dobroszka 30.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Fantastyczne wejście na dzień dobry.Co prawda załapałam ,ale teraz mam zagwozdkę na resztę dnia , do której grupy się kwalifikuję... Ja stawiam, że należysz do prawidłowej grupy Tak mi wyglądasz To była kwintesencja dyplomacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry......... poczytałam, zaplułam monitor ze śmiechu, teraz go musze skończyć czyścić. hm...a ja to ta idealna of course... tyle, że utalentowana... pozdrawiam i lece dalej....Nefercia do mnie tez napisz kiedy te kominkowe chłopy bedom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko mnie siem nie pobijta o te grupy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko mnie siem nie pobijta o te grupy !!! Ty lepiej się przyznaj o której Ty myślałeś , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko mnie siem nie pobijta o te grupy !!! Ty lepiej się przyznaj o której Ty myślałeś , co? Ja o pakiecie 2 w jednym!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 no czyli jak ja....idealna utalentowana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 no czyli jak ja....idealna utalentowana.... O tyn to juz nie smialem myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 no czyli jak ja....idealna utalentowana.... O tyn to juz nie smialem myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_sziwa 30.09.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Już zdjątka instalacji pokazałam Noooo pochwalcie, że ładniutkie mam rureczki :) A nie dalo sie rury przed garazem wpuscic pod tynkiem? Wiem ze kiedys nie mozna bylo ale ten przepis chyba zmienili, znajomy przerabial jak to w zycie wchodzilo bo wlasnie budowal i mial rure na elewacji juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Jak tam sprawy, Nefercia? Bo ja to jednak trzymam kciuki za Boże Narodzenie w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Depesiu Kochana Dziś dociągnęli gaz. Dziś też zapaliłam pierwszy raz żarówkę w domku I jak domowo się zrobiło - trochę remontowa, ale zawsze W czwartek inspektro od prądu przychodzi i mają prund puścić już docelowy do domku :) I teraz : z tą Wigilią to się okaże, bo muszę wylewki wygrzać. Jak sie uda położyć drewno to tak, a jak nie - to dopiero Wielkanoc. Ale 12 m-cy to też niezły wynik. Generalnie szału nie ma, więc sobie dłubię na spokojnie... Choć już mi się marzy ta 3-metrowa choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Już zdjątka instalacji pokazałam Noooo pochwalcie, że ładniutkie mam rureczki :) A nie dalo sie rury przed garazem wpuscic pod tynkiem? Wiem ze kiedys nie mozna bylo ale ten przepis chyba zmienili, znajomy przerabial jak to w zycie wchodzilo bo wlasnie budowal i mial rure na elewacji juz. Nawet się nad tym nie zastanawiałam - tak sie cieszę z tej rurki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 pozdrawiam i lece dalej....Nefercia do mnie tez napisz kiedy te kominkowe chłopy bedom... Jasne - jakby co poślę Ci smsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko mnie siem nie pobijta o te grupy !!! Kaaaamyk , dzwoniłeś do mojej pani stomatolog, żeby mi robiła kuku bez znieczulenia dzisiaj ? Czy to Wu łapki maczała ? Hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko mnie siem nie pobijta o te grupy !!! Kaaaamyk , dzwoniłeś do mojej pani stomatolog, żeby mi robiła kuku bez znieczulenia dzisiaj ? Czy to Wu łapki maczała ? Hę ? Ja przynajmniej nic o tym nie wiem Trzeba było do mnie zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Kamyk ATy sie kogo przestraszyles , ze nie bylo Cie w sobote ? Neferka A kiedy budowa sie zaczela , przypomnij prosze , bo moge nie doszukac sie na szybko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Kamyk ATy sie kogo przestraszyles , ze nie bylo Cie w sobote ? Neferka A kiedy budowa sie zaczela , przypomnij prosze , bo moge nie doszukac sie na szybko ? Ja strachliwy nie jestem i miałem wyjazd konieczny niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Kamyk ATy sie kogo przestraszyles , ze nie bylo Cie w sobote ? Neferka A kiedy budowa sie zaczela , przypomnij prosze , bo moge nie doszukac sie na szybko ? Ja strachliwy nie jestem i miałem wyjazd konieczny niestety dobra, dobra.... wkładam palucha w oko i pytam: jedzie mi tu czołg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Neferka A kiedy budowa sie zaczela , przypomnij prosze , bo moge nie doszukac sie na szybko ? Początek lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko mnie siem nie pobijta o te grupy !!! Kaaaamyk , dzwoniłeś do mojej pani stomatolog, żeby mi robiła kuku bez znieczulenia dzisiaj ? Czy to Wu łapki maczała ? Hę ? Ja przynajmniej nic o tym nie wiem Trzeba było do mnie zadzwonić Ciebie to ja się boję, bo Ty lubisz jak boli A ja wolę jak nie boli :) Jakby się kto nudził to w czwartek od 10.00 jestem na budowie ( RWE Stoen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts