względem jestem bezwstydna i nie mam skrupułów Dzięki Moge powiedziec , ze tak ladnie wybudowanego domu nie widzialam dawno. Ekipa naprawde super. Powinno byc takie haslo reklamowe. Chcesz miec swiety spokoj na budowie -zatrudnij ekipe od Neferki Ladnie wszystko , a karton- gipsy to marzenie. Mam najlepszych - od płytek i drewna też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 hihi no to te papiery musi szybko dorobić , tylko z takim grzmotem nas na Bemowo nie wpuszcza Tam trawę zaoramy :)Ale jak wylejesz chudziak to damy radę u Ciebie posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Babeczki ja zmykam i przyszłam powiedziec dobranoc.... Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 hihi no to te papiery musi szybko dorobić , tylko z takim grzmotem nas na Bemowo nie wpuszcza Tam trawę zaoramy :)Ale jak wylejesz chudziak to damy radę u Ciebie posadzić No czuje ,że jak chudziak powstanie , to będę zmuszona go wynajmowac jako lądowisko ,żeby zarobić na dalsze moje budowlane fanaberie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nefercia normalnie idziesz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nef plan kolejnych kroków że pozazdrościć. Oj będzie się działo nituś śpij słodko i śnij że wszyscy mamy wszędzie blisko i bez korków no i może jakieś teżeve katowice-warszawa Ci się przyśni (choć na te 2h30 też nie można narzekać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Co z tym kominkiem bo już nie wiem na kiedy mam się szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Neferciu, idziesz, idziesz, a właściwie z tą całą robotą to biegniesz tak bardzo przepisowo Aż się chce budować.... Taaaaaaaaaaaa, dobra ekipa to grunt...nie tylko pod nogami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Co z tym kominkiem bo już nie wiem na kiedy mam się szykować W piątek była wersja, że w poniedziałek. Dziś pan zadzwonił, że "w tym tygodniu" monteży jadą i zadzwonią do mnie ( trochę mnie to zaniepokoiło - chłopaki są z Zeilonej Góry, więc zakładam, że robią w W-wie hurtowo). Wiesz co Kamyk ? wyślij mi swoją komórkę na priv to Ci będę wysyłać wiadomość, jak będę się wybierać na dłużej na budowę. Tylko żonę uprzedź co i jak i powiedz jej , że mam dwoje, dużuuuuy kredyt dzieci i rozstępy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 To bliżej nie było tych z kominkiem???Tel poszedł na priw.Resztę biorę na siebie bez kredytu i dzieci ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Co z tym kominkiem bo już nie wiem na kiedy mam się szykować W piątek była wersja, że w poniedziałek. Dziś pan zadzwonił, że "w tym tygodniu" monteży jadą i zadzwonią do mnie ( trochę mnie to zaniepokoiło - chłopaki są z Zeilonej Góry, więc zakładam, że robią w W-wie hurtowo). Wiesz co Kamyk ? wyślij mi swoją komórkę na priv to Ci będę wysyłać wiadomość, jak będę się wybierać na dłużej na budowę. Tylko żonę uprzedź co i jak i powiedz jej , że mam dwoje, dużuuuuy kredyt dzieci i rozstępy :) Nefer , no nie chrzań , u Ciebie rozstępy bałyby się nawet pomysleć o pokazaniu Wykurzyłabyś je jednym spojrzeniem i to rzuconym od niechcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Neferciu, idziesz, idziesz, a właściwie z tą całą robotą to biegniesz tak bardzo przepisowo Aż się chce budować.... Taaaaaaaaaaaa, dobra ekipa to grunt...nie tylko pod nogami Pozdrawiam po prostu miałam szczęscie i swojego Dobrego Ducha :) Pierwszej części życzę wszystkim., Drugiej - raczej nie - za wysoka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts