Nefer 29.09.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nefer , no nie chrzań , u Ciebie rozstępy bałyby się nawet pomysleć o pokazaniu Wykurzyłabyś je jednym spojrzeniem i to rzuconym od niechcenia Są do wglądu na życzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nefer , no nie chrzań , u Ciebie rozstępy bałyby się nawet pomysleć o pokazaniu Wykurzyłabyś je jednym spojrzeniem i to rzuconym od niechcenia Są do wglądu na życzenie :) Ja tam idę kominek oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nefer , no nie chrzań , u Ciebie rozstępy bałyby się nawet pomysleć o pokazaniu Wykurzyłabyś je jednym spojrzeniem i to rzuconym od niechcenia Są do wglądu na życzenie :) Ja tam idę kominek oglądać I dobrze - nic fajnego. Ponadto oglądasz gorsze rzeczy - to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nefer , no nie chrzań , u Ciebie rozstępy bałyby się nawet pomysleć o pokazaniu Wykurzyłabyś je jednym spojrzeniem i to rzuconym od niechcenia Są do wglądu na życzenie :) Ja tam idę kominek oglądać I dobrze - nic fajnego. Ponadto oglądasz gorsze rzeczy - to prawda Właściwie nic mnie nie zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No to na miły początek dnia : Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.09.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No to na miły początek dnia : Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta... rozbroilas mnie teraz calkowicie idealna kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.09.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 tysz prowda... "ja wole kobite, co szerokie krzyże mo a nie takie fifidło, co mo zadek jak szydło..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.09.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No to na miły początek dnia : Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta... rozbroilas mnie teraz calkowicie idealna kobieto uśmiałam się jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.09.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Nefer - dzięki za miłe spotkanko w sobotę Strasznie podoba mi się Twoja klima :D No chyba se taką kupię tylko muszę jeszcze do niej małża przekonać Cała półkolandia jest super :D No i w ogóle po tych gk dom wygląda zupełnie inaczej - tak już praktycznie domowo Skrzyneczka też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No to na miły początek dnia : Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta... To znaczy się jestem idealna... Dzień dobry cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzień dobry Nefercia Ty to potrafisz o jak mnie tego potrzeba było też mam idealne skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzieńdoberek Brażuniu tak się ofen przyznawać do takich umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Obejrzała, poczytała, byłam i pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No to na miły początek dnia : Kobiety dzielą się na dwa typy: dobre i idealne. Dobre posiadają wielkie D, małe P i potrafią nieźle utrzymać Ch w garści. Gdzie D - domowe ciepło, P-potrzeby, Ch-chałupa. A to, o czym pomyślałeś, to idealna kobieta... rozbroilas mnie teraz calkowicie idealna kobieto Jacuś Jak sie cieszę, że zajrzałeś - często myślę jak tam u Was :) Napisz mi coś - jak Rodzinka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wieeeeeeeeeeeeedziałam, że Wam sie spodoba, Kobiety Idelane i Idealni Faceci :) Dziś DZIEŃ MĘŻCZYZNY - WIĘC NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA SKŁADAM NASZYM PANOM :) Jea - piekne powiedzenie - nie znałam :) Maluszku - to ja dziękuję. Nawet nie wiesz jak odpoczęłam w Waszym towarzystwie - tego mi brakowało Zatargaj męża do mnie niech sobie obejrzy klimę Będzie mu łatwiej zdecydować ( a raczej przełknąć decyzję żony :)) Brazunia no pewnie ! My tu wszystkie idealne Wuśka nie ma jak dobrze zacząć dzień :) i mieć świadomość swojej wartości Efilko i BiBi i Wam miłego dnia - bo mój się zaczął od ogromnych korków i wizyt w urzędach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.09.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Chyba muszę kawę wypić, żeby się obudzić bo za pierwszym razem nie załapałam muszę Małżowi wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Chyba muszę kawę wypić, żeby się obudzić bo za pierwszym razem nie załapałam muszę Małżowi wysłać Bo rano jeszcze Wszystko w normie Ty po prostu grzeczna dziewczynka jesteś - nie to co my :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Fantastyczne wejście na dzień dobry.Co prawda załapałam ,ale teraz mam zagwozdkę na resztę dnia , do której grupy się kwalifikuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.09.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Fantastyczne wejście na dzień dobry.Co prawda załapałam ,ale teraz mam zagwozdkę na resztę dnia , do której grupy się kwalifikuję... do południa do jednej a popołudniu możesz do drugiej a pewnie, że ja grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Fantastyczne wejście na dzień dobry.Co prawda załapałam ,ale teraz mam zagwozdkę na resztę dnia , do której grupy się kwalifikuję... Ja stawiam, że należysz do prawidłowej grupy Tak mi wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts