Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z domu rodzinnego miałam do Ciebie znacznie bliżej , jrśli dobrze kojarzę gdzie budujesz :wink: Przez 15 lat mieszkałam w Nieporęcie :)

o rety....

toż to mocniejszy rzut beretem.... :o :lol:

35 od Milanówka do Ciebie?? chyba więcej :roll: 30 mam z naszej działki do naszego mieszkania na Żoli....

a bo ja kciałam tak letko te ze Śląska zbajerować że u nas to tez wszędzie blisko... :roll:

Troche wyciąganie , ale pod tym względem jestem bezwstydna i nie mam skrupułów :wink: Dzięki :)
Moge powiedziec , ze tak ladnie wybudowanego domu nie widzialam dawno.

Ekipa naprawde super.

Powinno byc takie haslo reklamowe.

Chcesz miec swiety spokoj na budowie -zatrudnij ekipe od Neferki :lol:

Ladnie wszystko , a karton- gipsy to marzenie.

chyba awionetką :lol:

No wiesz - 1 h przed lotem, odrawa (:)) , 2 h dojechać z Okęcia do Centrum W-wy ...

A po co się na Okęcie pchać .Wynajmujesz mały samolocik i fruniemy z Bemowa . Mój małż zrobił licencję pajlota i latał czasem cessną , a ja latałam czasem razem z nim. Fajnie było :)

Nie ma takiej opcji. Mój brat ma papiery i co z tego ? mniejszym niż biening 767 nie latam :):)

Troche wyciąganie , ale pod tym względem jestem bezwstydna i nie mam skrupułów :wink: Dzięki :)

Ekipa naprawde super.

No i dlatego właśnie czekam jak kania dżdżu wyceny od Neferkowego Mariusza :D

chyba awionetką :lol:

No wiesz - 1 h przed lotem, odrawa (:)) , 2 h dojechać z Okęcia do Centrum W-wy ...

A po co się na Okęcie pchać .Wynajmujesz mały samolocik i fruniemy z Bemowa . Mój małż zrobił licencję pajlota i latał czasem cessną , a ja latałam czasem razem z nim. Fajnie było :)

Nie ma takiej opcji. Mój brat ma papiery i co z tego ? mniejszym niż biening 767 nie latam :):)

hihi no to te papiery musi szybko dorobić , tylko z takim grzmotem nas na Bemowo nie wpuszcza :D

Ekipa naprawde super.

Mam najlepszych - od płytek i drewna też :)

hihi no to te papiery musi szybko dorobić , tylko z takim grzmotem nas na Bemowo nie wpuszcza :D

Tam trawę zaoramy :):)Ale jak wylejesz chudziak to damy radę u Ciebie posadzić :)

No czuje ,że jak chudziak powstanie , to będę zmuszona go wynajmowac jako lądowisko ,żeby zarobić na dalsze moje budowlane fanaberie :D

Co z tym kominkiem bo już nie wiem na kiedy mam się szykować :o :D

W piątek była wersja, że w poniedziałek.

Dziś pan zadzwonił, że "w tym tygodniu" monteży jadą i zadzwonią do mnie ( trochę mnie to zaniepokoiło - chłopaki są z Zeilonej Góry, więc zakładam, że robią w W-wie hurtowo).

Wiesz co Kamyk ? wyślij mi swoją komórkę na priv to Ci będę wysyłać wiadomość, jak będę się wybierać na dłużej na budowę. Tylko żonę uprzedź co i jak i powiedz jej , że mam dwoje, dużuuuuy kredyt dzieci i rozstępy :):)

Co z tym kominkiem bo już nie wiem na kiedy mam się szykować :o :D

W piątek była wersja, że w poniedziałek.

Dziś pan zadzwonił, że "w tym tygodniu" monteży jadą i zadzwonią do mnie ( trochę mnie to zaniepokoiło - chłopaki są z Zeilonej Góry, więc zakładam, że robią w W-wie hurtowo).

Wiesz co Kamyk ? wyślij mi swoją komórkę na priv to Ci będę wysyłać wiadomość, jak będę się wybierać na dłużej na budowę. Tylko żonę uprzedź co i jak i powiedz jej , że mam dwoje, dużuuuuy kredyt dzieci i rozstępy :):)

Nefer , no nie chrzań , u Ciebie rozstępy bałyby się nawet pomysleć o pokazaniu :wink: :wink: Wykurzyłabyś je jednym spojrzeniem i to rzuconym od niechcenia :lol: :lol:

Neferciu,

idziesz, idziesz, a właściwie z tą całą robotą to biegniesz tak bardzo przepisowo :D Aż się chce budować....

Taaaaaaaaaaaa, dobra ekipa to grunt...nie tylko pod nogami :wink:

Pozdrawiam

po prostu miałam szczęscie i swojego Dobrego Ducha :):) Pierwszej części życzę wszystkim., Drugiej - raczej nie - za wysoka cena :(