kamyk68 30.09.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tiaaa i znowu wszystko na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzięki Nefercia za wiarę we mnie No przecie wiem, że Ty nie wredna jakaś :) A z Kamykiem to nie wiadomo - sado-maso te rzeczy.... kurde, kurde, jak mu sie przyjrzę to opowiem A ja myśle sobie co mnie tak uszy pieką to ładnie będę obszmalcowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tiaaa i znowu wszystko na mnie Eeee tam tak sobie żartujemy - przecież wiesz, że fajny z Ciebie gość , nie ? :) I jaki pożyteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Nefcia ja wiem że Ty dentysty bojasz ale bez przesady chyba Kamyczek do Ciebie z wiertarą nie wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Nefcia ja wiem że Ty dentysty bojasz ale bez przesady chyba Kamyczek do Ciebie z wiertarą nie wpadnie Jak mnie nastaszycie to dwie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ALe co by ludzie bez dentystów zrobili ... ufff.. nawet mi się myśleć nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dedukcja jest prosta , Kobieta Kobiecie by tego nie zrobiła,to po prostu musiał być facet ŁAaaaaaaaaaa jaka ładna teoria Mam po CIebie przyjechać czy spotkamy się na miejscu w sobotę ? Na miejscu się zderzajmy.Jak któras będzie chciała dłużej połazić to nie będziemy przywiązane do jednego autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dedukcja jest prosta , Kobieta Kobiecie by tego nie zrobiła,to po prostu musiał być facet ŁAaaaaaaaaaa jaka ładna teoria Mam po CIebie przyjechać czy spotkamy się na miejscu w sobotę ? Na miejscu się zderzajmy.Jak któras będzie chciała dłużej połazić to nie będziemy przywiązane do jednego autka Sure. O 11.00 przy wejściu (choć w życiu tam nie byłam) w razie coś się zdzwonimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dedukcja jest prosta , Kobieta Kobiecie by tego nie zrobiła,to po prostu musiał być facet ŁAaaaaaaaaaa jaka ładna teoria Mam po CIebie przyjechać czy spotkamy się na miejscu w sobotę ? Na miejscu się zderzajmy.Jak któras będzie chciała dłużej połazić to nie będziemy przywiązane do jednego autka Sure. O 11.00 przy wejściu (choć w życiu tam nie byłam) w razie coś się zdzwonimy. Ale wiesz gdzie jest? Wjedź jak do Ikei , miń ten ciąg sklepów po prawej - Piotr i Paweł , Świat Dziecka , Kuchnie Rusta takie tam , dojeżdżasz do ronda , przejeżdżasz je na wprost i zaraz masz skręt w prawo na parking przy Domotece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 OKi - już wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Centrum handlowe przy M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Centrum handlowe przy M1 taaaaaaaaaaaa ale mnie wysłał ................. :) w Krakowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzięki Nefercia za wiarę we mnie No przecie wiem, że Ty nie wredna jakaś :) A z Kamykiem to nie wiadomo - sado-maso te rzeczy.... kurde, kurde, jak mu sie przyjrzę to opowiem Jak kamyk taki sado-maso , to może powinnaś mieć jakieś wsparcie na te jego wizytę... niech się ktoś przynamniej w krzakach przyczai.A nie tak bez swiadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Centrum handlowe przy M1 Dokladnie między Ikea a M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Centrum handlowe przy M1 Dokladnie między Ikea a M1 Wiem, wiem - Ikeę TRUDNO PRZEGAPIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Centrum handlowe przy M1 taaaaaaaaaaaa ale mnie wysłał ................. :) w Krakowie :) potocznie w Markach sie mówi ale w Krakowie tyz fajne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzięki Nefercia za wiarę we mnie No przecie wiem, że Ty nie wredna jakaś :) A z Kamykiem to nie wiadomo - sado-maso te rzeczy.... kurde, kurde, jak mu sie przyjrzę to opowiem Jak kamyk taki sado-maso , to może powinnaś mieć jakieś wsparcie na te jego wizytę... niech się ktoś przynamniej w krzakach przyczai.A nie tak bez swiadków Pan z energetyki ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wiesz co Kamyk ? Pani doktor mi dziś coś zrobiła jakimś tlenkiem ... i obrzydliwe to jest ... Tak Ci tylko mówię, że to takie obrzydliwe ...cały dzień Jak następnym razem znów mi tak zrobi - bez znieczulenia - to jej powiem, że znam takiego jednego Kamyka i on tu przyjedzie ją nastuka , doooobra ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wiesz co Kamyk ? Pani doktor mi dziś coś zrobiła jakimś tlenkiem ... i obrzydliwe to jest ... Tak Ci tylko mówię, że to takie obrzydliwe ...cały dzień Jak następnym razem znów mi tak zrobi - bez znieczulenia - to jej powiem, że znam takiego jednego kamyka i on tu przyjedzie ją nastuka , doooobra ? :) Wal jak w dym!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts